Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про затвердження форми звітності № 4-ПН „Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці” та Порядку її подання, Міністерство соціальної політики УкраїниМІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 31.05.2013  № 317
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 червня 2013 р. за № 989/23521

    Про затвердження форми звітності № 4-ПН „Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці" та Порядку її подання

    Відповідно до статті 48( 5067-17 ), пункту 4 частини третьої статті 50 Закону України „Про зайнятість населення"( 5067-17 ) НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити такі, що додаються:

    1.1. Форму звітності № 4-ПН „Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".

    1.2. Порядок подання форми звітності № 4-ПН „Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".

    2. Департаменту праці та зайнятості (М. Лазебна) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра — керівника апарату В. Коломійця.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Міністр

    Н. Королевська

    ПОГОДЖЕНО: Голова Державної служби статистики України

    О. Осауленко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 31.05.2013 № 317

    ЗВІТНІСТЬ ( z0989-13 BF36.doc ) Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці

    Директор Департаменту праці та зайнятості

    М. Лазебна

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 31.05.2013 № 317

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 червня 2013 р. за № 989/23521

    ПОРЯДОК подання форми звітності № 4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці" ( z0989-13 )

    1. Форма звітності № 4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці" (далі — інформація) заповнюється підприємствами, установами та організаціями у разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання.

    2. У цьому Порядку термін "роботодавці" вживається у значенні, наведеному в Законах України "Про організації роботодавців, їх об'єднання, права і гарантії їх діяльності"( 5026-17 ) та "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування"( 2464-17 ).

    3. Інформація подається підприємствами, установами, організаціями не пізніше ніж за два місяці до вивільнення працівників до територіального органу Державної служби зайнятості України у містах Києві та Севастополі, районі, місті, районі у місті (далі — територіальний орган) за місцем реєстрації як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

    4. Критерії масового вивільнення працівників з ініціативи роботодавця (одноразового або протягом трьох місяців), крім випадку ліквідації юридичної особи, визначені  у статті 48 Закону України "Про зайнятість населення"( 5067-17 ).

    5. У графі А вказується порядковий номер запису. У запис з окремим порядковим номером включаються дані про кількість запланованих до вивільнення працівників,  за якими дані про найменування професії (посади), дату наказу про попередження про вивільнення працівників та дату запланованого вивільнення, відображені у графах 1, 3, 4, повністю збігаються. В іншому випадку дані про заплановане вивільнення працівників відображаються у записах під  іншими порядковими номерами.

    6. У графі 1 зазначається найменування професії (посади) відповідно до діючого Національного класифікатора України „Класифікатор професій"( va327609-10 ).

    7. У графі 2 вказується кількість осіб, яких передбачається вивільнити.

    8. У графі 3 зазначаються дата наказу, яким було попереджено працівників про заплановане вивільнення.

    9. У графі 4 зазначається дата запланованого вивільнення працівників.

    10. Форма підписується керівником (власником) підприємства (установи, організації), зазначаються прізвище, ініціали та дата складання звіту. Вказуються номери телефону, факсу та адреса електронної пошти підприємства (організації, установи).

    Директор Департаменту праці та зайнятості

    М. Лазебна

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Депутат предлагает сделать въезд в Киев платным

    Заместитель председателя Комитета Верховной Рады Украины по вопросам строительства, градостроения и жилищно-коммунального хозяйства и региональной политики Игорь Лысов высказал мнение, что въезд ...

    Столична Державтоінспекція на базі навчально-виховного центру «Золоче» організували справжне свято для малечі

    Працівники столичної Державтоінспекції докладають чимало зусиль, аби вберегти неповнолітніх від лиха на дорозі. Вони проводять чималу профілактичну роботу серед учнів шкіл та вихованців дитячих ...

    які регулюють питання електронного декларування товарів, що ввозяться на митну територію України, Міністерство доходів і зборів

    (Витяг) Державна податкова служба України розглянула звернення <...> стосовно застосування деяких норм чинного законодавства України, які регулюють питання електронного декларування товарів, що ввозяться на митну територію України, та повідомляє таке.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет сайт -,действительно, сейчас - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Этот интернет проект очень многообразен в использовании. На нем удобно работать - просто и быстро.

    Ваш интернет сайт просто класс очень много чего здесь любопытного и нужного. Желаю вам держаться так же высоко и дальше и всего самого... в Вашей работе!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0