Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Працівники Буковинської Державтоінспекції взяли участь в прямому ефірі

    Працівники Буковинської Державтоінспекції взяли участь в прямому ефіріВартові доріг та телеглядачі державного телеканалу «Буковина поспілкувались у прямому ефірі програми «Реалії» на тему безпеки дорожнього руху.

    Гості Чернівецької державної телерадіокомпанії — тимчасово виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Вадим Сушинський, старший інспектор з особливих доручень УДАІ Анатолій Дронь та інспектор УДАІ Василь Душинський — представили телевізійній аудиторії цьогорічні результати роботи ДАІ Буковини, розповіли про актуальні проблеми в сфері безпеки дорожнього руху, відповіли на численні питання громадян.

    За словами Сушинського, завдяки профілактичним заходам вдалось дещо стабілізувати ситуацію на автодорогах області. Зокрема, по кількості ДТП з потерпілими спостерігається зниження майже на 11% (162 ДТП у минулому році і 134 у нинішньому).

    Відповідаючи на пропозицію одного з телеглядачів щодо активнішого поповнення бюджет за рахунок штрафів, накладених на водіїв, полковник Сушинський зазначив, що ця сума сьогодні становить понад чотири мільйони гривень. Однак, зауважив він, суть не у збільшенні кількості оштрафованих, а у профілактиці, попередженні правопорушень на автошляхах, над чим і працює Буковинська автоінспекція.

    Безпеку дорожнього руху забезпечують 260 працівників ДАІ. Обмежена кількість особового складу дає можливість одночасно працювати у Чернівцях лише трьом нарядам дорожньо-патрульної служби, один з яких, фактично, постійно займається оформленням дорожньо-транспортних пригод. Тому зауваження телеглядачів ,які ремствували на те, що автоінспекція недостатньо бореться в обласному центрі з порушеннями правил паркування, з одного боку справедлива, а з іншого проблема загострюється і відсутністю належної кількості екіпажів ДАІ, і інфраструктурними особливостями старого міста, де питання парковок є комплексним, потребує адекватних рішень місцевої влади і, звичайно ж, коштів.

    Державтоінспекція впроваджує сучасні технології стеження за дорожнім рухом, що підвищує інтенсивність контролю за його безпекою. На дорогах державного значення запроваджено використання приладів типу «Гарпун» та «Трукам»,розміщених у антивандальних ящиках. Через Інтернет-мережу дані передаються на ноутбуки екіпажів ДПС. Це, зокрема, допомагає виявляти тих, хто перевищує встановлену швидкість.

    В області сім місць концентрації ДТП, з яких шість у Чернівцях. Встановлено п’ять камер відео спостереження, які у цілодобовому режимі здійснюють нагляд за дорожнім рухом. Збільшення кількості відеокамер — одна з технологічних перспектив у роботі ДАІ.

    Гості телепрограми поділилися з глядачами цікавими спостереженнями. За аналітичними висновками фахівців, 80% порушень правил дорожнього руху скоюють водії транспортних засобів, 20% — пішоходи. Ото ж, усім учасникам дорожнього руху слід проявляти взаємну повагу один до одного, а водіям не треба забувати про те, що у будь-якій ситуації пішохід є незахищеним на дорозі чи вулиці.

    У контексті військових дій, які тривають на сході України учасники телепередачі розповіли про участь буковинських автоінспекторів у антитерористичній операції. Сьогодні у місті Щастя Луганської області перебуває друга група у кількості 15 осіб на п’ятьох автомобілях дорожньо-патрульної служби. Перший буковинський загін з 12-ти службовців уже виконав відповідальне завдання на блокпостах. Посилено також контроль за рухом автотранспорту в області. Цьому сприяють стаціонарні пости на головних напрямках. Контроль за ситуацією працівникам ДАІ допомагають здійснювати співробітники територіальних районних відділень міліції. Спільно вони перевіряють транспортні засоби, аби не допустити ввезення в область зброї, вибухівки, наркотиків. Фіксується увесь потік транспорту який в’їжджає і виїжджає з Буковини.

    Працівники ДАІ взяли на замітку окремі повідомлення телеглядачів, які стосувались організації дорожнього руху за конкретними адресами, перевезення гравію, культури водіїв громадського транспорту, тощо.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Бережанський замок укотре просить у держави фінансової підтримки на реставраційні роботи

    Охороняти, зберегти, популяризувати три кити розвитку справи замків. У Бережанах, що на Тернопіллі, понад 10 років тому згідно з постановою уряду розпочав свою діяльність Державний історико-архітектурний ...

    Украина заняла 161-е место в мировом рейтинге свободы экономики

    Гонконг (Сянган) признан мировым лидером по степени свободы экономики 19-й год подряд, возглавив соответствующий индекс, вычисляемый фондом Heritage Foundation и экспертами Wall Street Journal, ...

    САУ озвучил проблемы региональных органов адвокатского самоуправления

    Совет адвокатов Украины почти без обсуждения принял решения об утверждении задач письменного экзамена (фабулы дел) в Программу сдачи квалификационного экзамена; об утверждении Положения об аккредитационных ...

    Полицию Нью-Йорка обвинили в расизме из-за уличных обысков

    В Нью-Йорке (США) началось рассмотрение дела, которое бросает вызов бытующей в городе практике задержания и обыска полицейскими тех, кого они сочтут подозрительными.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Как много нужной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Этот интернет сайт суперовый! Пользовался очень часто. Этот сайт ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0