Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Коли закінчилося пиво

    Коли закінчилося пивоІшлося там про загибель 19-річного хлопця, який зламав двері підстанції, аби вирвати шматок алюмінієвого дроту. Загинув від смертельного удару електрострумом. А вирушив на «справу» за командою своєї компанії, «коли закінчилося пиво й гроші». Тобто товариші по чарці думали: виламають шматок алюмінію, здадуть у пункт прийому металобрухту і продовжать... святкувати. А замість цього на кілька годин половина будинків міста Антрацита були знеструмлені. Людина загинула.

    В іншій інформації, що її того самого дня надіслав відділ зв’язків із громадськістю УМВС у Луганській області, йшлося про алчевських міліціонерів, котрі затримали двох чоловіків із завантаженим велосипедом. Підійшовши до них, міліціонери побачили, що із сумки стирчать металеві предмети, в яких угадувалися вироби, про розкрадання котрих неодноразово повідомляло керівництво залізниці, — металеві костилі, призначені для кріплення залізничних рейок до дерев’яних шпал та брусів, і металеві прокладки.

    Розкрадачами виявилися 32-річний раніше судимий за крадіжку та 22-річний хлопець. Обидва працюють на одному з підприємств міста. Обидва усвідомлювали, що через свою крадіжку наражають на небезпеку життя інших людей. Адже за відсутності кріплення рейок можлива реальна загроза сходження залізничного потяга з рейок, що може спричинити людські жертви та порушення роботи відтинка залізниці. Але чоловіки не посоромилися так «заробляти».

    Чому ж цей сюжет залишається класичним для нас? Бо досить зняти з полиці томик Антона Чехова й перечитати оповідання «Зловмисник». «Хіба ти не розумієш, дурна голово, до чого призводить те викручування? Якби не дивився сторож, то поїзд міг би зійти з рейок, людей би побило! Ти людей убив би!» — каже судовий слідчий «маленькому, надзвичайно худому чоловічкові у строкатій сорочці й латаних штанях». Розповідь датована 1885 роком. Тобто минуло 127 років. І знову «залізничний сторож Іван Семенович Акінфов, проходячи вранці колією, на сто сорок першій версті застав тебе за відкручуванням гайки, якою рейки прикріплюються до шпал»?

    Важко уявити подібні інформації на сторінках, скажімо, корейських газет. А ось корейські електрички Хюндай уже з’явилися на наших дорогах, із яких витягують костилі місцеві жителі. Корейською технікою в наших магазинах торгують продавщиці з ображеним поглядом громадян колишньої «країни, що займала шосту частину земної суші». І внутрішньо опираються новому статусу, не хочуть наші люди коритися своїй долі й прислужувати тим, хто спроможний купити товар. І не народжується на наших просторах власний О. Генрі, аби створити чарівну сагу про трудівниць прилавка, на кшталт «Палаючого світильника». Хто їм пояснить, чому і навіщо потрібно важко і багато працювати? Від таких запитань болить голова.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Верховный суд Бразилии впервые возглавил чернокожий

    Главой Верховного суда Бразилии впервые назначен чернокожий судья Жоаким Барбоза. В ночь на пятницу он принес присягу на церемонии в столице страны.

    Суркіса просять допомогти «Металісту»

    Почесні громадяни Харківської області просять Суркіса допомогти Металістові в розгляді справи в Дисциплінарному комітеті УЄФА.

    Про переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих товариством з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "ФІДО ІНВЕСТМЕНТС" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на переоформлення ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку у зв'язку зі зміною найменування та місцезнаходження професійного учасника, відповідно до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами)( z0864-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 травня 2006 року № 341 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 24 липня 2006 року за № 864/12738 (зі змінами та доповненнями), НАКАЗУЮ:

    Тим, хто шукає роботу, допомагають митарі

    Черкаські податківці оголосили 2013-й роком легалізації та працевлаштування молоді. Про це повідомив в. о. голови ДПС в області Володимир Коломієць.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Благодарим всех за качественную работу. Этот портал - сейчас - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные интернет проекты. Этот портал достаточно удобен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Сайт - обалденный. Благодарю. Без всякого сомнения полезный и удобный интернет проект.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0