Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про затвердження Порядку відшкодування ветеранам Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України витрат, пов’язаних із проїздом для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку, Адміністрація Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації УкраїниАДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 19.08.2013 № 446
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 9 вересня 2013 р. за № 1556/24088

    Про затвердження Порядку відшкодування ветеранам Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України витрат, пов’язаних із проїздом для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку

    Відповідно до пункту 10 статті 6 Закону України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист»( 203/98-ВР ), Положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України( 717/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 30 червня 2011 року № 717 (зі змінами), НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Порядок відшкодування ветеранам Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України витрат, пов’язаних із проїздом для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку ( z1556-13 ), що додається.

    2. Директору Фінансово-економічного департаменту Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Голова Служби

    Г. А. Резніков

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України 19.08.2013  № 446

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 9 вересня 2013 р. за № 1556/24088

    ПОРЯДОК відшкодування ветеранам Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України витрат, пов’язаних із проїздом для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку

    1. Цей Порядок поширюється на громадян України, які звільнені зі служби в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі — Держспецзв’язку) у запас (відставку) та визнані ветеранами Держспецзв’язку відповідно до Закону України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист»( 203/98-ВР ).

    2. Ветеранам Держспецзв’язку надається право на безоплатний проїзд (до місця призначення та у зворотному напрямку) у межах України один раз на рік залізничним транспортом у купейному вагоні швидкого чи пасажирського поїзда або водним чи автомобільним транспортом міжміського сполучення для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку.

    Витрати, пов’язані з проїздом ветеранів Держспецзв’язку для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку, відшкодовуються за рахунок Держспецзв’язку в межах кошторисних призначень на зазначені цілі в розмірі вартості проїзду транспортом, зазначеним в абзаці першому цього пункту, з урахуванням усіх витрат, пов’язаних із придбанням проїзних документів і користуванням постільними речами в поїздах, і страхових платежів на транспорті.

    У разі якщо ветеран Держспецзв’язку прямує до місця лікування (відпочинку) та у зворотному напрямку у вагоні нижчої категорії, відшкодування здійснюється за фактичними витратами.

    Якщо проїзд здійснюється у вагоні вищої категорії, кошти відшкодовуються за тарифами купейного вагона швидкого чи пасажирського поїзда.

    3. Проїзні документи повинні бути оформлені від місця проживання ветерана Держспецзв’язку до місця лікування чи відпочинку та у зворотному напрямку.

    4. Відшкодування здійснюється Адміністрацією Держспецзв’язку, регіональним органом, територіальним підрозділом, закладом чи установою Держспецзв’язку (далі — орган Держспецзв’язку), з якого ветерана Держспецзв’язку було звільнено зі служби та/або який дислокується за місцем його проживання, на підставі мотивованої заяви ветерана Держспецзв’язку на ім’я керівника органу Держспецзв’язку (ветеран Держспецзв’язку, який подає заяву до Адміністрації Держспецзв’язку, — на ім’я Голови Держспецзв’язку), в якій він обов’язково зазначає свій реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для особи, яка через свої релігійні переконання відмовилася від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і має відповідну відмітку в паспорті) та місце свого проживання.

    До заяви додаються:

  3. копія посвідчення ветерана Держспецзв’язку;
  4. оригінали документів, які підтверджують перебування ветерана Держспецзв’язку на лікуванні (відпочинку) в санаторії (будинку відпочинку);

  5. оригінали проїзних документів (квитків), квитанцій тощо, що підтверджують фактичні витрати;
  6. письмова довідка (у разі проїзду у вагоні вищої категорії) про вартість проїзду в купейному вагоні швидкого чи пасажирського поїзда на дату вибуття ветерана Держспецзв’язку до місця проведення лікування (відпочинку) та назад.

    5. Орган Держспецзв’язку перевіряє документи, надані ветераном Держспецзв’язку, та протягом 5 календарних днів надсилає до Адміністрації Держспецзв’язку звернення щодо необхідності здійснення відшкодування, до якого додається копія заяви ветерана Держспецзв’язку.

    В Адміністрації Держспецзв’язку зазначене звернення протягом 10 календарних днів опрацьовують Департамент кадрового забезпечення Адміністрації Держспецзв’язку в частині підтвердження статусу ветерана Держспецзв’язку та Фінансово-економічний департамент Адміністрації Держспецзв’язку в частині підготовки проекту пропозицій Голові Держспецзв’язку щодо необхідності відшкодування ветерану Держспецзв’язку вартості проїзду.

    Заява ветерана Держспецзв’язку, що подана на ім’я Голови Держспецзв’язку, та додані до неї документи в Адміністрації Держспецзв’язку опрацьовуються протягом 5 календарних днів Департаментом кадрового забезпечення Адміністрації Держспецзв’язку та передаються до Фінансово-економічного департаменту Адміністрації Держспецзв’язку для доповіді Голові Держспецзв’язку.

    Виплата відшкодування вартості проїзду ветерану Держспецзв’язку здійснюється після отримання органом Держспецзв’язку відповідних коштів (в Адміністрації Держспецзв’язку — після прийняття Головою Держспецзв’язку позитивного рішення).

    6. Витрати на проїзд, що не підтверджені належними документами, ветеранам Держспецзв’язку не відшкодовуються.

    7. Витрати на проїзд до місця лікування (відпочинку) та у зворотному напрямку відшкодовуються ветерану Держспецзв’язку шляхом перерахування фінансовим підрозділом органу Держспецзв’язку (в Адміністрації Держспецзв’язку — Фінансово-економічним департаментом Адміністрації Держспецзв’язку) коштів на рахунок ветерана Держспецзв’язку в установі банку (якщо у заяві було зазначено реквізити такого рахунку) або через касу органу Держспецзв’язку.

    8. Для здійснення розрахунку потреби в коштах на наступний рік, необхідних для відшкодування ветеранам Держспецзв’язку витрат, пов’язаних із проїздом для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку, щорічно в термін, передбачений для складання проекту кошторису на плановий рік, Департамент кадрового забезпечення Адміністрації Держспецзв’язку подає до Фінансово-економічного департаменту Адміністрації Держспецзв’язку дані щодо кількості ветеранів Держспецзв’язку.

    9. Відшкодування витрат ветеранам Держспецзв’язку, пов’язаних із проїздом для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку, здійснюється незалежно від підпорядкування санаторіїв і будинків відпочинку.

    10. Якщо право ветерана Держспецзв’язку на безоплатний проїзд для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку передбачено різними нормативно-правовими актами, реалізація цього права здійснюється за одним із них за вибором ветерана Держспецзв’язку.

    11. Члени сімей ветеранів Держспецзв’язку не мають права на безоплатний проїзд для лікування та відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку за рахунок коштів Держспецзв’язку.

    Директор Фінансово-економічного департаменту Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

    В. В. Коберник

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Вільна торгівля залежить від виборів

    У рамках робочого візиту першого віце-премєр-міністра Валерія Хорошковського до Брюсселя відбулися його зустрічі із членами Європейської комісії, які відповідають за діалог з Україною за ключовими ...

    У Львівській колонії повісився другий в'язень

    У Львівській виправній колонії №48 в камері дисциплінарного ізолятора виявлено висячим у петлі 32-річного засудженого.

    Штраф, виписаний на узбіччі, Редакції виданьШтраф, виписаний на узбіччі, можете не платити

    Якщо інспектор ДАІ виписав вам постанову на місці вчинення так званого правопорушення, то він сам порушив законодавство. Отже, маєте право на оскарження такої постанови. Знайте, що:

    Компания Yahoo! подала иск к Агентству нацбезопасности США

    Интернет-компания Yahoo! подала иск к Агентству национальной безопасности США, чтобы отстоять свое право обнародовать количество запросов, которые спецслужбы США делают для получения доступа ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Довольно уникальный, актуальный и полностью отличающийся от существующих ресурс! Хочется поддержать Вас материально. Как это можно сделать?

    Для меня это огромная находка! Вторую неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0