Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

«Шуба» для оселедця не здорожчає

    «Шуба» для оселедця не здорожчає

    На які продукти зростуть ціни напередодні Нового року та Різдва

    Для більшості українців застілля з 31 грудня на 1 січня — чи не найважливіший серед атрибутів вдалого святкування. Тому до нього готуються заздалегідь. Ще одна причина почати робити запаси вже сьогодні — ціни. Більшість продавців і виробників напередодні свят знаходять чимало причин для підвищення вартості свого товарного асортименту. Тож скільки коштуватимуть продукти напередодні свят і в яку суму обійдеться застілля, з’ясував «Урядовий кур’єр».

    На думку фахівців, святковий стіл порівняно з 2012-м подорожчає приблизно на 10—15%. Цього року, за нашими підрахунками, на страви для святкового столу потрібно витратити приблизно 1 тис. грн. За ці гроші можна приготувати традиційні салати — оселедець під шубою та олів’є, гарнір та м’ясну страву, соління, зробити нарізку із фруктів, овочів, сирів і ковбас, а також купити пляшку шампанського, тризіркового коньяку, солодощів.

    Алкогольні напої, фрукти, овочі, м’ясні та молочні продукти, хлібобулочні вироби можуть зрости в ціні. Проте експерти переконують, що якщо зростання й буде, то незначне.

    Щодо м’ясної продукції, перш за все в ціні зросте свіжа яловичина та свинина. Зазвичай більшість українців починають готуватися до свят за два тижні, саме в цей період торговці на базарах поступово підвищують ціни. Це традиційний процес, і зазвичай подорожчання коливається в межах 15—20%. Так відбувається рік у рік, тому більшість споживачів уже знають: не хочеш переплачувати — купуй продукти мало не за місяць до Нового року. Щоправда, те саме м’ясо буде вже не першої свіжості, але обирати не доводиться, адже або свіжіше, або дешевше. Альтернативний варіант — робити закупки в супермаркеті. Там цифри на цінниках напередодні свят не мають «поганої звички» мінятися. Навпаки, час від часу проходять різноманітні акції, під час яких продукти можна придбати дешевше.

    А ось чим запасатися не варто, так це м’ясом птиці. На думку експертів, воно не дорожчатиме. Звісно, 30-31 грудня деінде продавці, можливо, й піднімуть ціну, проте лише на 2-5%. Таке підвищення не всі споживачі й помітять. Фахівці переконані, що виробники м’яса птиці роблять ставку на великий обіг продукції, а не на високу націнку. І знову йдеться про організовану торгівлю. Бабусі на базарі свою рябу продаватимуть як мінімум по 45 грн за кіло, в той час як у магазині вона коштуватиме 26 грн.

    — По-перше, вітчизняний ринок м’яса насичений, і є досить істотна конкуренція з імпортом, а по-друге, розвиваються виробники вітчизняної продукції, — розповідає директор Українського клубу аграрного бізнесу Володимир Лапа. — Якщо раніше розвивалося птахівництво, то цього року обертів набрало й свинарство. Але все-таки є факт підвищення собівартості виробництва через по?до?рож?чання фуражного зерна. Тобто протягом 2012 року в межах 15% зросла собівартість, а ціна реалізації — приблизно на 5-7%. Теоретично може бути зростання цін у межах 5%. Тим паче, якщо говорити про новорічні ціни (маємо на увазі 30-31 грудня), коли люди купуватимуть їжу до святкового столу. Проте вже 10-11 січня, гадаю, цей ефект значною мірою буде вичерпаний.

    Експерти ринку зазначають, що на динаміку зростання впливають супутні витрати фермерів — підвищення вартості бензину і збільшення платежів за енергоносії.

    Підвищать ціни продавці й на такі улюблені багатьма новорічні фрукти — мандарини та апельсини. Напередодні свят їх вартість може зрости приблизно на 10%. Тож цими фруктами варто запастися заздалегідь.

    — Щодо підвищення цін на овочі — це традиційний процес, який відбувається порівняно з попереднім місяцем, — переконує Володимир Лапа, — як за рахунок тепличних овочів, так і за рахунок попереднього урожаю. Але якщо дивитись у порівнянні з попереднім роком, то ціни практично такі, як і були. Ми вже практично досягли рівня цін, які були торік, тому в цьому році зниження вартості овочів почалося раніше. В 2011-му воно було більш поступовим. Далі, найімовірніше, буде невеликий плюс у вартості, тому що врожай закладається на зберігання, а в окремих випадках будуть проблеми з логістикою, особливо за таких погодних умов, які ми бачимо, але знову ж про радикальне підвищення цін не йдеться.

    Проте директор консалтингової агенції «ПроАгро» Микола Верницький упевнений, що снігопади і низькі температурні режими не дуже вплинуть на загальну цінову ситуацію.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Народные депутаты приняли ряд законов вместо отмененных «законов 16 января»

    Верховный Совет Украины принял в новой редакции Законы об отсрочке ряда заключительных положений Закона о бесплатной правовой помощи №4030; Закон о внесении изменений в статью 297 Уголовного ...

    Про внесення змін до наказу МОЗ України від 7 грудня 2012 року № 1031, Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до наказу МОЗ України від 7 грудня 2012 року № 1031 З метою приведення кількості закупівлі до кратності дозування лікарського засобу "НОВОСЕВЕН-®", забезпечення акушерських відділень для надання невідкладної медичної допомоги у разі кровотечі, закупленого за кошти Державного бюджету України на 2012 рік( 4282-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", на виконання заходів Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації" на період до 2015 року( 1849-2006-п ) в частині централізованої закупівлі лікарських засобів для забезпечення акушерських відділень та надання невідкладної медичної допомоги у разі кровотечі НАКАЗУЮ:

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 02.10.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Помощь адвокат по уголовным делам в Днепровском суде

    Порой даже невиновному приходится защищаться от судебного преследования. Поможет судебный адвокат в Днепровском суде

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот интернет портал просто класс очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.

    Всем большое спасибо. Ваш сайт - без всякого сомнения на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Этот интернет сайт весьма прост в пользовании. На нем полезно проводить отдых - просто, удобно,быстро.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0