Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Закритим акціонерним товариством «Підприємство Чернігівспецбуд», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 03.09.2013  № 1727
  2. Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Закритим акціонерним товариством «Підприємство Чернігівспецбуд»

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення Закритим акціонерним товариством «Підприємство Чернігівспецбуд» (далі — ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд») вимог п. 5 розділу ХVІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про акціонерні товариства»( 514-17 ) в частині не приведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону, та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 3 вересня 2013 року внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити будь-якому реєстратору, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930), здійснювати операції щодо внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930).

    3. Заборонити ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930).

    4. Зобов'язати ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    5. Асоціації «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українській Асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійній асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704) довести до відома членів відповідних асоціацій інформацію про дане рішення Комісії.

    6. Зобов'язати ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) невідкладно довести до відома реєстратора, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930), дане рішення Комісії.

    7. ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ «Національний депозитарій України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    8. Зобов'язати ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Центральний територіальний департамент Комісії з доданням копій відповідних документів.

    9. Центральному територіальному департаменту Комісії за результатом аналізу отриманих документів надати до Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) інформацію про усунення порушення ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930) з доданням копій відповідних документів та проекту рішення щодо відновлення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    10. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ЗАТ «Підприємство Чернігівспецбуд» (код за ЄДРПОУ 01272930), Центральному територіальному департаменту Комісії, відповідним учасникам Національної депозитарної системи.

    11. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) протягом трьох робочих днів повідомити про прийняте рішення Асоціацію «Українські фондові торговці» (код за ЄДРПОУ 33338204), Українську Асоціацію Інвестиційного Бізнесу (УАІБ) (код за ЄДРПОУ 23152037), Професійну асоціацію реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) (код за ЄДРПОУ 24382704).

    12. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  3. 13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  4. Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 03.09.2013 р. № 44

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про внесення змін до складу наглядової ради Державної іпотечної установи, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до складу наглядової ради  Державної іпотечної установи Внести зміни до складу наглядової ради Державної іпотечної установи( 768-2009-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 р. № 768 "Про Державну іпотечну установу" (Офіційний вісник України, 2009 р., № 55, ст. 1916; 2010 р., № 52, ст. 1742; 2011 р., № 2, ст. 116, № 99, ст. 3635; 2012 р., № 93, ст. 3791), зазначивши нові посади таких членів наглядової ради:

    Про затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни на грудень 2013 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни на грудень 2013 року Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про внесення зміни до пункту 5 Порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни до пункту 5 Порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг Кабінет Міністрів України постановляє: Внести зміну до пункту 5 Порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг( 631-2005-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. № 631 (Офіційний вісник України, 2005 р., № 30, ст. 1812; 2011 р., № 89, ст. 3238), замінивши в абзаці першому слова "підприємств житлово-комунального господарства, а також (за їх згодою)" словами "а також (за їх згодою) представники об'єднань організацій роботодавців у сфері житлово-комунальних послуг, що приєдналися до Галузевої угоди у сфері житлово-комунального господарства,".

    Угода між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки про техніко-економічне співробітництво, Китайська Народна РеспублікаУГОДА

    Дата підписання: Дата набрання чинності для України: Уряд України та Уряд Китайської Народної Республіки (далі — Сторони) з метою подальшого розвитку дружніх відносин і техніко-економічного співробітництва між двома державами

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Для меня это была находка! Третью неделю зависаю здесь на интернет проекте и валить отсюда совсем не собираюсь.

    Спасибо Вам за этот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас. Умнички!!!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0