Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Всеволод ШИЛОВСЬКИЙ: «Природа і вчителі дали мені колосальний діапазон: від ролі Наполеона до алкоголіка»

    Всеволод ШИЛОВСЬКИЙ: «Природа і вчителі дали мені колосальний діапазон: від ролі Наполеона до алкоголіка»Режисер, актор і педагог Всеволод ШИЛОВСЬКИЙ

    У Всеволода Шиловського довге і щасливе творче життя. Значна частина його пов’язана з Одесою, де він часто і плідно працював і гостював як у рідному домі. Мені здавалося, що втілення його таланту на шляху до звання народного артиста розпочалося саме там.

    — Отже, Всеволоде Миколайовичу, як вас представити читачеві?

    — Якось Валентин Гафт, який, окрім епіграм, пише дуже хороші вірші, сказав: «Народный РСФСР — настолько глуп, настолько сер, что даже жалко тот народ, который звания дает». Ці звання настільки девальвовані… Я отримав «народного артиста», коли суспільна думка його високо оцінювала. Нині бачу людей, які й «заслуженого» району не гідні. А вони народні. Але мені іноді для довідки доводиться вказувати, на жаль, свої регалії. Тому я народний артист Росії, лауреат Державної премії, професор ВДІКу. Я «тристволка»: режисер, актор і педагог.

    — У вашій творчій біографії часто вживається слово «вперше». Скажімо, у фільмах уперше заспівав Микола Караченцов, знялася Ольга Кабо. Що найбільш пам’ятне?

    — У Гонконзі я поставив «Дядю Ваню». Вистава перемогла у своїй номінації в якомусь престижному змаганні. Мої чудові китайські актори так зіграли російський дух, що навіть горілку пили по-російськи.

    У цьому театрі блискуча театральна школа. На початку репетицій мене перекладали англійською, потім китайською. А через десять репетицій цього вже не вимагалося. Ми розуміли одне одного як професіонали.

    Я зробив перший у Росії серіал у 1971 році «День за днем» за сценарієм Михайла Анчарова, де знялися в 17 серіях 144 артисти. Серіал розповідав про комуналки, дружбу та любов.

    До речі, в кіно я до 42 років не знімався. І не прагнув. Був вірний театру. Природа і вчителі дали мені колосальний діапазон: від ролі Наполеона у фільмі «Обраний долею» до алкоголіка в «Інтердівчинці». Я ловлю кайф у цьому діапазоні. Кожна роль для мене — як дитя.

    — Ви двічі в дитинстві опинялися на межі життя і смерті. Дорослим вас розстрілювали в авто, сплутавши з кримінальним авторитетом. Чи дочекаємось ваших мемуарів з подальшою екранізацією?

    — З піонерського табору я прислав матусі один лист із кількох слів. Більше літературних вершин я не брав. Я читач. Якось був вільний тижнів зо три, до мене привели дуже розумну жінку, яка вміла слухати. Вона написала за три місяці книжку «Два життя», яка вийшла до мого 60-річчя. У ній — я, моя кострубата мова, і там усе правда: про чудових старих — акторів, про розпад МХАТу. Театр, визнаний у світі найкращим, у 1987 році знищили. Як можна розділити МХАТ? А це з подачі держави…

    Акторська затребуваність: 2011 року Шиловський знявся у драмі «Жила-була одна баба». Фото з сайту wap.filmz.ru

    — Яким повинен бути чоловік у сучасному світі?

    — Бути чоловіком — це, по-перше, влаштовувати жінку. Не робити підлих вчинків. Хоч у часи совдепії деякі залюбки це робили. Та я нудьгую за тими часами. Тоді до молоді ставилися по-іншому.

    Я народився і виріс у Москві в робітничому середовищі. Нас берегли від вулиці: безкоштовні спортшколи, драмгуртки в будинках піонерів, піонерські табори. Мене відірвала від вулиці держава. Інакше став би шпаною.

    Наш час мені абсолютно не до вподоби. Вийшло, як за Павловим: сидить кролик у клітці, а коли його випускають на волю, у нього інфаркт. Нас кинули в інфарктну позицію. Різко відхилили завісу і отримали наркоту, злочинність, порнуху, яку показують по телевізору. Без редакторів і цензури кінематограф не може існувати. А ми нині існуємо без ідеології. Тому й гине генофонд.

    — У вас є захоплення, які дають сили і знімають стреси?

    — Збираю значки. Маю кількість і якість. З одним значком пов’язана така історія. В Японії є клуб сумо. А я займався боротьбою. Під час гастролей мені вручили значок почесного члена клубу. Всі заздрили.

    Є ще один унікальний значок. Я вперше на радянській сцені поставив п’єсу Теннесі Вільямса «Солодкоголосий птах юності» з Павлом Масальським, Ангеліною Степановою та Ігорем Васильєвим. Спектакль ішов понад 10 років, доки Степановій дозволяв вік. Мої друзі зробили позолочені значки, присвячені цій виставі, — всього 100 штук.

    — Окрім професії, повинні бути й інші опори в житті, наприклад, сім’я.

    — Тільки професія. Я щаслива людина: змалечку мріяв про театр і ∂рунтовно оволодів фахом. У мене були геніальні вчителі та режисери. Сім’ю люблю, але вона вторинна. Дружина ображається, але я народився для іншого. Сини влаштовані: один драматург-режисер, другий — бізнесмен, пов’язаний із кінопрокатом. Вони обдарували мене чудовими онучками-принцесами. Теж щастя.

    — Якої розкоші бажаєте собі у поблажливі до вас «за 70»?

    — У мене все є, що має бути: хороша квартира, дача, машини. Я ніколи не прагнув багатства. Для мене розкіш — це спілкування. Ось у моїх друзів величезні вілли. Але, зустрічаючись, ми сідаємо на кухні й дуже затишно п’ємо горілочку. Зазначте, не у величезних залах. Я спілкувався з дуже багатими людьми за кордоном, коли ставив там спектаклі. Вони не замислюються над розкошами. Вони працюють. Це їхнє відчуття життя — і жодної зверхності. У наших це рідкість. Але й наші змінюються. Вони приходять до інтелектуального сприйняття життя.

    Георгій-Григорій ПИЛИПЕНКО для «Урядового кур’єра»

    ДОСЬЄ «УК»

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    ДТП у Києві на Московському мосту: один чоловік загинув, ще двоє травмовано

    Сьогодні в Києві, у багатьох водіїв, які рухалися з лівого берега в напрямку Петрівки несподівано виникли проблеми з пересуванням. Багато киян та гостей міста не змогли вчасно дістатися до місця ...

    Про затвердження нової редакції Положення про Національне агентство з акредитації України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про затвердження нової редакції Положення про Національне агентство з акредитації України 1. Затвердити Положення про Національне агентство з акредитації України в новій редакції, що додається.

    Про відмову Дубчаку Ю.І. у реєстрації кандидатом у народні депутати України, Центральна виборча комісія

    Про відмову Дубчаку Ю.І. у реєстрації кандидатом у народні депутати України До Центральної виборчої комісії 10 серпня 2012 року надійшла заява громадянина України Дубчака Юрія Івановича про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 141.

    Про внесення зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

    Про внесення зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік Відповідно до статті 7 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"( 1160-15 ) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, ВИРІШИЛА:

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Спасибо его создателям и тем, от кого зависит существование этого сайта.

    Благодарим всех, от кого зависит наполнение этого интернет проекта.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0