Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Вільна торгівля залежить від виборів

    Вільна торгівля залежить від виборів

    Валерій Хорошковський запевнив єврочиновників у тому, що Україна зробить усе, аби волевиявлення громадян відбулося за демократичними стандартами

    У рамках робочого візиту першого віце-прем’єр-міністра Валерія Хорошковського до Брюсселя відбулися його зустрічі із членами Європейської комісії, які відповідають за діалог з Україною за ключовими напрямами двосторонньої співпраці. Так, під час розмови з Комісаром ЄС із питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле вітчизняний урядовець наголосив, що процес інтеграції України до ЄС незворотний.

    Основну ж увагу було приділено проблематиці внутрішніх реформ в Україні як каталізатора поглиблення відносин з ЄС. Обговорені й актуальні питання відносин між Україною та ЄС у контексті підготовки до підписання Угоди про асоціацію, перспектив запровадження безвізового режиму з ЄС, надання макрофінансової та секторальної допомоги з боку Євросоюзу.

    Співрозмовники також обмінялися думками про внутрішньополітичну ситуацію в Україні, зокрема в контексті підготовки до проведення парламентських виборів у жовтні 2012 року. Валерій Хорошковський запевнив, що керівництво України налаштоване зробити все необхідне для забезпечення виборчого процесу відповідно до демократичних норм і стандартів.

    А Комісара ЄС із питань торгівлі Карла де Гухта український урядовець запевнив, що одним із головних пріоритетів зовнішньоекономічної політики України є започаткування функціонування поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Окрему увагу під час розмови приділено перспективам підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, що відкриє можливість введення в дію положень у частині зони вільної торгівлі.

    Сторони також обговорили питання інвестиційного клімату в Україні, зокрема в контексті започаткування бізнес-діалогу між Україною та ЄС, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єр-міністра.

    «Ми розраховуємо, що всі необхідні законодавчі акти в рамках виконання першої фази Плану лібералізації ЄС візового режиму для України буде ухвалено найближчим часом, і це дасть нам змогу перейти до другої фази Плану дій», — про це Валерій Хорошковський заявив під час зустрічі з Комісаром ЄС із внутрішніх справ Сесілією Мальмстрьом.

    Він поінформував Комісара про прогрес у виконанні Плану лібералізації ЄС візового режиму для України, зокрема про ухвалення 6 вересня Закону «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», що стало важливим кроком у напрямку гарантування основоположних прав людини, про прийняття у першому читанні інших законопроектів, зокрема тих, які відкривають дорогу для запровадження біометричних паспортів.

    «Ми готові до активного діалогу з Єврокомісією у процесі підготовки до другого читання законопроектів, ухвалення яких дасть змогу завершити виконання Україною першої фази Плану лібералізації ЄС візового режиму», — наголосив Валерій Хорошковський.

    Також було наголошено на необхідності завершення процедур, потрібних для набрання чинності змін до Угоди про спрощення оформлення віз, що значно розширить перелік українських громадян, які зможуть скористатися її перевагами.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Упродовж ночі на Київщині затримано двох автоугонщиків

    В ніч з 9 на 10 грудня на території Київської області було скоєно два незаконних заволодіння автотранспортом, в Обухові та Києво-Святошинському районі.

    Про видачу ліцензій на вид господарської діяльності - експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про видачу ліцензій на вид господарської діяльності — експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування Відповідно до Законів України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування"( 2953-14 ), "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" ( 1775-14 ), постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698( 1698-2000-п ) "Про затвердження переліку органів ліцензування", наказу Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 08.08.2002 № 244( z0704-02 ) "Про Порядок видачі ліцензій на вид господарської діяльності — експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, матриць", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23.08.2002 за № 704/6992, НАКАЗУЮ:

    За получение взятки в Киеве осужден начальник отдела Госинспекции сельского хозяйства

    Подольский райсуд Киева приговорил начальнику отдела Государственной инспекции сельского хозяйства в Киеве по обвинению в получении $2 тыс. неправомерной выгоды. Установлено, что такую сумму ...

    Пам’ять про Кобзаря жива

    Чим ближче ювілей Тараса Шевченка, тим активніше ведеться підготовка до нього. 200-річчя Кобзаря, сказав у Каневі, на зібранні посадовців, представників різних відомств України міністр культури ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    . Сегодня совершенно случайно набрел на этот интернет проект, чему крепко рад! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

    Этот интернет сайт суперовый! Пользовался очень часто. Этот сайт ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0