Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про визнання банкрутом ВСТАНОВИВ: Провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченко Плюс" - Господарський суд Дніпропетровської області - Калиниченко Людмила Михайлівна

  1. УКРАЇНА
  2. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  3. ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  4. УХВАЛА

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

09.12.14р. Справа № 24/904/200/2013

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

без участі представників сторін

розглянувши справу

за заявою Управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області, м.Верхньодніпровськ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченко Плюс", 51640, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, с.Перше Травня (ЄДРПОУ 30770944)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченко Плюс", 51640, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, с.Перше Травня (ЄДРПОУ 30770944) порушено 08.01.13 року за заявою кредитора відповідно до процедури, передбаченої статтею 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

17.01.13р. господарський суд виніс постанову, в якій визнав підприємство боржника банкрутом, відкрив ліквідаційну процедуру по даній справі строком на шість місяців, ліквідатором призначив арбітражного керуючого Потапов Олександра Олександровича, ліцензія серія АВ № 600823.

Ухвалою від 18.07.13р. господарський суд припинив повноваження Потапова Олександра Олександровича, ліцензія серія АВ № 600823 (49081, м.Дніпропетровськ, пр. ім. газети "Правда", буд. 8/4, кв. 303, ідентифікаційний номер 2213223513) як ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченко Плюс", 51640, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, с.Перше Травня (ЄДРПОУ 30770944) та призначив ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченко Плюс" арбітражного керуючого Малу Альону Володимирівну, свідоцтво № 635 від 21.03.13р. (49098, м. Дніпропетровськ, а/с 4919, ідентифікаційний номер 3214105285).

Ухвалою від 08.07.14р. господарський суд Дніпропетровської області продовжив строк ліквідаційної процедури та повноваження ліквідатора до 10.10.14р.

Ухвалою від 20.11.14р. господарський суд Дніпропетровської області зобов'язав ліквідатора у строк до 08.12.14р. представити на затвердження суду звіт та ліквідаційний баланс.

08.12.14р. до господарського суду Дніпропетровської області надійшло клопотання № 02-01/321 від 05.12.14р. від ліквідатора, в якому просить продовжити строк ліквідаційної процедури на три місяці, для завершення всіх заходів ліквідаційної процедури.

Розглянувши подане клопотання, суд вважає за необхідне призначити судове засідання за участю ліквідатора та кредиторів.

Враховуючи викладене, керуючись ст.86 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст. 22, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання на 18.12.14 р. об 10:30.

Продовжити повноваження ліквідатора Малої А.В. по справі № 24/904/200/2013 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Шевченко Плюс", 51640, Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, с.Перше Травня (ЄДРПОУ 30770944) до 18.12.14р.

Зобов'язати ліквідатора надати в судове засідання докази запитів та актів, викладених в клопотанні № 02-01/321 від 05.12.14р.

Визнати явку кредиторів - Управління Пенсійного фонду України у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області, м.Верхньодніпровськ, Верхньодніпровського районного центру зайнятості, м. Верхньодніпровськ, Верхньодніпровської об'єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області ДПС, ліквідатора Малої А.В. в судове засідання обов'язковою.

Суддя Л.М. Калиниченко

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
Консультации Адвоката
Рекомендовано адвокатом

Это Вас точно заинтересует

Про видачу ліцензій на вид господарської діяльності - експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

Про видачу ліцензій на вид господарської діяльності — експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування Відповідно до Законів України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування"( 2953-14 ), "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" ( 1775-14 ), постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698( 1698-2000-п ) "Про затвердження переліку органів ліцензування", Порядку видачі ліцензій на вид господарської діяльності — експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, матриць ( z0704-02 ), затвердженого наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 08.08.2002 № 244, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 23.08.2002 за № 704/6992, та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 30.12.2011 № 471 "Про надання права підпису деяких ліцензій та документів з питань ліцензування" НАКАЗУЮ:

Як отримати витяг з нормативної грошової оцінки землі?

Нині я приймаю спадщину. Для оформлення документів у нотаріуса мені потрібно виготовити витяг з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку.В управлінні Держкомзему повідомили, що по нашому ...

С сегодняшнего дня НБУ отменил временное ограничение на проведение некоторых валютных операций

Национальный банк Украины либерализовал требования о проведении некоторых валютных операций, которые были введены постановлением Правления Национального банка Украины от 29 августа 2014 № 540 ...

Засвідчуємо солідарність і підтримку

Премєр-міністр Микола Азаров висловив співчуття Голові Уряду Іспанії пану Маріано Рохою Брею у звязку з трагедією на залізниці, яка забрала людські життя.

Адвокат по уголовным делам
Об адвокате
Для меня это огромная находка! Вторую неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт,действительно, на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем порталы. Этот интернет сайт достаточно прост в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.
Статьи по уголовному праву
Как выжить в тюремных условиях

Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

Сайт для заключённых

Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

Новости Адвоката
Как уберечься от рейдеров

Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

Мошенники воруют деньги на свадьбах

Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

Свидание с интернета закончилось похищением...

Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0