Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Модернізація ГТС на особистому контролі Прем'єр-міністра

    Модернізація ГТС на особистому контролі Прем'єр-міністраПрем'єр-міністр України Микола Азаров тримає на особистому контролі проект із модернізації вітчизняної газотранспортної системи. Про це він заявив у понеділок, 28 січня 2013 р., під час зустрічі з делегацією німецького концерну Ferrostaal.

    «Ми вдячні вам за підтримку нашої позиції щодо модернізації газотранспортної системи. Це для нас особливо важливо зараз, за умов, коли діє кабальна газова угода з РФ», — сказав Микола Азаров.

    Прем'єр-міністр підкреслив, що модернізація ГТС, яку Україна розпочала спільно з Deutsche Bank і Ferrostaal — це перспективний проект, реалізацію якого уряд всіляко підтримуватиме.

    «Модернізація нашої газотранспортної системи — надзвичайно актуальна. І в цьому плані важливою є реалізація пілотного проекту із модернізації обладнання на компресорній станції Бар магістрального газопроводу «Союз» і участь у цьому проекті Deutsche Bank», — наголосив Микола Азаров.

    Глава уряду нагадав, що вітчизняна ГТС є найнадійнішим та найдешевшим маршрутом транспортування вуглеводнів до Європи. Україна також має підземні сховища газу, які дають змогу в період пікових зимових навантажень збільшити об'єми поставок і забезпечити стабільність надходження енергоносіїв до Європи, додав він.

    Микола Азаров також зазначив, що Україна зацікавлена в поставках природного газу з Європи, який зараз значно дешевший за російський. За його словами, Україна може отримувати газ із Європи на значно кращих умовах, ніж з Росії: в європейських контрактах взагалі немає вимоги «бери або плати» і немає штрафних санкцій за недобір газу. При цьому Прем'єр-міністр нагадав, що Україна вже має позитивний досвід із закупівлі блакитного палива із країн ЄС.

    Нагадаємо, 11 грудня 2012 року ДК «Укртрансгаз» і Deutsche Bank підписали угоду щодо відкриття кредитної лінії в розмірі 53,5 млн. євро на модернізацію компресорної станції Бар газопроводу «Союз».

    За кошти кредиту буде подовжено термін експлуатації станції Бар ще на 15 років, що дасть змогу знизити на 28% об'єми використання природного газу та підвищити коефіцієнт корисної дії газових компресорів.

    Кредитні кошти погашатимуться за рахунок скорочення витрат ДК «Укртрансгаз» на паливний газ. Період кредитування становитиме 10 років 9 місяців з моменту перерахування коштів. Німецька сторона планує профінансувати 85% вартості проекту, а ДК «Укртрансгаз» — 15%.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Три донецких милиционера предстали перед судом по обвинению в пытках

    В Пролетарском районном суде г. Донецка проходят слушания по уголовному делу в отношении трех сотрудников Моспинского городского отделения милиции. Им инкриминируются злоупотребление служебным ...

    «Зернозбиральний Мерседес» — зроблено в Україні

    Перебуваючи з робочою поїздкою у Херсонській області, віце-премєр-міністр Олександр Вілкул провів низку нарад та побував на кількох обєктах. Так, під час наради щодо виробництва в Україні сучасної ...

    Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, Міністерство юстиції України

    Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги На виконання пункту 8 частини першої статті 28 Закону України "Про безоплатну правову допомогу"( 3460-17 ), відповідно до підпункту 30( 395/2011 )-6( 395/2011 ) пункту 4 Положення про Міністерство юстиції України( 395/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року № 395, з метою відбору адвокатів для включення до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом, та Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі на підставі договору (далі — реєстри адвокатів), НАКАЗУЮ:

    висунутих Молодіжною партією України, в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Молодіжною партією України, в одномандатних виборчих округах До Центральної виборчої комісії надійшли заяви Молодіжної партії України та інші документи щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України, висунутих 30 липня 2012 року на Дев’ятому з’їзді цієї партії, в одномандатних виборчих округах.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

    Ваш сайт - супер так много чего тут интересного и необходимого. Желаю вам так держать и всего самого... Не снижайте планку!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0