Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

На дорогах має бути безпечно

    На дорогах має бути безпечно

    Що робить влада для громади

    Сучасне життя не можна уявити без мережі доріг, транспорту, пішохідних переходів та світлофорів. Подолати міжміські, міські та міжрайонні відстані, дістатися з дому на роботу і назад часто можна лише завдяки автотранспорту. Та якщо поводитися з ним необачно, можна наразитися і на небезпеку.

    Безпека дорожнього руху, на думку громадян, нерідко залежить від благоустрою наших міст і селищ та рівня транспортного обслуговування. За повідомленням управління взаємодії з громадськістю Урядового контактного центру, з початку 2013 року на урядову телефонну «гарячу лінію» надійшло 1984 звернення з питань незадовільного стану доріг, їх будівництва та ремонту, регулювання дорожнього руху, якості перевезення пасажирів.

    Кількість таких звернень, порівняно з відповідним періодом минулого року, збільшилася у 2,7 раза. Особливу увагу заявники приділяли саме питанням безпеки дорожнього руху — 149 звернень, що майже вдвічі більше, ніж торік (67).

    Безпека дорожнього руху залежить не тільки від водіїв, а й від пішоходів. Фото Oлександра ЛЕПЕТУХИ

    Переважно людей турбують питання відновлення роботи світлофорів, обмеження руху вантажного автотранспорту в населених пунктах, встановлення дорожніх знаків на небезпечних ділянках дороги та поруч з пішохідними переходами, нанесення дорожньої розмітки на автошляхах та на пішохідних переходах, установлення «лежачого поліцейського» тощо.

    Так, пенсіонерка з Донецька звернулася щодо регулювання дорожнього руху на перехресті біля будинку її проживання. Оскільки на автомобільній дорозі встановлено «лежачі поліцейські», водії автотранспорту намагаються уникнути переїзду по цих обмежувальних швидкість пристроях, створюючи небезпеку для пішоходів, і руйнують огорожу та стіни будинку. Донецька міськрада поінформувала про встановлення транспортного (бар’єрного) огородження для автомобільного транспорту, що підтверджено зворотним зв’язком.

    Продовжують надходити скарги на дії водіїв громадського транспорту, зокрема на передчасне відкривання та закривання дверей, що призводить до травмування пасажирів, розмови по мобільному за кермом, порушення посадових інструкцій.

    Жителька Дніпропетровської області поскаржилася на водія міського маршруту, який затримав на 20 хвилин відправлення автобуса з кінцевої зупинки, сварився з пасажирами й розмовляв по мобільному телефону під час руху. Дніпродзержинська міська рада повідомила, що керівництво підприємства, яким обслуговується цей автобусний маршрут, провело нараду з водіями. Водій, який працював на маршруті того дня, за некоректну поведінку був тимчасово відсторонений від роботи й попереджений, що у разі повторення порушень його звільнять.

    А одеситка поскаржилася на машиніста електропотяга Одеса—Колосівка, який на станції «Зорівські дачі» відчинив двері не в бік зупинки. Зі слів заявниці, це створило значні незручності для літніх людей. Управління морегосподарського комплексу, транспорту та зв’язку повідомило, що машиністу та його помічнику оголошено догани за порушення посадових інструкцій.

    Збільшення кількості звернень на урядову телефонну «гарячу лінію» з питань, які мають важливе суспільне значення, свідчить про небайдужість людей та зростання їх соціальної активності.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Працівники Буковинської Державтоінспекції взяли участь в прямому ефірі

    Вартові доріг та телеглядачі державного телеканалу Буковина поспілкувались у прямому ефірі програми Реалії на тему безпеки дорожнього руху.

    Про затвердження Змін до наказу МВС України від 20.01.2005 № 60дск, Міністерство внутрішніх справ України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 листопада 2012 р. за № 1977/22289 Про затвердження Змін до наказу МВС України від 20.01.2005 № 60дск

    Рейтинговое агентство Fitch Ratings понизило прогнозы экономического роста Украины

    Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings прогнозирует замедление роста валового внутреннего продукта Украины с 5,2% в 2011 году до 0,5% в этом году и слабый рост в 3,1% в следующем году.

    При покушении на судью в Пакистане погибли семь человек

    В пакистанском городе Карачи семь человек погибли при попытке покушения на старшего судью, сам судья был ранен. Ответственность за нападение взяли на себя талибы, сообщает Associated Press.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот интернет портал - увлекательный.

    Добрый день!. Случайно набрел на этот интернет портал, чему сильно рад и доволен! С удовольствием сошлюсь на Вас на своей станичке!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0