Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Оголошено переможців конкурсу кращих будинків та споруд

    Оголошено переможців конкурсу кращих будинків та споруд«Я вітаю переможців конкурсу «Кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2012 році», в якому взяли участь будівельники зі всієї України та поздоровляю працівників галузі з професійним святом. Будівництво — одна з ключових галузей економіки. Одне робоче місце в будівництві створює 5 робочих місць в суміжних галузях. А результат вашої роботи — це власне житло для українців, це школи, садочки, лікарні, це мости і нові підприємства», — сказав Віце—прем’єр—міністр Олександр Вілкул під час урочистих заходів з нагоди Дня будівельника.

    В конкурсі взяли участь 65 конкурсантів (закінчених будівельних об’єктів) з 25 регіонів України, які змагалися в 9 номінаціях. Найбільшу кількість об’єктів на конкурс надали Донецька область — 8 об’єктів та Вінницька область — 6 об’єктів.

    Серед переможців конкурсу — приміщення Кіровоградського академічного обласного українського музично—драматичного театру ім. М. Л.Кропивницького, два зблокованих 18—типоверхових житлових будинки в м. Донецьк, реконструкція цеху регенерації сірковуглецю з добудовою під підприємство обробки металоконструкцій в м. Черкаси, забудова житлового району «Поділля», дитячий садок на 280 місць у м. Вінниці та інші.

    «Проведення таких конкурсів та високий рівень номінантів свідчить про те, що будівельна, і зокрема, містобудівна галузь розвивається. Наші міста і села оновлюються сучасними спорудами, які створюються з використанням новітніх технологій та на 80% — із будівельних матеріалів вітчизняного виробника. Завдяки цьому створюються нові робочі місця, на краще змінюється обличчя наших міст та сіл, підвищується якість і комфортність життя громадян», — сказав Олександр Вілкул.

    Він зазначив, що для активізації розвитку будівництва Уряд проводить дерегуляцію галузі, залучає вітчизняні будівельні підприємства до участі в державних програмах доступного житла, до реалізації великих інфраструктурних проектів.

    Зокрема, з 2010 року в 6 разів скоротилася кількість дозвільних процедур в будівництві (32—х до 3—5—ти). В 5 разів скоротилася тривалість їх оформлення (з 296 до 21—60 днів). В тому числі, завдяки цьому на 12% зросла кількість виданих Державною архітектурно—будівельною інспекцією документів на право виконання будівельних робіт у першому півріччі 2013 року (47,5 тис). Також зросли обсяги капітальних інвестицій в галузь — на 7% за 6 місяців, і становили 120 млрд грн.

    «З початку 2013 року, через закінчення будівництва об’єктів ЄВРО—2012, зменшилися обсяги робіт в інженерному (—24,5%) і нежитловому (—18,9) будівництві. Однак у житловому будівництві завдяки спрощенню дозвільних процедур обсяги зросли на 6,6%. За цей період здано в експлуатацію понад 4,5 млн кв м житла. А це — більше 19 тис 400 багатоповерхових та приватних житлових будинків», — сказав Олександр Вілкул.

    В рамках державних програм «Доступного житла» Уряд надає допомогу забудовникам. Використовується практика безкоштовного виділення земельних ділянок під будівництво. Також за рахунок коштів з місцевого бюджету до будівельних майданчиків проводяться необхідні комунікації. Це лінії електропередач, водопровідна система (тепле і холодне водопостачання), каналізація.

    Завдяки цьому забезпечується зниження вартості квадратного метра житла на 15% — 20%, а в окремих випадках і на 40%. Наразі житло за таким принципом будується в 9 містах України.

    «Держава залучає вітчизняних будівельників до участі в інфраструктурних проектах. Кабінет Міністрів затвердив перелік пріоритетних проектів розвитку в регіонах в 2013 році. Будуть побудовані і реконструйовані 145 об'єктів. Серед них — лікарні, школи, дитсадки, житлові будинки, мистецькі заклади, а також об'єкти дорожньої інфраструктури, житлово—комунального господарства, фізичної культури і спорту. На реалізацію цих заходів виділено більше 680 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку», — сказав Олександр Вілкул.

    Зокрема, продовжується будівництво транспортної розв’язки на Поштовій площі Києва, також в столиці будується нова станція метро «Теремки», яка на 70% вже готова. Відновлюється будівництво Дніпропетровського метрополітену. Триває будівництво другої черги об'їзної дороги в Дніпропетровську та інші.

    «Необхідно вийти на щорічне нарощування обсягів будівництва на 8—10%. Це дозволить створити 40—50 тис нових робочих місць протягом 2013—2014 років», — сказав Олександр Вілкул.

    ДОВІДКА: Переможці конкурсу «Кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2012 році»:

    У номінації «Промислові підприємства та об’єкти виробничого призначення» 1—е місце присуджено об’єкту «Реконструкція цеху регенерації сірковуглецю з добудовою під підприємство обробки металоконструкцій» (І черга), що розташоване на просп. Хіміків, 74 у м. Черкаси. Всього в цій категорії номінувались 6 об’єктів.

    З 13 об’єктів у номінації «Житлове будівництво» переможцем визначено об’єкт «Два зблокованих 18—ти поверхових житлових будинки з технічним поверхом, із вбудовано—прибудованими приміщеннями у цокольному поверсі та паркінгом у двох рівнях» (пр. Визволення Донбасу м. Донецька).

    У номінації «Адміністративно—офісне та готельне будівництво» І місце присуджено готелю та ресторану «Європа» по вул. Панфілова, 86—а у м. Донецьку. Всього в цій категорії номінувались 3 об’єкти.

    У номінації «Об’єкти освіти, виховання та підготовки кадрів» 1—е місце, обійшовши ще десятьох номінантів, посіла «Забудова житлового району «Поділля» у м. Вінниці. 7—ма черга забудови (квартал №7). Дитячий садок на 280 місць по бульвару Свободи, 3 у м. Вінниця».

    У номінації «Об’єкти соціально—культурної та оздоровчої сфери» І місце присуджено приміщенню Кіровоградського академічного обласного українського музично—драматичного театру ім. М. Л.Кропивницького. Всього в цій категорії номінувались 8 об’єктів

    У номінації «Культові споруди» І місце присуджено будівництву Храму УГКЦ парафії Зіслання Святого Духа по вул. Січових Стрільців у смт. Івано—Франкове Яворівського району Львівської області. Всього в цій категорії номінувались 2 об’єкти.

    У номінації «Об’єкти сільського будівництва» переможцем став внутрішньогосподарський комплекс з виробництва кормів ЗАТ «Зернопродукт МХП» у Вінницькій області, розташований на землях Ладижинської міської ради. Всього в цій категорії номінувались 7 об’єктів.

    У номінації «Інженерні споруди та об’єкти транспортної інфраструктури» І місце присуджено «Будівництву термінального комплексу Державного Міжнародного Аеропорту «Бориспіль». Термінальний комплекс «D». Всього в цій категорії номінувались 11 об’єктів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про затвердження персонального складу робочої групи з розробки проекту Положення про Національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про затвердження персонального складу робочої групи з розробки проекту Положення про Національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів

    Про зміни у законодавстві України з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, Вищий господарський суд України

    Господарські суди України Про зміни у законодавстві України з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень У зв'язку із змінами у законодавстві України з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень вважаємо за необхідне звернути увагу на таке.

    Про введення окремих підсистем автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців" у постійну (промислову) експлуатацію, Центральна виборча комісія

    Про введення окремих підсистем автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців" у постійну (промислову) експлуатацію

    ЕС готовит жалобу в ВТО из-за продуктовых санкций России

    Европейский Союз намерен подать жалобу в ВТО (Всемирную торговую организацию) из-за того, что Россия запретила импорт ряда продуктов из ЕС. Об этом заявил еврокомиссар по торговле Карел де Гюхт ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Спасибо Вам за этот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас. Умнички!!!

    Вы класс!!! Все что делаете для пользователей вне всякого сомнения- важно!!!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0