Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Польща обіцяє допомогу. За умови чесних виборів

    Польща обіцяє допомогу. За умови чесних виборів

    У Києві Броніслав Коморовський обговорив із Віктором Януковичем європейський курс України

    Президент Польщі прибув із дводенним державним візитом до нашої країни на запрошення глави Української держави. Сторони відзначили покращення діалогу завдяки спільній підготовці та успішному проведенню фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. Та особливу увагу вони приділили стратегічним питанням, пов’язаним із торговельно-економічною, енергетичною, оборонно-промисловою та гуманітарною сферами.

    Акцентували президенти й на темі євроінтеграції. Під час зустрічі у форматі «віч-на-віч» та українсько-польських переговорів у розширеному складі вони обговорили, зокрема, завершення підготовки до підписання і ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, про створення зони вільної торгівлі з ЄС.

    Вже на спільній прес-конференції Віктор Янукович наголосив на незмінності євроінтеграційного курсу України, бо це один із пріоритетних напрямків зовнішньої політики нашої країни. А Броніслав Коморовський зауважив, що Польща підтримує наші європейські прагнення, відзначивши здобутки на цьому шляху.

    Найвищі почесті для Президента Коморовського. Фото Андрія МОСІЄНКА

    Відповідаючи на запитання щодо термінів підписання Угоди про асоціацію з ЄС, Президент України висловив сподівання, що цей процес розпочнеться вже після парламентських виборів. Щоправда, економічно вигідною для нас він вважає й інтеграцію з Митним союзом, ШОС, АСЕАН і БРІК. «Україна має враховувати, що її товарообіг з ЄС та країнами СНД майже однаковий. На рівні 60 млрд дол., як з одного, так і з іншого боку. Нині мова може йти тільки про економічну інтеграцію. Всі процеси економічної інтеграції у світі нам цікаві. Тому ми шукаємо різні можливості, як збільшити наш товарообіг з усіма цими об’єднаннями», — пояснив глава держави.

    А даючи відповідь на запитання, пов’язане з ходом реформ, Віктор Янукович розповів про свій намір найближчим часом підписати закон «Про прокуратуру». Мотивував він це тим, що 19 листопада набуде чинності нова редакція Кримінального процесуального кодексу.

    Йшлося на прес-конференції й про справу колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. «Цей процес не завершений. Судові справи, які ще треба розглянути, дадуть відповідь, наскільки вона винна в тих питаннях, за якими їй висунуто звинувачення. Ми зацікавлені в тому, щоб всі справи розглядали тільки в правовій площині», — сказав Президент.

    У цьому контексті висловився й Президент Польщі: «Це внутрішня справа України, однак це дуже важлива перепона на шляху її європейської інтеграції». Він додав, якщо Юлія Тимошенко залишатиметься за гратами, для України проблематичним стане підписання Угоди про асоціацію з ЄС у 2013 році.

    Водночас Броніслав Коморовський наголосив, що Польща переконуватиме Євросоюз у необхідності надати Україні шанс стати її членом. Однак для цього вона має бути впевнена, що парламентські вибори пройшли чесно та демократично, незалежно від результату. «Це висока ставка для України та Європи. Україна може багато виправити або все втратити», — сказав він.

    Щодо двосторонньої співпраці. Тут президенти розповіли про намір звести в найближчій перспективі у Львові Польський дім. Віктор Янукович також зазначив: «15 вересня набула чинності угода про скасування плати за національні візи. Цей документ дасть змогу тисячам громадян заощаджувати кошти, активізувати роботу малого прикордонного руху». І повідомив, що в рамках нинішнього візиту польського лідера буде підписано міжурядову угоду про відкриття нового автомобільного пункту пропуску Нижанковичі—Мальговичі». А Броніслав Коморовський сказав, що Польща щорічно видаватиме понад 200 тис. безкоштовних національних віз українцям.

    У рамках візиту Президента сусідньої країни заплановано участь глав держав у ХІ Економічному форумі «Україна—Польща» та відкриття Міжнародного меморіалу жертв тоталітаризму на території Національного історико-меморіального заповідника «Биковнянські могили». Передбачені й зустрічі Броніслава Коморовського з Прем’єр-міністром Миколою Азаровим та Головою ВР Володимиром Литвином.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Про деякі питання застосування судами законодавства при вирішенні спорів про відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки, Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

    Про деякі питання застосування судами законодавства при вирішенні спорів про відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки З метою забезпечення правильного й однакового застосування судами законодавства, що регулює відносини з відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки, керуючись статтею 36 Закону України "Про судоустрій і статус суддів"( 2453-17 ), пленум Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ ПОСТАНОВЛЯЄ дати судам такі роз'яснення:

    У Киргизстані протестують проти викрадення наречених

    Близько 30 киргизьких правозахисників пікетували сьогодні будівлю парламенту в Бішкеку, вимагаючи запровадити жорсткіше покарання за викрадення нареченої.

    АЮУ формирует профессиональный кадровый резерв государства

    Ассоциация юристов Украины, как организация, объединяющая ведущих юристов страны, начинает работу над проектом, целью которого является создание профессионального кадрового резерва из специалистов, ...

    Украинцам могут разрешить не платить налог с дохода от продажи автомобилей

    Народный депутат Игорь Мирошниченко вчера подал на рассмотрение парламента проект закона №2123 о внесении изменений в Налоговый кодекс Украины. Он предлагает дополнить пункт 173.2 НК новым абзацем, ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Ваш интернет сайт просто класс очень много чего здесь любопытного и нужного. Желаю вам держаться так же высоко и дальше и всего самого... в Вашей работе!

    Ребята класс!!! Все что вы делаете для всех пользователей необходимо!!!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0