Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Рушникова душа України

    Рушникова душа України

    У Кролевці на Сумщині відбувся міжнародний літературно-мистецький фестиваль

    Протягом п’яти вересневих днів на вулицях поліського райцентру звучала не тільки традиційна українська мова, а й російська, білоруська, польська, англійська і навіть китайська. На позивні фестивалю «Кролевецькі рушники» завітали співаки, поети, музиканти, художники, майстри декоративно-ужиткового мистецтва з різних куточків України та країн світу. Усіх об’єднали славнозвісні кролевецькі рушники — справжній духовний оберіг українського народу.

    Програма була настільки щільною і насиченою, що багато хто вагався, якому заходу віддати перевагу. Самих тільки виставок, конкурсів, оглядів, літературних зустрічей тощо було майже три десятки.

    Євдокія Колесник із шанувальниками її таланту. Фото Володимира КОВАЛЕНКА

    Вишиваний дивосвіт

    Кролевецька садиба Огієвських віднедавна отримала друге духовне дихання — тут відкрився музей кролевецького ткацтва. В ньому зібрано понад 700 унікальних експонатів, з яких майже 400 — рушники. «Найстарший» датується 1839 (!) роком — ветхий, в окремих місцях протертий, однак збережений. Незабаром майстри реставрують цей полотняний раритет і він займе в експозиції почесне місце.

    У музеї розгорнуто виставку з десятків ексклюзивних рушників. Кола, розетки, зірки, ромби, квадрати — все має свою мову, код, ключі до яких слід шукати у власних душах і серцях. Так само як і до часових вимірів: кожна епоха позначена відповідними подіями, вигаптуваними абревіатурами, написами, присвятами. Ось 60-ті роки: селянка тримає кукурудзу — тодішню царицю полів. На інших увічнені «КПРС», «Жовтень», «СРСР» тощо. Та над тимчасовими символами — вічні півник і квітка, пелюстка і орнамент. У них закладені радість і печаль, переживання і мрії, щастя і надія — те, що супроводжує кожну людину впродовж усього життя.

    Рушник 1839 року демонструє директор музею Галина Ніжник

    Ярмарковий «розгуляй»

    Хто ніколи не бував на Хрестовоздвиженському ярмарку, багато втратив. Започаткований ще в першій половині XVII століття, він існував упродовж багатьох десятиріч, а потім занепав. І лише 1999-го ярмарок відновили — та так, що слава про нього швидко облетіла всю округу.

    Ось і нині зібралися тут тисячі жителів Кролевця, навколишніх сіл і міст,

    з-за кордону. Як сказав керівник польської делегації секретар ради гміни Мальборк Войцех Лукашевич, він і його земляки вперше бачать таке велетенське торжище. Понад 30 куренів сільських територіальних рад, десятки підприємств, установ і організацій представили власну продукцію. М’ясо і ковбаси, хлібобулочні вироби й риба, гриби і шашлики, вареники й галушки, вино і міцні напої…

    Ярмарок співав, танцював, веселився, пахнув димком. Були Панько і Хівря, кумасі і куми, козаки з оселедцями і багато інших історичних та казкових персонажів. Художники виставили на огляд і продаж свої картини, самодіяльні артисти пропонували уривки з вистав, інші з гармошками, бубонами водили хороводи. І, звісно ж, усі торгувалися. Одні — аби дорожче продати товар, інші — аби дешевше купити.

    Співає «Реутенчаночка»

    Пісенний водограй

    Чи не вперше за останні роки на конкурс пісенної творчості «Мелодії вічності» надійшла рекордна кількість заявок — понад 40. Окрім українських виконавців, у творчому змаганні взяли участь співаки й колективи з Білорусі, Росії, Китаю. Кожен виконував два твори. Відтак журі на чолі з народною артисткою України відомою співачкою Євдокією Колесник опинилося перед складною дилемою: серед кращих визначити ще кращих.

    Таке розмаїття голосових талантів рідко де можна почути. Ось де зірки й зірочки естради на будь-який смак! Коли ж заговорили про кандидатів на гран-прі, журі завагалося… Зрештою дійшли згоди: найвищого визнання заслуговує народний вокальний ансамбль «Рапсодія» з Конотопа Сумської області.

    Рамки «Кролевецьких рушників» дали змогу об’єднати не тільки виставки, огляди і конкурси, а й інші цікаві, корисні і потрібні справи та починання. Зокрема творчі «десанти» побували в багатьох селах району, де просто неба виступали перед місцевими селянами. У місті відкрито реабілітаційний центр для дітей з обмеженими фізичними можливостями, того ж дня заклад одержав новенький медичний автомобіль. Відбулися два потужних концерти — за участі зірок української естради та гала-виступ майстрів мистецтв та художніх колективів, лауреатів конкурсу «Мелодії вічності».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Украинские нотариусы намерены участвовать в разработке изменений в Налоговый кодекс

    На сайте Министерства юстиции Украины была размещена информация о том, что 6 марта 2014 года в результате проведенной министром юстиции встречи с представителями адвокатского сообщества была ...

    Львів: Зливи полегшення не принесли

    Після незвично спекотних для Галичини двох тижнів нарешті пройшли рятівні дощі. Першими під приціл літніх дощів потрапили гірські райони Львівщини Сколівський, Турківський, Старосамбірський.

    Резолюція 2093 (2013), 6 березня 2013 року, Організація Об'єднаних НаційРЕЗОЛЮЦИЯ 2093 (2013),

    Совет Безопасности, вновь заявляя о своей полной поддержке Генерального секретаря и его Специального представителя, а также их деятельности совместно с Африканским союзом (АС), в том числе с Председателем Комиссии АС и ее Специальным представителем, а также другими международными и региональными партнерами,

    Ліки від гіпертонії подешевшають на 10 відсотків

    В Україні запрацював другий етап пілотного проекту Міністерства охорони здоров'я, згідно з яким на 10% подешевшають 243 препарати, які використовуються при лікуванні гіпертонії, повідомляє Gazeta ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - молодцы.

    Этот интернет проект здоровский! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0