Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

У перший клас – з англійською і основами геометрії (фоторепортаж)

    У перший клас – з англійською і основами геометрії (фоторепортаж)1 вересня — свято особливе. Воно не лише сімейне, адже діти йдуть до школи, студенти у вищі навчальні заклади, і в цьому процесі впродовж навчального року задіяна вся сім’я, а й державне, національне. День знань, з якого починається навчання — це насамперед відповідальність держави за якість знань, які отримають діти в школах, студенти у ВНЗ. Адже набуті під час навчання знання і навички в майбутньому визначатимуть престижність професій, їхню конкурентоспроможність на ринку праці, а отже, і успішність молодих людей у дорослому самостійному житті.

    Світ змініється, стає вимогливим до нас. А щоб ці вимоги і виклики вчасно врахувати, потрібно змінювати навчальну програму.

    Цього року першокласників чекає ускладнена програма — вони почнуть вивчати англійську і оволодіватимуть основами геометрії.

    З 1 вересня у школах України почнеться поступове впровадження нового Держстандарту початкової загальної освіти. Зміни торкнуться майже всіх предметів.

    Електронні книги. Понад 500 українських шкіл перейдуть на них з 1 вересня.

    Нові слова у Букварі. Там тепер з’явилися картинки з гаджетами — мобільними телефонами, комп’ютерами. Є у Букварі й інформація про валюти різних країн.

    Геометрія. Першокласники вивчатимуть такі геометричні поняття, як криві, куб, ромб, циліндр, промінь. Це нововведення викликає особливе занепокоєння у батьків. З ними частково згодні і фахівці.

    Поновлена фізкультура. Новий предмет «Здоров'я і фізична культура» навчає дітей не тільки правильно харчуватися і займатися спортом. Тепер їм пояснюватимуть, що робити при серйозних травмах, як надавати першу медичну допомогу. Психологи вважають, що ці знання потрібно подавати тільки в легкій формі.

    Англійська. Раніше англійську мову в школах вчили з другого класу, тепер її викладатимуть із 1 класу. Батьки тих дітей, які до школи іноземною мовою не займалися, побоюються, що вони почуватимуться невпевнено серед тих, хто вивчав англійську в садку.

    Жодних оцінок. Уперше в середній школі з’явилися предмети, які не оцінюються звичними балами. Це фізкультура і мистецтво (нова дисципліна, яка об’єднує малювання і спів). Педагоги впевнені, що це правильно: талант або спортивну підготовку не можна оцінювати, порівняння можуть образити дітей.

    Світ замість України. Зі шкільної програми зник предмет «Я і Україна», замість нього з’явився «Я у світі». Його почнуть вивчати вже з другого класу. По суті, новий курс об’єднує природознавство і суспільствознавство. У Міносвіти кажуть, що поставити в програму нову дисципліну довелося, тому що результати досліджень виявили в українських школярів прогалини в природознавчій освіті.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66, Центральна виборча комісія

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66 Відповідно до частин першої — шостої статті 19 Закону України ( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", частини першої статті 30 Закону України "Про Державний реєстр виборців"( 698-16 ), Порядку утворення звичайних, закордонних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі( v0011359-12 ), затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 24 січня 2012 року № 11, керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 7 ( 1932-15 )-1( 1932-15 ) статті 17 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Совет судей Украины обратился к Генпрокурору

    На своем сегодняшнем заседании Совет судей Украины рассмотрел вопрос о сведениях, которые вносятся в Единый реестр досудебных расследований в отношении судов и судей. Напомним, что рассмотрение ...

    виробництва, накопичення і застосування хімічної зброї та про її знищення, Президент України

    Указ  Президента України З метою забезпечення виконання Конвенції про заборону розробки, виробництва, накопичення і застосування хімічної зброї та про її знищення( 995_182 ), ратифікованої Законом України від 16 жовтня 1998 року № 187-XIV( 187-14 ), постановляю:

    WBA наполягає: бій Кличко – Повєткін повинен відбутися до 26 лютого

    Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко до 26 лютого 2013 року повинен провести бій з регулярним чемпіоном WBA росіянином Олександром Повєткіним. На цьому наполягає ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Весьма оригинальный, интересный и новый интернет сайт! Я хочу отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Этот интернет проект не просто друг - ваш сайт, практически, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0