Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Що робити з брухтом на колесах

    Що робити з брухтом на колесах

    Кабмін зобов’язано спростити процедуру утилізації транспортних засобів

    Президент Віктор Янукович підписав доручення щодо вдосконалення законодавчого регулювання питань, пов’язаних з утилізацією транспортних засобів, сплатою екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, та забезпечення економічних інтересів власників авто.

    Згідно з документом Прем’єр-міністр Микола Азаров має забезпечити підготовку та внесення в установленому порядку на розгляд Верховної Ради законопроектів про зміни до Податкового кодексу та інших законодавчих актів. У них уряд має передбачити захист прав і економічних інтересів власників, які передають на утилізацію транспортні засоби, зокрема в частині відшкодування їх вартості.

    Президент акцентує на усуненні надмірних вимог до суб’єктів господарювання, які мають намір здійснювати діяльність з розбирання транспортних засобів, що утилізуються. Йдеться про вимоги з наявності у спеціалізованих пунктах системи екологічного менеджменту, сертифікованої за стандартами Міжнародної організації зі стандартизації (180) серії 1400 або за аналогічним національним стандартом.

    Крім того, Прем’єр-міністру доручено визначити механізм чіткого державного контролю і нагляду у сфері господарської діяльності з утилізації транспортних засобів відповідно до вимог Закону «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

    Також має бути визначено порядок використання коштів, які надійшли від сплати екологічного податку за утилізацію, повідомляє прес-служба Президента.

    Уряд має також усунути положення, які не узгоджуються з міжнародними зобов’язаннями України, взятими у процесі вступу до Світової організації торгівлі. Зокрема, йдеться про положення з особливостей діяльності суб’єктів господарювання, що виготовляють транспортні засоби та беруть на себе зобов’язання забезпечити утилізацію знятої з експлуатації техніки у порядку та на умовах, визначених відповідним законом, а також положення, за якими такі суб’єкти не є платниками екологічного податку за таку утилізацію.

    Інше доручення Віктора Януковича на адресу Прем’єр-міністра Миколи Азарова та Глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна стосується опрацювання можливості підйому радянського підводного човна «Щ-216» серії Х-біс, який було виявлено співробітниками Кримської республіканської установи «Чорноморський центр підводних досліджень» у липні цього року поблизу мису Тарханкут.

    Уряд має забезпечити транспортування субмарини, її дослідження, поховання екіпажу та створення музею на його базі. Крім того, зазначені установи мають розглянути питання створення меморіалу загиблим морякам. У рамках відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників і 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 років слід провести заходи з ушанування пам’яті загиблих моряків радянського підводного човна «Щ-216» серії Х-біс із залученням родичів загиблих, представників іноземних держав, наголошує в дорученні Президент.

    З урахуванням проведених робіт профільні установи мають розробити відповідну проектну документацію та забезпечити фінансування всіх робіт і заходів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    передбачених у державному бюджеті, для придбання паперу на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки та проведення голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті, для придбання паперу на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки та проведення голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) і схвалення Інвестиційної програми ТОВ "Шосткинське підприємство "Харківенергоремонт", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) і схвалення Інвестиційної програми ТОВ "Шосткинське підприємство "Харківенергоремонт"

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66, Центральна виборча комісія

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 66 Відповідно до частин першої — шостої статті 19 Закону України ( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", частини першої статті 30 Закону України "Про Державний реєстр виборців"( 698-16 ), Порядку утворення звичайних, закордонних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі( v0011359-12 ), затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 24 січня 2012 року № 11, керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 7 ( 1932-15 )-1( 1932-15 ) статті 17 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Про внесення змін до Порядку надання Україною гуманітарної допомоги, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Порядку надання Україною гуманітарної допомоги Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до Порядку надання Україною гуманітарної допомоги ( 161-2001-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2001 р. № 161 (Офіційний вісник України, 2001 р., № 8, ст. 324; 2003 р., № 37, ст. 1981), такі зміни:

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Для меня это была находка! Третью неделю зависаю здесь на интернет проекте и валить отсюда совсем не собираюсь.

    Ваш ресурс просто класс очень много чего здесь любопытного и нужного. Хочу пожелать держаться так же высоко и дальше и всего самого... Не снижайте планку!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0