Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Парламент-2012: прелюдія початку

    Парламент-2012: прелюдія початку

    Україна дочекалася офіційних результатів цьогорічних перегонів до Верховної Ради

    Закінчення будь-якої справи — водночас початок іншої. Як і було передбачено Орієнтовним календарним планом підготовки і проведення виборів, 12 листопада, тобто не пізніше як на п’ятнадцятий день із дня голосування, Центральна виборча комісія повинна встановити результати виборів у загальнодержавному окрузі та у відповідних одномандатних виборних округах.

    Офіційно зроблено це було в суботу ввечері, і країна отримала 445 парламентаріїв, оскільки на п’яти округах, вочевидь, доведеться вдатися до перевиборів. А сьогодні (не пізніше як на п’ятий день із дня встановлення результатів виборів) наша газета «Урядовий кур’єр», відповідно до згаданого вище плану, вже друкує наданий їй Центрвиборчкомом список народних депутатів Верховної Ради сьомого скликання, обраних на виборах 28 жовтня 2012 року.

    Список народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    Тож, вітаючи переможців, нагадаємо: представницьке правління — інструмент, на якому можуть грати лише видатні музиканти, оскільки він важкий і дуже примхливий. А вітчизняне суспільство зачекалося саме злагодженого оркестру…

    У політиці, як і в житті, треба бажати лише того, що можна досягти. І хоча ця думка належить не хитромудрому конгресменові чи досвідченому парламентарію, а витонченому лірику Генріху Гейне, адаптована до наших реалій, вона певною мірою пояснює результати, яких досягли ті чи ті політичні сили на цьогорічних парламентських перегонах. Хтось ставив захмарну планку, другий реально оцінював свої сили, а третій тишком-нишком таки здобув омріяний мандат, хоча навряд чи хто пам’ятає повну назву партії, з якої він виріс.

    Оприлюднені списки не лише в загальнодержавному окрузі, а й у мажоритарних округах дають загальну панораму парламентського складу. Тож допоки політичні сили займаються консультаціями, широкий загал може і сам спрогнозувати майбутні дії новообраного складу Верховної Ради, а також порівняти його зі своїм баченням і сподіваннями.

    Уже відомо, що до нового складу парламенту входитимуть представники дев’яти партій (з 87-ми, які брали участь у перегонах) і 43 самовисуванці. Окрім Партії регіонів (185 мандатів), Об’єднаної опозиції «Батьківщина» (101 мандат), партії «УДАР» Віталія Кличка» (40), ВО «Свобода» (37), КПУ (32), трьома мандатами у Верховній Раді сьомого скликання буде представлена партія «Єдиний центр», двома — Народна партія, і по одному — Радикальна партія Олега Ляшка та партія «Союз».

    Недійсними визнано трохи більше, ніж 409 тисяч бюлетенів: майже два відсотки від загальної кількості, отриманих на цьогорічних виборах.

    Поза офіційними результатами залишилося п’ять округів: № 94 (Обухів, Київщина), 132 (Первомайськ, Миколаївщина), 194 (Черкаси), 197 (Канів, Черкащина) та 223 (Київ). Це саме ті округи, за відвертими і грубими порушеннями в яких спостерігала вся країна і поза її межами. Тож, відповідно, маємо і найгучніший суспільний резонанс.

    Досі немає чіткого і зрозумілого сценарію, як вийти з ситуації, що склалася. Чинний закон не допускає визнання голосування недійсним в одномандатному окрузі, зобов’язує зробити це окружком, а якщо він не вдався до цього з якихось причин, то ЦВК може залагодити справу самостійно. Центрвиборчком цього не зробив, апелюючи до Верховної Ради. Остання натомість запропонувала штабістам визначитися самостійно.

    У результаті цієї малоконструктивної дискусії, щоб провести повторні вибори у названих вище округах, слід внести зміни до чинного виборчого закону, виділити на цю процедуру бюджетні кошти. Найімовірніше, цим займатиметься вже новий склад парламенту, й очікувати повторних виборів можна буде найближчої весни.

    Ще продовжуються суди за поданнями кільканадцяти кандидатів. ЦВК, за словами Володимира Шаповала, збирається подавати до Вищої кваліфікаційної комісії суддів матеріали щодо притягнення до відповідальності деяких служителів Феміди, які під час розгляду справ, пов’язаних із виборами, проігнорували норми європейського права, що поширюються і на нашу державу. Справді, таке невігластво кидає тінь на процес адаптації вітчизняного законодавства до континентальних стандартів.

    На часі інформація Генеральної прокуратури, якій глава держави доручив перевірити факти порушень під час виборчої кампанії. Учора генпрокурор Віктор Пшонка вже повідомив, що Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом фальсифікації виборчих документів у 223-му виборчому окрузі (Київ).

    Він також зауважив, що вказані дії невідомих осіб істотно вплинули на волевиявлення громадян. Кримінальну справу порушено за ч. 3 ст. 158 (підробка виборчих документів) Кримінального кодексу .

    Не завершили свою роботу і міжнародні спостерігачі. Зокрема Канада з нетерпінням чекає остаточних висновків, які канадська місія і місії інших незалежних спостерігачів за виборами представлять найближчими тижнями, йдеться в заяві, розміщеній на сайті МЗС Канади.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    яка представлятиме Україну у відповідних міжнародних організаціях, на Всесвітніх та Європейських спортивних іграх ветеранів фізичної культури і спорту та в інших міжнародних спортивних змаганнях, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Порядку визначення всеукраїнської громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості ветеранів фізичної культури і спорту, яка представлятиме Україну у відповідних міжнародних організаціях, на Всесвітніх та Європейських спортивних іграх ветеранів фізичної культури і спорту та в інших міжнародних спортивних змаганнях

    Про повернення нормативно-правового акта без державної реєстрації для доопрацювання, Міністерство юстиції України

    Про повернення нормативно-правового акта без державної реєстрації для доопрацювання На прохання Міністерства фінансів України (лист від 26 вересня 2013 року № 31-13020-10-5/28204) та відповідно до пункту 11 ( 731-92-п )-1( 731-92-п ) Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади( 731-92-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731, НАКАЗУЮ:

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 12.03.2013 № 346 НАКАЗУЮ:

    Про скасування дії окремих наказів Держмитслужби України, визнання недійсними та видачу ліцензій на провадження митної брокерської діяльності, Державна митна служба України

    Про скасування дії окремих наказів Держмитслужби України, визнання недійсними та видачу ліцензій на провадження митної брокерської діяльності Відповідно до статті 405 Митного кодексу України( 4495д-17 ), Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ), Ліцензійних умов провадження посередницької діяльності митного брокера( z0469-09 ), затверджених наказом Держкомпідприємництва, Держмитслужби України від 13.05.2009 № 89/445, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29.05.2009 за № 469/16485 та рішень Експертно-апеляційної ради при Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, засідання якої відбулось 19.07.2012, НАКАЗУЮ:

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот интернет сайт суперовый! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!

    Для меня это была находка! Третью неделю зависаю здесь на интернет проекте и валить отсюда совсем не собираюсь.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0