Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Кажучи про Захід, пам’ятай, що є ще й Схід

    Кажучи про Захід, пам’ятай, що є ще й Схід

    Експерти називають великі ризики приєднання України до ЗВТ з ЄС, проте вони чималі й у випадку із Митним союзом

    В українському суспільстві триває жваве обговорення майбутнього підписання Україною договору про зону вільної торгівлі (ЗВТ) з ЄС. І слід зазначити, що противників такого акту серед політиків та економістів наразі набагато більше, ніж прибічників.

    Приміром, екс-міністр фінансів Віктор Суслов вважає, що українські парламентарії, які нещодавно більш ніж 300 голосами висловилися за європейський шлях розвитку нашої країни, вчинили неправильно.

    «ЄС має дуже багато своїх внутрішніх проблем. Середній рівень безробіття там сягає вже 12%, а в Іспанії — 26%. Стають більш жорсткими фіскальна та бюджетна політика країн Євросоюзу. Розглянемо обсяги експорту українських товарів до країн СНД та ЄС в 2012 році. Так, у перші з них ми ввезли товарів та послуг на суму 31,3 млрд доларів, а в Європу — на суму 20,9 млрд доларів. Отже країни СНД та Митного союзу для нас є ближчими і основними торговельними партнерами», — наголошує він.

    Як вважає директор Інституту політичного аналізу та міжнародних досліджень Сергій Толстов, приєднання нашої країни до ЗВТ може «поховати» високотехнологічні галузі України, такі як космічну та авіаційну. «Крім того, ми ризикуємо втратити наше машинобудування, примі ром атомне, верстатобудування тощо. Звісно, що ця наша продукція буде зовсім не потрібна країнам ЄС. Єдина галузь, яка не потребує великої зайнятості та не пов’язана з виробництвом, — IT, — буде конкурентоздатною. Проте врахуйте, що на український ринок підуть європейські товари, що створить неабияку конкуренцію нашим», — додає він.

    Директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко також упевнений у тому, що велика кількість імпорту, яку ми і нині отримуємо з Європи, негативно впливає на розширення торговельного дефіциту, проте ці товари та послуги — високотехнологічна продукція, яка нам просто необхідна для середньострокової та довгострокової перспективи для модернізації виробництва.

    Перший заступник Інституту стратегічних досліджень НАНУ Ярослав Жаліло згоден з великими ризиками, які можуть спіткати Україну після приєднання до ЗВТ. «Проте, зауважте, все залежить від того, як ми скористаємося перевагами такого кроку. Так, безперечно, це відкриє нашим товарам та послугам дуже великий європейський ринок (де мешкають більше 500 млн людей), і не матимемо митних бар’єрів для «заходу» в Україну високотехнологічної продукції. Це сприятиме поліпшенню привабливості нашої економіки для закордонних інвестицій, причому я впевнений, що не лише європейських, а й з країн СНД, Китаю тощо», — зазначає він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Вперше за 8 років Володимира Кличка на ринг не буде виводити Еммануель Стюард

    Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF/WBA/WBO/IBO і журналу The Ring Володимир Кличко завершує свою роботу в тренувальному таборі в Гоїнгу, Австрія. Вже завтра Володимир відправиться ...

    Таємниця променя

    Новий день завжди обдаровує радістю просто так, якщо зустрічаєш його в оселі, осяяній сонцем: душа торжествує тоді безпричинно, ніжиться в передчутті чогось несподівано гарного. А ще чому?

    Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2003 р. № 1315, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2003 р. № 1315 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести зміну до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2003 р. № 1315( 1315-2003-п ) "Про затвердження Додаткового протоколу до Угоди між урядами держав — учасниць Чорноморського Економічного Співробітництва про співпрацю у боротьбі зі злочинністю, зокрема організованою" (Офіційний вісник України, 2003 р., № 34, ст. 1829), виклавши абзац другий постановляючої частини в такій редакції:

    ЕС прекратила дискриминацию поставщиков бананов, которые не были европейскими колониями

    На прошлой неделе завершился самый долгий торговый спор в истории ВТО. Латиноамериканские поставщики бананов оспаривали импортный режим ЕС, согласно которому ценовые и количественные преференции ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот портал классный! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще!

    Этот портал здоровский! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще! Действуйте!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0