Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Чи впорається Фоменко з роллю пожежника?

    Чи впорається Фоменко  з роллю пожежника?

    Сьогодні збірна України відкриє новий футбольний рік товариським матчем з норвежцями

    Гравці національної дружини прибули до іспанської Севільї в доброму настої. Особливо це стосується футболістів донецького «Шахтаря». Андрій П’ятов, Олександр Кучер, В’ячеслав Шевчук, Тарас Степаненко і Марко Девіч зустрічають другу половину сезону в чудових кондиціях.

    На першому тренувальному зборі в ОАЕ гірники впевнено обіграли російського чемпіона — пітерський «Зеніт» — 3:1. Згодом уже в Іспанії підопічні Мірчі Луческу, які готуються продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів, поклали на лопатки нинішнього лідера Прем’єр-ліги сусідньої країни ЦСКА — 2:0. На жаль, не зможе допомогти партнерам центральний захисник помаранчево-чорних Ярослав Ракицький. За інформацією лікарів донецького клубу, він був у контакті з вірусною інфекцією: хтось із гірників захворів на вітряну віспу. Оскільки гравець міг стати потенційним переносником цієї хвороби, було прийнято рішення не піддавати ризику команду.

    Турнірне становище української збірної не дає змоги експериментувати. Фото з сайту ФФУ

    За бажанням лінію атаки української збірної можна цілком скласти з гравців «Дніпра». Два Євгени — Коноплянка і Селезньов, Руслан Ротань, Роман Зозуля і Денис Олійник, який востаннє отримував запрошення у збірну в червні 2011 року, підтвердили свій потенціал у контрольних зустрічах. На Піренеях команда Хуанде Рамоса здобула вольову перемогу над московським «Динамо» — 3:1.

    Непогане враження залишили у спеціалістів дії кандидатів у збірну в спарингу між київським «Динамо» і «Анжі» з Махачкали. Зустріч, яка пройшла в жорсткій боротьбі (з поля було вилучено Аруну і Діарра), принесла закономірнy нічию — 2:2. Трохи пізніше приєднався до синьо-жовтих дебютант головної команди Андрій Богданов, якому на прохання тренерського штабу київського «Динамо» дозволили взяти участь у контрольній грі проти румунського «Оцелула». Кияни пермогли — 1:0, Богданов провів на полі 69 хвилин.

    Цікаво порівняти результати контрольних ігор російських і українських команд під час тренувальних зборів. Особливо з урахуванням постійних розмов про гіпотетичний чемпіонат СНД: вітчизняні клуби здобули шість перемог, двічі поступилися, а одна зустріч завершилася внічию.

    — У товариських спарингах гравці «Динамо» і «Дніпра» на тлі своїх суперників мали вигляд напрочуд впевнений, — підкреслив під час зустрічі з журналістами новий керманич синьо-жовтих Михайло Фоменко. — Однак треба зважати на специфіку контрольних ігор. Ці матчі відчутно відрізняються від реальних, у яких команда грає основним складом, а тренер може зробити максимум три заміни. На тренувальних зборах склад команд може змінюватися щопівтайму. Та загалом кияни і дніпропетровці справили хороше враження своїми фізичними кондиціями.

    Як відомо, допомагатимуть головному тренерові заслужені майстри спорту Володимир Онищенко і Олександр Заваров, а також Валерій Душков. З воротарями працюватиме екс-голкіпер харківського «Металіста» Юрій Сивуха. За словами головного тренера, турнірне становище команди вимагає максимальної концентрації від кожного футболіста.

    — Зараз немає авантюрного футболу, — зазначив М. Фоменко. — Сучасний футбол запрограмований та добре організований. Тому обиратимемо передовсім тактичні варіанти, які добре знайомі ключовим виконавцям. Турнірне становище української збірної не дає нам змоги експериментувати.

    Призначення на сьогоднішній матч між національними збірними України та Норвегії отримали іспанські рефері. Головний арбітр — Карлос Клос Гомес. Його асистенти Хав’єр Агілар Родрігес і Теодоро Собріно Маган. Гра розпочнеться о 19.00 за київським часом.

    ПРЯМА МОВА

    Михайло ФОМЕНКО, головний тренер збірної України:

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    А.Сенченко: Команда «Киевгорстроя», связанная с предыдущей властью, вывела из компании свыше миллиарда гривень

    Команда Киевгорстрой, связанная с предыдущей властью, по данным МВД Украины, вывела из компании свыше миллиарда гривень. Об этом сообщил временно исполняющий обязанности заместителя Главы Администрации ...

    Про класифікацію лінії з переробки поліетилентерефталатних пляшок, Державна митна служба України

    Харківська обласна митниця Про класифікацію лінії з переробки поліетилентерефталатних пляшок У Департаменті класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД опрацьовано лист <...> щодо питання класифікації товару "лінія з переробки поліетилентерефталатних пляшок" Виробник: "ZHANGJIAGANG FANGSHENG MACHINERY Co., LTD. Китай". Товар декларовано за кодом 8477 80 91 00( 2371г-14 ) (пільгова ставка ввізного мита 0%).

    закупленого за кошти Державного бюджету України на 2013 рік за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", на виконання заходів Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації" на період до 2015 року, Міністерство охорони здоров'я України

    Про затвердження Розподілу антирезусного D-імуноглобуліну, закупленого за кошти Державного бюджету України на 2013 рік за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", на виконання заходів Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації" на період до 2015 року

    Що може відноситись до витрат адвоката

    При визначенні сукупного чистого доходу фізичних осіб, які здійснюють незалежну адвокатську діяльність, доцільно враховувати витрати, повязані з організацією такої діяльності.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот интернет портал здоровский! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами чаще! Действуйте!

    Огромное количество необходимой информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - умнички.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0