Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

ДАІ Дніпропетровщини: «Пропустіть швидку – лікарі рятують життя»

    ДАІ Дніпропетровщини: «Пропустіть швидку – лікарі рятують життя»За ініціативою Громадської ради при Дніпропетровській міській раді, в рамках втілення медичної реформи у м. Дніпропетровську, Державтоінспекція обласного центру з 26 грудня по 26 січня проводить місячник «Надай дорогу швидкій допомозі!».

    Під час профілактичних заходів вартові доріг виявляють недисциплінованих водіїв, які ігноруючи Правила дорожнього руху не надають перевагу у русі автомобілям швидкої медичної допомоги.

    До інспекторів ДАІ та лікарів приєдналися й представники ЗМІ. Днями в медіа центрі «ДНІПРО ПОСТ» відбулася прес-конференція, у який взяли участь заступник начальника ДАІ міста Дніпропетровська Євген Володимирович Мартинець та в. о. головлікаря станції швидкої допомоги Дніпропетровська Сергій Георгійович Ляшенко.

    Євген Володимирович Мартинець повідомив журналістам, що заходи мають на меті перевірить, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з ввімкненими спец сигналами. Він сказав, що найчастіше водії — порушники, які не поступаються дорогою каретам швидкої допомоги, виправдовуються, посилаючись на неуважність та іноді не усвідомлюють, що їх дії можуть комусь коштувати життя. "В 2013 році сталося три дорожньо-транспортні пригоди за участю карет швидкої допомоги , в яких травмовано двоє осіб" — додав він.

    «Усі автомобілі швидкої допомоги оснащені сучасним обладнанням, звукові і світлосигнали відповідають нормам, тому не помітити їх складно. Ми постійно стикаємося з тим, що наші водії не хочуть пропускати автомобіль швидкої допомоги, тому ми не завжди можемо приїхати вчасно на виклик. Основна проблема з виїздами з'являється в години пік, коли на дорогах пробки, водіям швидкої проїхати дуже складно, адже машина повинна доїхати до місця виклику за 10 хвилин. Але через затори цей інтервал часу перевищується» — зазначив в. о. головлікаря станції швидкої допомоги міста Дніпропетровська Сергій Георгійович Ляшенко.

    Про необхідність пропускати автомобілі зі спецсигналами, ДАІ не втомлюється нагадувати водіям, адже від оперативності прибуття на місце виклику, залежить життя й здоров’я людей. Аби привернути увагу широкого загалу громадськості до такого важливого питання як надання водіями пріоритетного проїзду автомобілям швидкої допомоги із ввімкненими спецсигналами працівники ДАІ разом з журналістами місцевих телеканалів провели декілька спільних рейдів.

    Під час спільного з екіпажем ДАІ патрулювання журналісти мали змогу особисто спостерігати за тим, чи поступаються місцеві водії дорогою автомобілям швидкої допомоги. Щоб на власні очі побачити які труднощі та перешкоди чекають карету швидкої на шляху прямування та як швидко вона має змогу доїхати до місця виклику, представники ЗМІ долали відстані міськими дорогами, перебуваючи всередині авто з лікарями. Працівники ДАІ разом з журналістами фіксували порушення ПДР та проводили відповідну роз’яснювальну роботу. Вже увечері журналісти підбили підсумки та поділилися своїми враженнями з городянами в ефірі новин.

    Загалом з початку проведення профілактичних заходів в обласному центрі працівниками ДАІ було складено 12 адміністративних протоколів за ч. 3 ст. 122 КУпАП, згідно якої передбачено накладення штрафу в розмірі від 510 — до 680 грн.

    Шановні водії! Завжди варто пам’ятати: там, де чекають на виклик «швидку», міліцію або пожежну охорону, рахунок іноді йде на хвилини. Тож ваша байдужість й зневага до чужої біди може мати фатальні наслідки.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    У Києві в гості до школярів завітали вартові доріг

    Нещодавно до школи-інтернату №4 у Пущі Водиці, завітали інспектори Оболонського ДАІ. Там вчаться діти з вадами зору. Під час заходу зверталась увага на те, що найбільше травмуються пішоходи саме ...

    «Грошовиті» лінії — на брухт

    Це за вироком суду, який набув законної сили, зроблено шляхом порізки його на металобрухт. Акція відбулася з участі представників управління Державної виконавчої служби головного управління юстиції ...

    В Закарпатской области неизвестный жестоко избил адвоката

    В городе Берегово Закарпатской области неизвестный деревянной палкой избил адвоката, когда тот возвращался домой, сообщили в отделе связей с общественностью УМВД Украины в Закарпатской области.

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Этот интернет портал здоровский! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами чаще! Действуйте!

    Этот ресурс - супер так много чего здесь любопытного и нужного. Желаю держаться так же высоко и в будующем и всего самого... в Вашей работе!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0