Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Гравці збірної України від керівництвом Баля полетіли до Молдови

    Гравці збірної України від керівництвом Баля полетіли до МолдовиВиконуючий обов'язки головного тренера національної збірної з футболу узяв до Молдови на матч ЧС-2014 21 гравця.

    Сьогодні національна команда України з футболу під керівництвом в. о. головного тренера Андрія Баля взяла курс на Кишинів, де завтра проведе свій другий матч відбірного циклу до ЧС-2014 проти збірної Молдови, передає УНІАН з посиланням на прес-службу ФФУ.

    У складі «синьо-жовтих» — 21 гравець: воротарі — П’ятов, Коваль, Бандура; захисники -Михалик, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Бутко, Селін; півзахисники − Гармаш, Гусєв, Ярмоленко, Безус, Ротань, Назаренко, Степаненко, Тимощук; форварди − Зозуля, Девич, Мілевський, Селезньов. Нагадаємо, що Євген Селезньов та Артем Мілевський отримали виклики і приєдналися до команди напередодні через травму Євгена Коноплянки, котрий пошкодив зв’язки гомілкостопа на тренуванні Медики сподіваються поставити одного з найбільш креативних гравців команди до домашнього матчу проти Чорногорії.

    Збірну України буквально підкосила епідемія травм. Коноплянка став четвертим гравцем, в якого виникли проблеми зі здоров’ям до чи під час підготовки збірної до чергових матчів відбору. Нагадаємо, що перші невтішні новини прийшли з Москви ще за тиждень до початку збору: воротар Андрій Дикань отримав травму плеча у матчі за клуб і вибув з гри щонайменше на місяць. Відтак ушкодженого колегу замінив Олександр Бандура. Уже на сам збір із запаленням Ахіллового сухожилля прибув Ярослав Ракицький. Після обстеження гравця медичний штаб «синьо-жовтих» відпустив Ярослава у клуб для проходження курсу лікування. Одразу за цим лікарі національної команди з’ясували, що в іншого оборонця − Віталія Мандзюка поглибилося вірусне захворювання, яке вимагає інтенсивної десятиденної антибіотко-терапії. Відтак і цього гравця слід було відправити додому.

    Крім того операцію переніс сам головний тренер національної команди Олег Блохін, тренер воротарів Юрій Роменський був госпіталізовнаий з діагнозом «гіпертонічний криз».

    Зрештою, новини про те, що Олегу Володимировичу стає краще з кожним днем, а Юрій Михайлович учора повернувся до роботи у збірній, налаштовують на позитивний настрій, — зазначають у ФФУ.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про кошторис Верховної Ради України на 2013 рік, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 35 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Львівські правоохоронці розшукали водія-втікача, який збив 16-річну школярку

    У Львові водій легковика збив 16-річну дівчину та втік з місця ДТП. Однак, уникнути відповідальності не вдалося порушника розшукали працівники ДАІ.

    Про призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва, Президент України

    Указ  Президента України Відповідно до Указу Президента України від 10 вересня 2011 року № 906( 906/2011 ) «Про державні стипендії для видатних діячів науки, освіти, культури і мистецтва, охорони здоров'я, фізичної культури і спорту та інформаційної сфери» постановляю:

    Щодо розгляду листа (щодо порядку видачі дозволів на розміщення відходів та затвердження лімітів на утворення і розміщення відходів (крім небезпечних)), Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва

    ПАТ "Бель Шостка Україна" вул. Паризької Комуни, 27-а, м. Шостка Сумської обл., 41100 Щодо розгляду листа На адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва надійшов лист ПАТ "Бель Шостка Україна" від 23.10.2013 № 639 щодо надання роз'яснення порядку видачі дозволів на розміщення відходів та затвердження лімітів на утворення і розміщення відходів (крім небезпечних), у зв'язку з чим повідомляється наступне.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Просто замечательный! Хорошенький портальчик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный портал!

    Огромное спасибо от кого зависит работа интернет портала.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0