Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про стягнення коштів - Запорізький окружний адміністративний суд - Недашківська Катерина Михайлів

  1. ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
  2. УХВАЛА
  3. ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ, ЗАКІНЧЕННЯ ПІДГОТОВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ СПРАВИ

ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ

16 жовтня 2014 року Справа № 808/6862/14 Провадження №ДО/808/448/14 м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Недашківська К.М., перевіривши матеріали адміністративного позову Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Державного підприємства «Селидіввугілля» про стягнення коштів, та перевіривши на предмет відповідності позовної заяви вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов позов Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі іменується - позивач) до Державного підприємства «Селидіввугілля» (далі іменується - відповідач), в якому позивач просить суд стягнути з відповідача суму заборгованості у розмірі 5385 грн. 93 коп.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно зі статтею 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та повинен розглядатись у порядку адміністративного судочинства, і відповідно до частини 2 статті 18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

За результатами перевірки матеріалів адміністративного позову в порядку статті 107 КАС України, суд встановив відповідність позовної заяви вимогам, встановленим статтями 105, 106 КАС України.

В процесі підготовчого провадження, керуючись статтею 110 КАС України, суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з'ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору тощо.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду. Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Враховуючи наведене та керуючись статтями 104, 107, 110, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №808/6862/14 за позовом Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Державного підприємства «Селидіввугілля» про стягнення коштів.

Закінчити підготовче провадження та призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 04 листопада 2014 року о 14:30 , яке відбудеться в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Кремлівська, будинок №65-В, зала судових засідань №7.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Недашківською К.М.

Зобов'язати позивача надати: належним чином оформлену довіреність на представника; листування між сторонами по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином завірені копії документів надати суду для долучення до матеріалів справи, а їх оригінали - суду для огляду.

Зобов'язати відповідача надати: належним чином оформлену довіреність на представника; письмові пояснення з приводу обставин, викладених у позові; листування між сторонами по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); докази сплати суми заборгованості (за наявності); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати суду для долучення до матеріалів справи, а їх оригінали - суду для огляду.

Запропонувати відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати до суду письмові заперечення проти адміністративного позову та докази в обґрунтування цих заперечень.

Копію даної ухвали надіслати сторонам по справі разом з витягом про їх процесуальні права та обов'язки.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Постанови та ухвали суду в адміністративних справах, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання на всій території України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя К.М. Недашківська

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
Консультации Адвоката
Рекомендовано адвокатом

Это Вас точно заинтересует

Компания «Данон» заплатит штраф за рекламу десерта «Даниссимо», содержащего вместо пломбира ароматизатор

Федеральная антимонопольная служба наложила штраф в 100 тысяч рублей на компанию «Данон Индустрия» за недостоверную рекламу десерта «Даниссимо Пломбир», сообщила пресс-служба ФАС.

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Гірничого закону України щодо забезпечення вугіллям або торф’яними брикетами, Верховна Рада України

ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Гірничого закону України щодо забезпечення вугіллям або торф’яними брикетами (реєстр. № 2843), поданий Кабінетом Міністрів України.

Сын экс-прокурора, обвиняемый в убийстве трех женщин, будет на свободе до кассационного решения, – адвокат

Сын экс-прокурора Жовтневого района г. Днепропетровска Дмитрий Рудь, возможно, будет находиться на свободе еще 6 месяцев, пока не дождется кассационного решения Высшего специализированного суда ...

Борітеся… Чи поборете?

Такого в Україні ще не було: прикутий до інвалідного візка адвокат Дмитро Жарий виграв у суді справу, повязану з дискримінацією людей з обмеженими фізичними можливостями. Він судився проти мережі ...

Адвокат по уголовным делам
Об адвокате
Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет сайт -,действительно, сейчас - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Этот интернет проект очень многообразен в использовании. На нем удобно работать - просто и быстро.

Как много нужной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.
Статьи по уголовному праву
Как выжить в тюремных условиях

Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

Сайт для заключённых

Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

Новости Адвоката
Как уберечься от рейдеров

Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

Мошенники воруют деньги на свадьбах

Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

Свидание с интернета закончилось похищением...

Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0