Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Без уваги не залишається жодне звернення

    Без уваги не залишається жодне звернення

    Слушні пропозиції із соціальних мереж дають уряду грунт для ухвалення оптимальних рішень

    У традиційному спілкуванні Прем’єр-міністра Миколи Азарова з користувачами соціальної мережі Фейсбук чимало часу було приділено актуальній нині темі негоди та протидії їй. Глава уряду запевнив, що Кабмін фінансово підтримує комунальні служби для забезпечення життєздатності населених пунктів.

    Тож з урахуванням об’єктивних моментів погодних умов уряд вимагає від комунальних служб забезпечити життєздатність у населених пунктах. А минулої п’ятниці прийнято рішення про збільшення фінансування у зв’язку з наближенням чергового циклону, який торкнеться південно-східних областей. Загалом хоч зима ще не закінчилася, на ліквідацію наслідків витрачено більше, ніж за торішню зиму, — близько 600 мільйонів гривень.

    В Україні розроблена та успішно реалізується програма надання допомоги у разі сильних морозів. Уряд тримає ситуацію на контролі. «За прогнозами, поки що таких сильних морозів не очікується, однак пункти обігріву розгорнуто або вони готові до розгортання. Усі необхідні для цього матеріали, опалювальні прилади у службі з надзвичайних ситуацій є. На це також виділено фінансові ресурси. Тому в разі серйозного похолодання всю цю програму буде там, де необхідно, реалізовано», — запевнив Микола Азаров.

    Ринок слід захищати

    У ходів спілкування люди торкалися й інших нагальних питань повсякдення. Зокрема, Микола Азаров акцентував на тому, що громадяни не повинні відчувати незручностей, реєструючи права власності. Глава уряду нагадав, що з 1 січня 2013 р. значно спрощено порядок реєстрації прав власності: створено систему загальнодержавного реєстру та залучено до реєстрації значну кількість нотаріусів.

    Хоч виникли й деякі проблеми, як об’єктивні, пов’язані з перехідним етапом, так і суб’єктивні — через невміння деяких керівників організовувати доручену їм ділянку роботи так, аби люди не відчували незручностей. «І зараз наша робота полягає у тому, щоб перехідний період було якнайшвидше завершено, а роботу центрів реєстрації нормалізовано», — зазначив Прем’єр-міністр.

    А найближчими днями уряд оприлюднить Програму розвитку внутрішнього ринку. «Її вже розглядав уряд, і зараз вона перебуває на стадії доопрацювання. Ми також плануємо її обговорити з Радою підприємців при Кабінеті Міністрів, з Радою роботодавців та іншими організаціями, що представляють інтереси нашого бізнесу. І після цього її буде остаточно затверджено», — повідомив Микола Азаров.

    Документ передбачає цілий ряд стимулів для середнього та малого бізнесу і, сподівається Микола Азаров, дасть сильний імпульс для розвитку пріоритетних галузей вітчизняного виробництва, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Питання з приводу захисту внутрішнього ринку зараз надзвичайно актуальне. «Наші чиновники нині працюють і з СОТ, і з Єврокомісією в плані перегляду заходів щодо захисту нашого внутрішнього ринку», — продовжив глава уряду.

    Поки що ж держава створює умови для розвитку економіки і появи нових високооплачуваних робочих місць. «Я прихильник того, щоб кожна країна створювала такі умови, за яких люди могли б жити у своїй країні комфортно і не думати про переїзд в інші країни. Саме на це спрямовано роботу уряду: створити умови для розвитку економіки, для створення нових робочих місць, підвищення оплати праці. Над цим ми працюємо», — запевнив Микола Азаров.

    Почують кожного

    Співрозмовники не обійшли увагою й теми ринку авіаперевезень, на якому Микола Азаров виступає за створення конкуренції. Зараз уряд працює над програмою розвитку галузі авіаперевезень.

    «Те, що відбулося у нас, абсолютно ненормально для такої великої країни. На ринку авіаперевезень не повинно бути монополізму. І в уряді створено робочу групу під керівництвом віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула, яка повинна підготувати пропозиції для системного розв’язання цієї проблеми», — написав Прем’єр.

    Він також запевняє, що всі звернення громадян, які надходять на його сторінку у Фейсбуці, аналізуються і запускаються в роботу. А там, де звертаються зі скаргами, долучаються відповідні служби, і розгляд скарг береться на контроль. Зазвичай відносно прості питання вирішуються протягом одного дня.

    Крім того, дуже багато надходить пропозицій державної ваги. Вони вимагають аналізу та розгляду на серйозному рівні. Але це не означає, що ними ніхто не займається. Усі вони перебувають на контролі, запевнив Микола Азаров, подякувавши всім небайдужим громадянам, хто надсилає свої пропозиції на його сторінку.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 18.09.2012 № 1255 НАКАЗУЮ:

    Василь ШЕНДЕРОВСЬКИЙ: «Досягнення науки варто пропагувати через життєпис учених, які їх творять»

    Мій співрозмовник, доктор фізико-математичних наук Василь Шендеровський, широкій громадськості відомий насамперед як автор тритомника нарисів про видатних учених з українським корінням, які зробили ...

    Податкова пільга батькам, Редакції виданьПодаткова пільга батькам

    Раніше, ще за радянських часів, був так званий податок на бездітність. А що тепер? Чи є якесь обмеження прав і свобод (наприклад, різниця в податках) у нинішньому законодавстві?

    Гаагский трибунал сможет расследовать события на «Евромайдане»

    Международный уголовный суд в Гааге (Нидерланды) получил право расследовать возможные преступления в период с 21 ноября 2013 года по 22 февраля 2014 года на Украине в рамках акции «Евромайдан». ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Просто отличный сайт! Хорошенький сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

    Просто замечательный! Хорошенький интернет проектик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибочки за профессиональный ресурс!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0