Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про затвердження Змін до Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 01.10.2013  № 2072/5
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 жовтня 2013 р. за № 1713/24245

    Про затвердження Змін до Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання

    Відповідно до статті 18 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану»( 2398-17 ) та з метою врегулювання порядку забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану Міністерства закордонних справ України для проведення дипломатичними представництвами та консульськими установами України державної реєстрації актів цивільного стану НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Зміни до Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання( z1845-12 ), затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29 жовтня 2012 року № 1578/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 листопада 2012 року за 1845/22157 (зі змінами), що додаються.

    2. Департаменту взаємодії з органами влади (Палій Н. О.) подати цей наказ на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 3 жовтня 1992 року № 493( 493/92 ) «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (зі змінами).

    3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Голову Державної реєстраційної служби України Ворону Д. М. та директора Департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції України Палій Н. О.

    Міністр

    О. Лукаш

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства юстиції України 01.10.2013 № 2072/5

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 жовтня 2013 р. за № 1713/24245

    ЗМІНИ до Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання( z1845-12 )

    1. Доповнити Порядок( z1845-12 ) розділом VII такого змісту:

    «VІІ. Забезпечення Міністерства закордонних справ України бланками свідоцтв

    7.1. Відділ державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві (далі — відділ Головного управління юстиції у м. Києві) видає Міністерству закордонних справ України бланки свідоцтв про народження, смерть, шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені з метою забезпечення річного запасу для проведення державної реєстрації актів цивільного стану дипломатичними представництвами та консульськими установами України.

    7.2. Міністерство закордонних справ України надає відділу Головного управління юстиції у м. Києві інформацію про особу, відповідальну за зберігання бланків свідоцтв.

    7.3. Відділ Головного управління юстиції у м. Києві видає бланки свідоцтв посадовій особі, відповідальній за зберігання бланків свідоцтв у Міністерстві закордонних справ України, за видатковою накладною.

    При видачі бланків свідоцтв в обов'язковому порядку переглядається та перераховується кожний бланк свідоцтва, а також окремо перевіряється нумерація бланків свідоцтв.

    7.4. Видані Міністерству закордонних справ України бланки свідоцтв обліковуються відділом Головного управління юстиції у м. Києві у книзі обліку бланків свідоцтв.

    7.5. Про прийняті бланки свідоцтв складається акт про прийняття Міністерством закордонних справ України бланків свідоцтв (додаток 14) у двох примірниках, один з яких не пізніше п'яти робочих днів з дня одержання бланків свідоцтв надсилається відділу Головного управління юстиції у м. Києві.

    7.6. До звіту про витрачання бланків свідоцтв відділом Головного управління юстиції у м. Києві включаються бланки свідоцтв, видані дипломатичними представництвами та консульськими установами України протягом року, на підставі звіту Міністерства закордонних справ України про витрачання бланків свідоцтв (додаток 15), що подається не пізніше 15 січня наступного за звітним року.

    7.7. У разі втрати (викрадення) бланків свідоцтв у Міністерстві закордонних справ України того самого дня про виявлений факт повідомляються відділ Головного управління юстиції у м. Києві та відповідний територіальний орган Міністерства внутрішніх справ України.

    Відділ Головного управління юстиції у м. Києві не пізніше наступного робочого дня з дня отримання від Міністерства закордонних справ України повідомлення про факт втрати (викрадення) бланків свідоцтв повідомляє про такий факт Укрдержреєстр.».

    2. Доповнити Порядок( z1845-12 ) додатками 14, 15, що додаються.

    Директор Департаменту взаємодії з органами влади

    Н. О. Палій

    Додаток 14 до Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання (пункт 7.5)

    АКТ ( z1713-13 BF42.doc ) про прийняття Міністерством закордонних справ України бланків свідоцтв

    Додаток 15 до Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання (пункт 7.6)

    Міністерство закордонних справ України

    ЗВІТ Міністерства закордонних справ України про витрачання бланків свідоцтв

     за _________________________ 20__ року (рік)

    № з/п

    Вид бланків свідоцтв

    Залишок бланків свідоцтв на початок звітного періоду

    Одержано за звітний період

    Передано за звітний період

    Використано у звітному періоді

    Залишок на кінець звітного періоду

  3. видано при державній реєстрації актів цивільного стану
  4. видано повторно
  5. зіпсовано при заповненні
  6. дефектні
  7. викрадено та втрачено
  8. усього витрачено
  9. 1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 1

    Про народження

    2

    Про смерть

    3

    Про шлюб

    4

    Про розірвання шлюбу

    5

    Про зміну імені

    ______________________________________________            (посада, підпис, ініціали та прізвище особи, яка звітує)

    М. П.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Внесены изменения в законы, регулирующие применение амнистии на Украине

    За основу и в целом принят Закон о внесении изменений в некоторые законы Украины относительно применения амнистии на Украине (№4791).

    Про звільнення О. Чорного з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області, Президент України

    Указ  Президента України Звільнити ЧОРНОГО Олександра Васильовича з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області. Президент України

    Про внесення змін до додатку до постанови НКРЕ від 24.05.2012 № 613, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до додатку до постанови НКРЕ від 24.05.2012 № 613 Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р( 648-2004-р ) "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей у період до 2020 року" (зі змінами, унесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.06.2008 № 850-р), наказу Міністерства палива та енергетики України від 24.05.2006 № 183( z0701-06 ) "Про затвердження Порядку підготовки та фінансування проектів з метою реалізації плану реконструкції та модернізації теплових електростанцій", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2006 за № 701/12575, ураховуючи наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 20.04.2012 № 253 "Про внесення змін у додаток до наказу Міністерства палива та енергетики від 09.10.2008 № 499", розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.12.2012 № 1073-р( 1073-2012-р ) " Про затвердження проекту та титулу будови Реконструкція енергоблока № 13 Старобешівської ТЕС", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про призначення грантів Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень на 2012 рік, Президент України

    Розпорядження  Президента України Відповідно до статті 4 Указу Президента України від 16 травня 2008 року № 444( 444/2008 ) "Про додаткові заходи щодо забезпечення розвитку наукової сфери" та Указу Президента України від 17 червня 2009 року № 446( 446/2009 ) "Про Положення про щорічні гранти Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень" призначити на 2012 рік гранти Президента України таким докторам наук:

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Добрый вечер!

    Просто замечательный! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё очень удобно и легко. Благодарю за профессиональный интернет проект!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0