Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Художники Вінниччини пройшли Тарасовими шляхами

    Художники Вінниччини пройшли Тарасовими шляхами На Вінниччині широко проводяться культурно-мистецькі заходи, присвячені відзначенню 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря. Один з таких проектів — виставку «Тарасові шляхи Вінниччини» — напередодні Дня Незалежності підготували управління культури і туризму облдержадміністрації, місцева організація Національної спілки художників та краєзнавчий музей.

    А передісторія спільної роботи така: наприкінці травня цього року краєзнавець Олександр Роговий та наукові співробітники музею розповіли художникам про перебування Кобзаря в краї під час його експедиції у 1846 році на Поділля і Волинь. Зокрема і про те, що коротку мандрівку нинішньою територією області поет описав у творі «Прогулка с удовольствием и не без морали», а матеріали, записані у Могилів-Подільському районі, ввійшли до поеми «Варнак». Живописці мали лише трохи більше двох місяців на вибір сюжету і працю. Проте вони майстерно справилися із завданням. З любов’ю створених ними картин видно, що над образом Кобзаря кожний замислювався давно.

    Тож на суд глядачів виставлено 26 живописних полотен 8 вінницьких художників. В експозиції можна бачити Тараса Шевченка молодим і в зрілому віці, усамітненого в момент роздумів чи натхнення, в гурті подільських селян або персонажів власних творів. У портретних композиціях він — Філософ, Лірик, Бунтар, Учитель. Також тему ілюструють роботи, присвячені безпосередньо епізодам його подорожі на Поділля, місцеві краєвиди тощо.

    Так, Іван Грищук надав три свої картини. На одній — молодий Шевченко в Липовці, на другій — серед подільських дітей, на третій — у зрілому віці тримає руку на ескізі хати, яку, на жаль, йому не вдалося збудувати. «Над образом Шевченка почесно працювати. Це обов’язок кожного українського художника», — сказав мені митець.

    Зі слів мистецтвознавця і куратора проекту від обласного краєзнавчого музею Тетяни Журунової, на Поділлі в Шевченка було багато друзів. Тоді дорога пролягала так, що під час експедиції він мав проїжджати через Брацлав, а звідси недалеко до Тульчина, де в той час розписував церкву Іван Сошенко. Втім, не відомо, чи зустрілися вони, бо документальних підтверджень маршруту немає. «Як пролягав його шлях та з ким зустрічався, ми можемо лише здогадуватися. Але творча думка митця може проникнути глибоко в історію та образним рядом відтворити і час, і події, і те, що могло тоді відбутися. Я дуже радий, що спільний проект вдався», — зазначив заслужений діяч мистецтв, голова обласної організації Національної спілки художників Леонтій Гринюк.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Пшонка назначил районных прокуроров Киева

    Генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка своими приказами назначил прокуроров районов города Киева. Об этом сообщили в пресс-службе ГПУ.

    Водій вантажівки «відсвяткував» Міжнародний жіночий день

    На Миколаївщині працівники ДАІ виявили нетверезого іноземця, який керував вантажівкою, маючи посвідчення водія з ознаками підробки.

    Про внесення змін до персонального складу Консультаційно-експертної ради Аудиторської палати України, Аудиторська палата України

    Про внесення змін до персонального складу Консультаційно-експертної ради Аудиторської палати України Керуючись статтею 22 Закону України "Про аудиторську діяльність" від 22.04.93 р. № 3125-XII( 3125-12 ) (зі змінами й доповненнями), відповідно до Регламенту Аудиторської палати України ( vr9_4230-08 ), затвердженого рішенням Аудиторської палати України від 24.04.2008 р. № 189/4 (зі змінами й доповненнями), та Положення про Консультаційно-експертну раду Аудиторської палати України( vr271230-13 ), затвердженого рішенням Аудиторської палати України від 30.05.2013 р. № 271/10, Аудиторська палата України (далі — АПУ) ВИРІШИЛА:

    Трамвай везе на «Другу зміну»

    У рамках такого фестивалю великі промислові об'єкти Німеччини та Польщі багато років поспіль відкривають свої двері. Україна приєдналася до шоу уперше, тож в Луганську, Донецьку, Катовицькому ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Огромное количество актуальной информации.

    Огромное количество необходимой информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - умнички.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0