Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Їсти менше, щоб почуватися краще: страви з новими інградієнтами

    Їсти менше, щоб почуватися краще: страви з новими інградієнтамиЦе місце нагадує кухню ресторану. Насправді ж тут, у шотландському місті Абердин, знаходиться справжня лабораторія, де досліджують особливості харчових елементів.

    Нові інгредієнти випробовують на волонтерах. Мета експерименту — зменшити порції, зберігши відчуття ситості.

    «Та їжа, яку я тут скуштував, залишила мене ситим надовго. Навіть не хотілось перекусити. Тож це дуже добре», — каже волонтер.

    Цей проект є частиною дослідницької програми Євросоюзу. Науковці сподіваються знайти спосіб контролювати апетит та почуття ситості завдяки комбінації інгредієнтів. У перспективі страви, приготовані за новою методикою, допоможуть людям з надмірною вагою харчуватися збалансовано.

    «Ми використовуємо протеїни, трави, вуглеводи, крохмаль. Також деякі розчинні волокна. Цю суміш можна додавати до будь-яких харчів. Наприклад, до хлібопекарських виробів, до печива, соків, йогуртів, газованих напоїв та води. Загалом до усього того, що складає щоденний раціон», — пояснив співробітник лабораторії.

    Волонтерам проекту пропонують три трапези на день протягом 52 днів. Їхнє завдання — повідомляти науковців про те, як їхній організм реагує на новий режим харчування.

    Співробітники лабораторії намагаються зрозуміти, як комбінація тих чи інших інгредієнтів впливає на апетит волонтерів та яким чином змінюється їхня вага.

    «На мене цей режим добре впливає. Їжа, яку нам пропонують, допомагає мені почуватися ситою. Я відмовилась від бутербродів між трапезами та навіть схудла, тож це дійсно на мене добре вплинуло», — вважає волонтер.

    Чергове завдання співробітників лабораторії — порівняти вплив різних харчових елементів, наприклад, розчинних волокон, на почуття ситості.

    «Деяким волокнам достатньо просто бути у травному тракті, щоб людина почувалася ситою. Спеціальні сенсори відправляють до мозку сигнал про ситість. Проте існує припущення щодо ролі мікрофлори у цьому процесі. Деякі кислоти, які виділяються під час травлення, діють на рецептори, які у свою чергу починають видіяти певні гормони. З-поміж гормонів є й той, що відповідає за те, наскільки голодною почувається людина», — пояснив співробітник лабораторії.

    Науковці запевняють, що боротьба з надмірною вагою в Європі — не єдина мета експерименту. Розробка нових інгредієнтів збільшить асортимент харчів, та надасть споживачам змогу отримувати від їжі більше задоволення. Крім того, новітні технології можуть стати у нагоді в ресторанному бізнесі.

    «Спочатку ми аналізуємо вплив різних харчових елементів на людський організм. Щойно ми отримаємо результати, то візьмемося за розробку різних інгредієнтів у лабораторії. Потім знову випробуємо їх. Ми прагнемо, аби наші комерційні партнери мали змогу запропонувати споживачам харчі, які ті зможуть їсти щодня. Інакше, рецепти, які ми тут розробляємо, не матимуть жодного практичного застосування», — вважає співробітник лабораторії.

    Науковці сподіваються, що страви з використанням нових інгредієнтів потраплять на стіл до європейців вже у 2016 році.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Тенденции на распространение нарушений закона в бюджетной сфере сохранились, - О. Махницкий

    На Украине нарушения закона в бюджетной сфере не прекращаются и согласно имеющейся тенденции, продолжаются. Об этом заявил и. о. генерального прокурора Украины Олег Махницкий, на расширенном заседании коллегии Генеральной прокуратуры Украины.

    Триває підготовка бюджетного запиту на 2015 рік

     Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк поінформував усіх присутніх на засіданні Ради суддів України про підготовку бюджетного запиту на 2015 рік.«Потреба судової ...

    Про збільшення розміру відшкодування коштів за вкладами, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29 серпня 2012 р. за № 1452/21764 Про збільшення розміру відшкодування коштів за вкладами Відповідно до статті 3 та пункту 18 частини другої статті 14 Закону України "Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб"( 2740-14 ), пункту 3 розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб"( 4452-17 ) адміністративна рада Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ВИРІШИЛА:

    Коли під кілем значно більше, ніж сім футів

    Троє українських моряків,врятованих із затонулого 4груднябіля узбережжя Туреччини судна Волго-Балт 199,почуваються добре, вони вжемали змогу поспілкуватися зі своїми родичамиі за кілька днів ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Просто замечательный! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё очень удобно и легко. Благодарю за профессиональный интернет проект!

    Благодарю за этот огромнейший труд, который Вы делаете ежедневно для всех нас. Молодцы!!!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0