Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Щодо надання роз'яснень (стосовно скасування плати за приєднання до електричних мереж об'єктів мережі Центрів надання адміністративних послуг), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетикиНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ

ЛИСТ

  1. 29.07.2013  № 5187/26/47-13 На № 01-1-17/4064 від 03.07.2013
  2. Вінницька обласна державна адміністрація

    Щодо надання роз'яснень

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (далі — НКРЕ), розглянула лист Вінницької обласної державної адміністрації від 03.07.2013 № 01-1-17/4064, надісланий на розгляд листом Секретаріату Кабінету Міністрів України від 25.07.2013 № 9830/0/2-13 та в межах своєї компетенції повідомляє.

    Відповідно до положень частини першої статті 1 Закону України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), приєднання електроустановки — це надання електропередавальною організацією послуги замовнику із створення технічної можливості для передачі (прийняття) в місце приєднання електроустановки замовника відповідної потужності до електричних мереж електропередавальної організації (у тому числі новозбудованих) електричної енергії необхідного обсягу з дотриманням показників її якості та надійності; стандартне приєднання — це приєднання електроустановки (крім електроустановок, призначених для виробництва електричної енергії) замовника до діючих мереж електропередавальної організації на відстань, що не перевищує 300 метрів по прямій лінії від місця забезпечення потужності до місця приєднання, яке диференціюється за ступенями потужності: перший ступінь — до 16 кВт включно; другий ступінь — від 16 кВт до 50 кВт включно; третій ступінь — від 50 кВт до 160 кВт включно.

    Згідно з положеннями частини першої статті 172 Закону України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), вартість послуг з приєднання розраховується електропередавальною організацією у порядку, передбаченому методикою розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж, і обґрунтовується витратами, необхідними для будівництва та/або реконструкції електромереж від місця приєднання електроустановки замовника до місця забезпечення потужності.

    Одночасно слід зазначити, що постановою НКРЕ від 25.12.2012 № 1695( z0065-13 ) "Про затвердження ставок плати за стандартне приєднання електроустановок для Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя на 2013 рік" затверджені ставки плати за стандартне приєднання, які розраховані на підставі фактичних витрат на будівництво електричних мереж.

    Так, на сьогодні, ринкова вартість будівництва повітряної лінії електропередачі напругою 0,4 кВ на відстань 300 метрів становить близько 70 (сімдесят) тис. грн.

    Таким чином, ставки плати за стандартне приєднання електроустановок для Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя встановлені на економічно обґрунтованому рівні та включають обґрунтовані витрати на розвиток електричних мереж.

    Крім того, необхідно зауважити, що вимогами частини другої статті 25 Господарського кодексу України( 436-15 ) органам державної влади і органам місцевого самоврядування, що регулюють відносини у сфері господарювання, заборонено приймати акти або вчиняти дії, що визначають привілейоване становище суб'єктів господарювання тієї чи іншої форми власності, або ставлять у нерівне становище окремі категорії суб'єктів господарювання чи іншим способом порушують правила конкуренції.

    Враховуючи вищенаведене, пропозиції Вінницької обласної державної адміністрації щодо скасування плати за приєднання до електричних мереж об'єктів мережі Центрів надання адміністративних послуг суперечать вимогам чинного законодавства України щодо захисту економічної конкуренції.

    Член Комісії

    Ю. Власенко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 12-зв'язок (квартальна) "Звіт про доходи від послуг зв'язку", Державна служба статистики України

    Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 12-зв'язок (квартальна) "Звіт про доходи від послуг зв'язку" Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику" ( 2614-12 ), з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень зі статистики зв'язку й отримання повної, всебічної та об'єктивної статистичної інформації НАКАЗУЮ:

    Дискриминация — проблема без перспектив?

    На протяжении 1990-х годов социологические службы констатировали распространение вУкраине ксенофобии, языка вражды инетолерантности вотношении представителей разных групп других, атакже увеличение ...

    Щодо інформаційних та технологічних карток, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Щодо інформаційних та технологічних карток Мінекономрозвитку розглянуло лист Держпідприємництва від 26.06.2013 № 5611/0/20-13 щодо звернення Полтавської міської ради з питань організації належної роботи центру надання адміністративних послуг і повідомляє.

    Міс Перспектива

    Коли добре знаний на Прикарпатті хірург Ярема Васильович Кобринський робив нескладні операції, з-поміжйого помічників інколи була й дівчинка у завеликому, як на її зріст, білому халаті його ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Как много нужной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Этот интернет сайт суперовый! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0