Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про ліквідацію та створення митних постів у структурі Київської регіональної митниці, Державна митна служба УкраїниДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 05.11.2012 № 608
  2. Про ліквідацію та створення митних постів у структурі Київської регіональної митниці

    Відповідно до статті 547 Митного кодексу України( 4495д-17 ), з метою оптимізації діяльності Київської регіональної митниці НАКАЗУЮ:

    1. Ліквідувати митні пости "Київ — енергетичний", "Київ — центральний", "Київ — західний", "Київ — східний", "Київ — аеропорт" та "Київ — спеціалізований" (далі — Ліквідовані пости). Забезпечити використання кодів Ліквідованих постів, встановлених Класифікатором митних органів, їх структурних підрозділів, митних організацій, спеціалізованих навчальних закладів та науково-дослідної установи митної служби України( v1011201-12 ), затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 20.09.2012 № 1011 (зі змінами) (далі — Класифікатор) до виключення їх з Класифікатора.

    2. Створити в межах встановленої граничної штатної чисельності та фонду оплати праці Київської регіональної митниці митні пости "Енергетичний", "Західний", "Східний", "Столичний", "Аеропорт "Київ" (Жуляни)" та "Спеціалізований" як митні органи, відокремлені структурні підрозділи цієї митниці (далі — Створені пости).

    3. Начальнику Київської регіональної митниці Романенку Г. В.:

    3.1. Забезпечити дотримання законодавства України про працю при здійсненні заходів на виконання цього наказу.

    3.2. Провести консультації з профспілковою організацією відповідно до вимог частини другої статті 49( 322-08 )-4( 322-08 ) Кодексу законів про працю України( 322-08 ) й частини третьої статті 22 Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності"( 1045-14 ).

    3.3. У дводенний термін з дня видання цього наказу затвердити положення про Створені пости.

    3.4. У триденний термін з дня видання цього наказу підготувати відповідні зміни до структури та штатного розпису Київської регіональної митниці та подати їх в установленому порядку до Держмитслужби України.

    3.5. У встановленому порядку надати відповідному державному реєстратору та органу державної податкової служби документи необхідні для включення відомостей про Ліквідовані пости та Створені пости до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців і Єдиного банку даних про платників податків — юридичних осіб.

    3.6. Довести цей наказ до відома фізичних і юридичних осіб шляхом розміщення його на веб-сайті Київської регіональної митниці та інформаційних стендах в адміністративному приміщенні митниці та у приміщеннях, де розташовані підпорядковані їй митні пости.

    4. Департаменту організації митного контролю та оформлення (Сьомка С. М.) у десятиденний термін після надання Київською регіональною митницею пропозицій щодо внесення змін до Класифікатора( v1011201-12 ), підготувати проект наказу Міністерства фінансів України щодо внесення відповідних змін до Класифікатора, та направити його до Міністерства фінансів України для опрацювання.

    5. Управлінню справами Організаційно-розпорядчого департаменту (Погорєлова Т. В.) у дводенний термін з дня видання цього наказу направити до Київської регіональної митниці дві належним чином завірені копії цього наказу.

    6. Установити, що цей наказ набирає чинності з дня його видання.

    7. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту організації митного контролю та оформлення, члена колегії Держмитслужби України Сьомку С. М.

    Т. в.о. Голови Служби

    О. М. Дороховський

    WEB MD Office "НПО Поверхность", www.master-d.com.ua

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Министерство юстиции проводит семинар «Международные инвестиции и ВТО»

    В Министерстве юстиции Украины проходит двухдневный семинар «Международные инвестиции и ВТО».

    Про затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни на січень 2013 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни на січень 2013 року Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про затвердження графіків особистого прийому громадян у Державній реєстраційній службі України, Державна реєстраційна служба України

    Про затвердження графіків особистого прийому громадян у Державній реєстраційній службі України Відповідно до статті 40 Конституції України( 254к/96-ВР ), статті 22 Закону України ( 393/96-ВР )"Про звернення громадян" ( 393/96-ВР ), статті 11 Закону України "Про безоплатну правову допомогу"( 3460-17 ) та з метою забезпечення заходів щодо реалізації конституційних прав громадян на особистий прийом у Державній реєстраційній службі України, обов'язкове одержання обгрунтованої відповіді, НАКАЗУЮ:

    Висновок уповноваженого органу за результатами здійснення моніторингу державних закупівель, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Міністерству закордонних справ України Михайлівська площа, 1, м. Київ, 01018 Державній казначейській службі України вул. Бастіонна, 6, м. Київ, 01601

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот сайт отличный! Пользовался очень часто. Этот портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Дерзайте!

    Спасибо создателям этот ресурса!!! Он на самом деле - находка! Всё просто отлично!!! Удачи!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0