Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку - Деснянський районний суд міста Києва - Котович О. Л.

  1. УХВАЛА

Номер провадження 1-в/754/138/14

Справа № 754/5632/14-к

УХВАЛА

Іменем України

18.04.2014

Місто Київ

Деснянський районний суд м.Києва в складі :

головуючий - суддя Котович О.Л.,

секретар Опішняк М.П.,

з участю прокурора Кривов'яза І.І.,

засудженого ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання (подання) органу виконання покарань про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку,

ВСТАНОВИВ :

2 квітня 2012 року Ленінський районний суд м.Вінниці засудив ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, за ч.2 ст.186 КК України до 4 років позбавлення з випробуванням і іспитовим строком 2 роки згідно ст.104 КК України.

9 квітня 2014 року до суду надійшло клопотання (подання) КВІ Деснянського району м.Києва про звільнення засудженого від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку, оскільки засуджений в період іспитового строку виконав покладені обов'язки, до адміністративної відповідальності за порушення громадського порядку не притягувався, за вчинення нового злочину не рахується.

Дослідивши додані до клопотання (подання) документи з особової справи засудженого, вислухавши думку прокурора і засудженого, суд вважає, що клопотання (подання) підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно ч.1 ст.78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов'язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Згідно ч.2 ст.78 КК України суд направляє засудженого для відбування призначеного покарання, якщо засуджений не виконує покладені на нього обов'язки або систематично вчинює правопорушення, що потягли за собою адміністративні стягнення і свідчать про його небажання стати на шлях виправлення.

З клопотання (подання) і матеріалів особової справи вбачається, що засуджений в період іспитового строку виконав покладені на нього обов'язки, не вчиняв правопорушень, що потягли за собою адміністративні стягнення, не скоїв новий злочин.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.537, 539 КПК України, суд

УХВАЛИВ :

Задовольнити клопотання (подання) органу виконання покарань і звільнити ОСОБА_2 від покарання, призначеного вироком від 2 квітня 2012 року Ленінського районного суду м.Вінниці за ч.2 ст.186 КК України.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційного суду м.Києва через Деснянський районний суд м.Києва протягом 7 днів з дня її оголошення; особою, яка перебуває під вартою - протягом 7 днів з моменту отримання копії ухвали; особою, яка не викликалась в суд - протягом 7 днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подачу апеляційної скарги за відсутності такої скарги, а при оскарженні ухвали - після постановлення ухвали апеляційним судом про відхилення апеляційної скарги.

Ухвала, яка набрала законної сили, обов'язкова для осіб, які беруть участь у кримінальному провадженні, а також для усіх фізичних та юридичних осіб, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх службових осіб, і підлягає виконанню на всій території України.

Головуючий :

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Консультации Адвоката
Рекомендовано адвокатом

Это Вас точно заинтересует

Правоохранительным органам откроют доступ к Госреестру недвижимости

Государственная регистрационная служба Украины (Укргосреестр) намерена открыть доступ к Реестру прав собственности на недвижимое имущество для сотрудников правоохранительных органов и судей. ...

За захоронение бытовых отходов будут штрафовать

Верховный Совет Украины ужесточил ответственность в сфере обращения с отходами. Закон «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно совершенствования механизма правового ...

КС Германии признал в целом законной антитеррористическую базу данных

Федеральный Конституционный суд Германии в среду признал в целом законным существование так называемой антитеррористической базы данных (Antiterrordatei), но предписал законодателям до 2015 года ...

Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 р. за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 р. за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 18.09.2012 № 1248, НАКАЗУЮ:

Адвокат по уголовным делам
Об адвокате
Этот ресурс - супер так много чего здесь любопытного и нужного. Желаю держаться так же высоко и в будующем и всего самого... в Вашей работе!

Здравствуйте!
Статьи по уголовному праву
Как выжить в тюремных условиях

Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

Сайт для заключённых

Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

Новости Адвоката
Как уберечься от рейдеров

Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

Мошенники воруют деньги на свадьбах

Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

Свидание с интернета закончилось похищением...

Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0