Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

У Львові відбувається ХII фестиваль оперного мистецтва, присвячений 140-річчю Соломії Крушельницької

    У Львові відбувається ХII фестиваль оперного мистецтва, присвячений 140-річчю Соломії Крушельницької

    Оперні зірки — в гості до примадонни

    Львівська опера, на сцені якої понад століття тому дебютувала наша славетна Соломія Крушельницька і з якої розпочалося її тріумфальне сходження до вершин світового оперного мистецтва, дочекалася фестивалю. Він не лише надійно прописався у Львові, місті з давніми культурно-мистецькими традиціями, а й зміг утриматися на плаву навіть у найскладніші кризові періоди. Окрім фестивалю, Львівська опера проводить конкурс оперних співаків, і львів’яни сподіваються, що в його біографії теж не буде перерв.

    У фестивальному репертуарі — опери, в яких свого часу співала Соломія Крушельницька. Зокрема Джакомо Пуччіні «Мадам Баттерфляй», Джузеппе Верді «Аїда», «Бал-маскарад», балет «Повернення Баттерфляй» (Джакомо Пуччіні — Мирослав Скорик). Не випадково фестивальну завісу відкрила «Мадам Баттерфляй», адже саме українська співачка своїм блискучим виконанням врятувала її після провалу в Ла Скала і подарувала подальше довге творче життя. Повторна прем’єра допрацьованої опери із Соломією Крушельницькою в ролі Чіо-Чіо-Сан, що відбулася за кілька місяців у театрі Гранде міста Брешії, принесла величезний успіх виконавиці головної партії. Відтоді «Мадам Баттерфляй» популярна на сценах найвідоміших театрів світу.

    Соломія Крушельницька — вічне ім’я в українській мистецькій історії. Фото надане автором

    У Львівській опері пануватиме не лише класика: колектив театру запропонував шанувальникам свою непересічну постановку — балет «Повернення Баттерфляй» (музика Джакомо Пуччіні — Мирослава Скорика). В основі лібретто саме цей, воістину благородний вчинок співачки зі світовим іменем, яка не побоялася ризикнути і взялася рятувати творіння композитора, та загалом творчість примадонни світового оперного мистецтва Соломії Крушельницької. Вийшла сповнена тепла, захоплення і замилування розповідь про патронесу, на честь якої названа Львівська опера.

    Традиційно на виконання цієї партії театр запрошує японських співачок. Цього року партію Чіо-Чіо-Сан доручили японській виконавиці, яка живе і працює в Італії, лауреату міжнародних конкурсів Манамі Хама. У партії Пінкертона львів’яни слухатимуть соліста Національної опери України Миколу Шуляка. Виступатиме симфонічний оркестр, хор та солісти під орудою головного диригента Донецької опери Василя Василенка.

    — Львівський фестиваль зібрав низку іменитих виконавців з України, Німеччини, США, Узбекистану, Молдови та інших країн: головну партію в «Аїді» виконуватиме Георгіна фон Бенза, партію Ульріки в опері «Бал-маскарад» співатиме Тетяна Бусуйок з Молдови, а за диригентським пультом на «Балі-маскараді» буде Андрій Юркевич, який, до речі, диригентську кар’єру свого часу розпочинав у Львівській опері, а нині працює в найпрестижніших театрах світу, — розповіла керівник літературної частини Львівського національного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької, член оргкомітету фестивалю Надія Труш. — А в гала-концерті львів’яни матимуть змогу почути Костянтина Ріттеля-Кобилянського з Німеччини.

    Про високий статус Львівського фестивалю свідчить приїзд іменитих гостей, зокрема директорів оперних театрів України та з-за кордону, про свій приїзд повідомив директор музею театру Ла Скала Ренато Гаравалья.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Динамо з Шахтарем зустрінуться вже в 1/16 Кубку України

    У середу, 5 вересня, відбулося жеребкування 1/16 фіналу футбольного Кубку України.Першою парою, сформованою за результатами жеребкування стала Шахтар Динамо, які зустрінуться на Донбас Арені.

    Резолюція 2086 (2013), 21 січня 2013 року, Організація Об'єднаних НаційРЕЗОЛЮЦИЯ 2086 (2013),

    Совет Безопасности, вновь подтверждая также свою приверженность делу обеспечения соблюдения целей и принципов Устава Организации Объединенных Наций( 995_010 ), в том числе свою приверженность принципам политической независимости, суверенного равенства и территориальной целостности всех государств и их уважение при осуществлении всей деятельности в области поддержания мира и миростроительства и необходимость того, чтобы государства соблюдали свои обязательства по международному праву,

    Бій Кличко – Повєткін відбудеться у Москві 31 серпня

    Чемпіонський бій між Володимиром Кличком та Олександром Повєткіним відбудеться у столиці Росії. Про це заявив промоутер Російського Витяза Олександр Хрюнов.

    Сьогодні снігопад частково паралізував рух транспорту у Бельгії

    У Бельгії через сильні снігопади та заметіль по всій країні ускладнено рух транспорту.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот интернет портал - увлекательный.

    Чувствуется неподдельная забота о ближних. Благодаря занимательному порталу, наконец, надумался купить отдельную линию.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0