Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ: Влада виконала поставлені завдання

    Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ: Влада виконала поставлені завданняПЕНСІЙНА РЕФОРМА: відновлюється соціальна справедливість

    «Головний пріоритет — це покращення життя людей. Ось чому ми не пішли шляхом економії державних коштів за рахунок людей. Пенсійна реформа, яку ми прийняли 2011 року, насамперед спрямована на покращення пенсійного забезпечення, зниження дефіциту Пенсійного фонду, на скорочення колосальної різниці, яка була між найнижчою і найбільшою пенсією: навіть не в десятки, а в сотні разів.

    Попри складну економічну ситуацію, влада виконала поставлені в 2010 році завдання — було збільшено соціальні виплати, підвищено пенсії й зарплати, скорочено дефіцит бюджету».

    (З інтерв'ю для спільного проекту New York Times News Service & Syndicate і «Сегодня Мультимедиа» — альманаху «Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний» 24 січня 2012 р.)

    Актуальне питання — збільшення розміру пенсії

    «Пенсійна реформа має насамперед зробити пенсії справедливими — це і вимога пенсіонерів, це давно назріла проблема. Не повинно бути такої значної різниці між розмірами мінімальних пенсій і тих «надвеликих» пенсій, які виплачують зараз в Україні.

    Дуже актуальним питанням залишається збільшення розміру пенсії. Це дуже велика проблема, яку нам треба вирішувати. Частка бюджету на фінансування Пенсійного фонду не може бути необмеженою. Тому ми сьогодні пішли шляхом збільшення власних доходів Пенсійного фонду, далі — створення трирівневої системи пенсійного забезпечення. Наше завдання — побудувати цю систему... І чим скоріше, тим швидше ми досягнемо мети — покращення соціального забезпечення людей похилого віку».

    (З інтерв’ю українським журналістам у Варшаві 30 вересня 2011 р.)

    Потрібно легалізувати заробітну плату

    «На місцевому рівні необхідно регулярно проводити роботу з легалізації заробітної плати, ліквідації практики нарахування заробітної плати, нижчої від прожиткового мінімуму. Ми з вами добре розуміємо: там, де платиться низька зарплата, її частина йде «у конвертах». Тому правоохоронним органам треба реагувати на це питання, Податковій адміністрації. Як тільки почнеться пенсійна реформа, одразу від цього страждатимуть люди — майбутні пенсіонери».

    (З виступу на засіданні Ради регіонів 15 вересня 2011 р.)

    Україна має бути конкурентоздатною

    «Соціальні виплати у державі не повинні зменшуватися навіть в умовах складної економічної ситуації. Підвищення соціальних виплат залежить від темпів зростання економіки. Пенсія зростає настільки, наскільки дозволяє економіка. Головне, щоб ми не зменшували соціальні виплати так, як у деяких європейських країнах. Україна повинна бути конкурентоздатною країною, оскільки 60% вітчизняної продукції йде на експорт».

    (Зі спілкування з жителями села Нові Петрівці Київської області 20 квітня 2013 р.)

    Соціальні стандарти підвищуються

    «Попри жорсткі бюджетні обмеження, за останні роки було реалізовано низку важливих ініціатив, спрямованих на підвищення соціальних стандартів для найменш захищених категорій громадян. Так, у результаті осучаснення пенсій утричі зменшилася кількість пенсіонерів, розмір пенсії яких нижчий за 1000 гривень. Торік середній розмір пенсії зріс на 18% — з 1230 до 1454 гривень. Державна підтримка пенсіонерів протягом трьох останніх років поступово посилювалась: середня пенсія за 3 роки зросла на 44%, а мінімальна — на 25%.

    У цілому торік реальні доходи населення зросли більш ніж на 13%, а всього за останні три роки цей показник збільшився на 41%. Завдяки підвищенню прожиткового мінімуму для працездатних осіб торік мінімальна зарплата зросла на 14% — з 963 до 1098 гривень. Протягом останніх 3 років мінімальна зарплата зросла на 61%, а середня — на 59%».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про внесення зміни до статті 16 Закону України "Про здійснення державних закупівель", Верховна Рада України

    Верховна Рада України постановляє: 1. Абзац другий частини другої статті 16 Закону України "Про здійснення державних закупівель"( 2289-17 ) (Відомості Верховної Ради України, 2010 р., № 33, ст. 471; із змінами, внесеними Законом України від 24 травня 2012 року № 4851-VI) доповнити словами "у тому числі власних виробничих потужностей та/або центрів обслуговування на території України".

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 01.10.2012 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2010 р. № 95, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2010 р. № 95 Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2010 р. № 95( 95-2010-п ) "Про заходи щодо проведення випробувань та забезпечення експлуатації космічного апарата "Січ-2" і блоків перспективної авіоніки" (Офіційний вісник України, 2010 р., № 8, ст. 395, № 49, ст. 1406, № 80, ст. 2829) зміни, що додаються.

    Совета адвокатов обсудили дело об обжаловании решений внеочередного съезда адвокатов

    Совет адвокатов Украины продолжается докладом председателя НААУ о состоянии дел после внеочередного съезда. Об этом сообщает корреспондент "ЮП".

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Хочется отблагодарить Вас за тот большущий труд, который Вы делаете каждый день для пользователей.

    Огромное спасибо за тот большущий труд, который Вы делаете постоянно для пользователей.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0