Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про перерахування до бюджету ПДФО, Державна податкова служба УкраїниДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 04.12.2012  № 6730/0/51-12/17-1116
  2. Про перерахування до бюджету ПДФО

    Державна податкова служба України згідно із ст. 52 Податкового кодексу України( 2755-17 ) розглянула лист <...> про перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб і повідомляє.

    Порядок сплати (перерахування) податку до бюджету передбачено статтею 168 Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. № 2755-VI( 2755-17 ) (далі — Кодекс), відповідно до якої податок, утриманий з доходів резидентів, підлягає зарахуванню до бюджету згідно з нормами Бюджетного кодексу України( 2456-17 ).

    Відповідно до статті 64 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 р. № 2456-VI( 2456-17 ) (із змінами та доповненнями) податок на доходи фізичних осіб, який сплачується податковим агентом — юридичною особою (її філією, відділенням, іншим відокремленим підрозділом) чи представництвом нерезидента — юридичної особи, зараховується до відповідного місцевого бюджету за її місцезнаходженням (розташуванням) в обсягах податку, нарахованого на доходи, що сплачуються фізичній особі.

    Згідно з пп. 168.4.3 п. 168.4 ст. 168 Кодексу( 2755-17 ) суми податку на доходи, нараховані відокремленим підрозділом на користь фізичних осіб, за звітний період перераховуються до місцевого бюджету за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу.

    У разі якщо відокремлений підрозділ не уповноважений нараховувати (сплачувати) податок на доходи фізичних осіб, за такий відокремлений підрозділ усі обов'язки податкового агента виконує юридична особа. Податок на доходи, нарахований працівникам відокремленого підрозділу, перераховується до місцевого бюджету за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу.

    Згідно з п. 63.3 ст. 63 Кодексу( 2755-17 ) платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік в органах державної податкової служби за місцезнаходженням юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, місцем проживання особи (основне місце обліку), а також за місцем розташування (реєстрації) їх підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об'єктів оподаткування або об'єктів, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (неосновне місце обліку).

    Водночас зазначаємо, що у відповідності до ст. 45 п. 8 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) у разі зміни місцезнаходження суб'єктів господарювання — платників податків сплата визначених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів) після реєстрації здійснюється за місцем попередньої реєстрації до закінчення поточного бюджетного періоду.

    Прийнятим Верховною Радою Законом України від 24.05.2012 р. № 4834-VI ( 4834-17 ) "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм" (далі — Закон № 4834) внесені зміни до підпункту 14.1.30 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України( 2755-17 ), згідно із якими починаючи з 1 липня 2012 року відокремлені підрозділи для розділу IV цього Кодексу розуміються у значенні, визначеному Господарським кодексом України( 436-15 ) (до цього — Цивільним кодексом України( 435-15 )), а для інших розділів — у значенні, визначеному Цивільним кодексом України та Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців"( 755-15 ).

    Отже, з 1 липня 2012 року відокремлені підрозділи для цілей розділу IV Податкового кодексу України( 2755-17 ) визначаються з урахуванням норм статті 64 Господарського кодексу України( 436-15 ), а не згідно із статтею 1 Закону "Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб — підприємців"( 755-15 ), тобто дотримання умови щодо внесення юридичною особою до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб — підприємців інформації про такі підрозділи не вимагатиметься.

    Таким чином, вищезазначені зміни, прийняті до підпункту 14.1.30 пункту 14.1 статті 14 Кодексу( 2755-17 ), спрямовані на остаточне законодавче врегулювання питання сплати (перерахування) податку на доходи фізичних осіб за місцем провадження фактичної діяльності виробничих структурних підрозділів (виробництв, цехів, відділень, дільниць, бригад, бюро, лабораторій тощо), а також функціональних структурних підрозділів апарату управління (управлінь, відділів, бюро, служб тощо) юридичної особи, які розташовані на іншій території, ніж така юридична особа, і не уповноважені нею нараховувати (сплачувати) цей податок.

    Також повідомляємо, що у разі невиконання податковим агентом норм Податкового кодексу України( 2755-17 ), зокрема неперерахування податку до відповідного бюджету, податкові органи при встановлених фактах застосовують штрафні санкції у відповідності до чинного законодавства України.

    Заступник Голови

    А. Ігнатов

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ТОВ "ЛФЦ-БРОК", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо видачі ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ТОВ "ЛФЦ-БРОК"

    Англійського тренера оштрафували на 10 тисяч за критику суддів

    Головний тренер англійського Уїган Атлетик іспанець Роберто Мартінес поплатився за різкі вислови у бік арбітрів.

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 25.10.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Европарламент призвал ускорить введение безвизового режим для граждан Украины

    В резолюции Европарламента, которая была принята вчера в Страсбурге, помимо осуждения методов давления России на страны Восточного партнерства говорится о конкретных шагах, которые должна сделать ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот сайт - офигенный. Thanky! Несомненно полезный и удобный сайт.

    Этот интернет сайт суперовый! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Этот сайт ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0