Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії, Міністерство охорони здоров'я УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ

НАКАЗ

  1. 22.10.2012  № 821/937/1549/5/156
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 листопада 2012 р. за № 1868/22180

    Про затвердження Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    Відповідно до статей 4, 6 Основ законодавства України про охорону здоров'я ( 2801-12 ), постанови Кабінету Міністрів України від 3 червня 2009 року № 589( 589-2009-п ) «Про затвердження Порядку провадження діяльності, пов'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, та контролю за їх обігом», пункту 8 Плану заходів щодо подальшого впровадження замісної підтримувальної терапії для споживачів опіоїдних ін’єкційних наркотиків( 1002-2011-р ), затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1002-р, та з метою забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії НАКАЗУЄМО:

    1. Затвердити Порядок взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії, що додається.

    2. Міністерству охорони здоров’я України подати цей наказ в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    3. Міністерству внутрішніх справ України та Державній пенітенціарній службі України передбачити строк конвоювання осіб, які отримують препарати замісної підтримувальної терапії, не більше 24 годин.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров’я України, заступника Міністра внутрішніх справ України, заступника Міністра юстиції України — керівника апарату відповідно до розподілу обов'язків.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Віце-прем’єр-міністр України — Міністр охорони здоров’я України

    Р. В. Богатирьова

    Міністр внутрішніх справ України

    В. Ю. Захарченко

    Міністр юстиції України

    О. В. Лавринович

    Голова Державної служби України з контролю за наркотиками

    В. А. Тимошенко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства юстиції України, Державної служби України з контролю за наркотиками 22.10.2012 № 821/937/1549/5/156

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 листопада 2012 р. за № 1868/22180

    ПОРЯДОК взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    І. Загальні положення

    1.1. Цей Порядок розроблений з метою забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії (далі — ЗПТ) серед:

    осіб, які вчинили адміністративне правопорушення і перебувають у кімнатах для затриманих та доставлених до чергових частин органів внутрішніх справ (далі — ОВС), у випадках, якщо перебування в ОВС перевищує встановлені три години (далі — адмінзатримані);

    осіб, затриманих за підозрою у вчиненні злочину (далі — затримані), які утримуються в ізоляторах тимчасового тримання ОВС (далі — ІТТ);

    осіб, щодо яких було обрано запобіжний захід у вигляді узяття під варту, які утримуються в слідчих ізоляторах або в ІТТ, згідно з чинним законодавством (далі — узяті під варту);

    осіб, підданих адміністративному арешту (далі — адмінарештовані), які утримуються в ІТТ та спеціальних приймальниках ОВС (далі — СП);

  3. осіб, які відбувають покарання у виправних центрах (далі — засуджені).
  4. 1.2. Збір та обробка персональних даних здійснюються відповідно до вимог чинного законодавства про захист персональних даних.

    ІІ. Органи та заклади охорони здоров’я

    2.1. Органи охорони здоров’я здійснюють міжвідомчу координацію заходів із забезпечення безперервності лікування препаратами ЗПТ або проведення детоксикації адмінзатриманим, затриманим, узятим під варту, адмінарештованим, засудженим.

    2.2. Заклади охорони здоров’я:

    2.2.1. Забезпечують безперервність лікування препаратами ЗПТ або проведення детоксикації адмінзатриманим, затриманим, узятим під варту, адмінарештованим, засудженим.

    2.2.2. При надходженні інформації про адмінзатриманих, затриманих, узятих під варту, адмінарештованих, засуджених, які є пацієнтами ЗПТ, забезпечують консультацію та виїзд лікаря-нарколога до зазначених осіб.

    2.2.3. Перед виїздом лікар-нарколог з’ясовує у закладі охорони здоров’я, де впроваджена ЗПТ (далі — ЗОЗ ЗПТ) і де, зі слів адмінзатриманого, затриманого, узятого під варту, адмінарештованого, засудженого, він отримував ЗПТ, чи дійсно ця особа є пацієнтом ЗПТ, отримує копію форми первинної облікової документації № 027/о «Виписка із медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого»( z0682-12 ), затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 14 лютого 2012 року № 110( z0661-12 ), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 28 квітня 2012 року за № 661/20974, що містить назву препарату ЗПТ, його дозу та дату останнього прийому препарату, і копії усіх заповнених сторінок паспорта, з’ясовує можливість організації продовження ЗПТ для цього пацієнта.

    Перелік закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія, наведено в додатку 1 до цього Порядку.

    2.2.4. Продовження ЗПТ організовується у випадку, якщо ЗОЗ ЗПТ розміщений у межах територіальної одиниці (місто, район), де перебувають адмінзатримані, затримані, узяті під варту, адмінарештовані, засуджені, які отримували ЗПТ.

    2.2.5. У разі відсутності умови для продовження ЗПТ, зазначеної у підпункті 2.2.4 цього пункту, лікар-нарколог призначає адмінзатриманим, затриманим, узятим під варту, адмінарештованим, засудженим, які отримували ЗПТ, проведення детоксикації та визначає найближчий за місцезнадходженням заклад охорони здоров’я (наркологічний диспансер, центральну районну чи міську лікарні) (далі — ЗОЗ), на базі якого слід провести детоксикацію.

    ІІІ. Органи внутрішніх справ

    3.1. Органи внутрішніх справ сприяють організації надання ЗПТ або проведення детоксикації адмінзатриманим:

    3.1.1. При отриманні від адмінзатриманих (з особової справи) інформації про стан здоров’я та необхідність прийому ЗПТ у Журналі обліку доставлених, відвідувачів та запрошених, форма якого наведена у додатку 14 до Інструкції з організації діяльності чергових частин органів і підрозділів внутрішніх справ України, направленої на захист інтересів суспільства і держави від протиправних посягань( z0786-09 ), затвердженої наказом МВС України від 28 квітня 2009 року № 181, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 20 серпня 2009 року за № 786/16802 (із змінами) (далі — Інструкція), робиться відповідний запис (з фіксацією факту необхідності надання ЗПТ).

    3.1.2. Черговий протягом трьох годин доповідає про перебування адмінзатриманих, які потребують отримання ЗПТ, начальникові ОВС та по телефону інформує про перебування адмінзатриманих, які потребують консультації лікаря-нарколога, керівника найближчого за місцезнаходженням ЗОЗ згідно з Переліком закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія ( z1868-12 ), наведеним у додатку 1 до цього Порядку.

    3.1.3. Доставляють адмінзатриманих до ЗОЗ ЗПТ для отримання ЗПТ чи до ЗОЗ для проведення детоксикації відповідно до призначення лікаря-нарколога.

    3.1.4. Про кожний факт надання медичної допомоги (медичного огляду) робиться відповідний запис в Журналі реєстрації надання медичної допомоги особам, які утримуються в черговій частині, за формою, наведеною в додатку 15 до Інструкції( z0786-09 ).

    3.2. Органи внутрішніх справ сприяють організації надання ЗПТ або проведенню детоксикації затриманим, узятим під варту, адмінарештованим, які перебувають в ІТТ:

    3.2.1. При отриманні під час первинного медичного огляду від затриманих, узятих під варту, адмінарештованих або з матеріалів особової справи інформації про стан здоров’я та необхідність прийому ЗПТ медичний працівник або черговий робить відповідні записи в Журналі первинного обстеження осіб, які поміщаються в ІТТ, форма якого наведена в додатку 4 до Правил внутрішнього розпорядку в ізоляторах тимчасового тримання органів внутрішніх справ України( z0137-09 ), затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 2 грудня 2008 року № 638, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 12 лютого 2009 року за № 137/16153 (далі — Правила внутрішнього розпорядку), що постійно зберігається в чергового ІТТ.

    3.2.2. Черговий протягом трьох годин доповідає про перебування особи, яка потребує отримання ЗПТ, начальникові ІТТ та інформує керівника найближчого за місцезнаходженням ЗОЗ згідно з Переліком закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія, наведеним у додатку 1 до цього Порядку, про перебування особи, яка потребує консультації лікаря-нарколога.

    3.2.3. Доставляють затриманих, узятих під варту, адмінарештованих в ІТТ до ЗОЗ ЗПТ для отримання ЗПТ чи до ЗОЗ для проведення детоксикації відповідно до призначення лікаря-нарколога.

    3.2.4. Про кожний факт надання медичної допомоги (медичного огляду) затриманим, узятим під варту, адмінарештованим особам роблять запис у Журналі надання медичної допомоги особам, які тримаються в ІТТ, форма якого наведена у додатку 5 до Правил внутрішнього розпорядку( z0137-09 ).

    3.3. Органи внутрішніх справ сприяють організації надання ЗПТ або проведенню детоксикації адмінарештованим, які перебувають у СП, а саме:

    3.3.1. При отриманні від адмінарештованих або з особової справи інформації про стан здоров’я та необхідність прийому ЗПТ медичний працівник або черговий робить запис у Журналі обстеження адмінарештованих і реєстрації надання їм медичної допомоги (з фіксацією факту необхідності надання замісної підтримувальної терапії) (далі — Журнал) за формою згідно з додатком 2 до цього Порядку.

    3.3.2. Черговий протягом трьох годин доповідає про перебування адмінарештованих, які потребують отримання ЗПТ, начальникові СП або ОВС та інформує по телефону про перебування адмінарештованих, які потребують консультації лікаря-нарколога, керівника найближчого за місцезнаходженням ЗОЗ згідно з Переліком закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія, наведеним у додатку 1 до цього Порядку.

    3.3.3. Доставляють адмінарештованих до ЗОЗ ЗПТ для отримання ЗПТ чи до ЗОЗ для проведення детоксикації відповідно до призначення лікаря-нарколога.

    3.3.4. Про кожний факт надання медичної допомоги (медичного огляду) робиться відповідний запис у Журналі.

    3.4. У разі переведення адмінзатриманих, затриманих, узятих під варту, адмінарештованих  до інших місць перебування керівник ОВС надає інформацію про осіб, які отримали ЗПТ, до ЗОЗ, звідки був направлений лікар-нарколог, за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку.

    3.5. У разі звільнення адмінзатриманих, затриманих, узятих під варту, адмінарештованих керівник ОВС надає інформацію про осіб, які звільняються з органів внутрішніх справ і які отримували ЗПТ, до ЗОЗ, звідки був направлений лікар-нарколог, за формою згідно з додатком 4 до цього Порядку.

    ІV. Адміністрація слідчих ізоляторів та виправних центрів

    4.1. Адміністрація слідчого ізолятора:

    4.1.1. При отриманні інформації від ОВС про необхідність надання ЗПТ узятим під варту або безпосередньо від узятого під варту черговий медичної частини слідчого ізолятора інформує начальника медичної частини слідчого ізолятора про перебування особи, яка потребує отримання ЗПТ.

    4.1.2. Начальник медичної частини слідчого ізолятора інформує по телефону керівника найближчого за місцезнаходженням ЗОЗ згідно з Переліком закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія, наведеним у додатку 1 до цього Порядку, про перебування такої особи та листом за формою згідно з додатком 5 до цього Порядку про необхідність отримання консультації лікаря-нарколога та вирішення питання щодо проведення ЗПТ або детоксикації.

    4.1.3. Забезпечують доставку узятих під варту до ЗОЗ ЗПТ для отримання ЗПТ або до ЗОЗ для проведення детоксикації відповідно до призначення лікаря-нарколога.

    4.1.4. Сприяє медичним працівникам у забезпеченні проведення детоксикації узятим під варту строком не більше одного місяця.

    4.1.5. При неможливості доставлення узятих під варту до ЗОЗ забезпечує здійснення останнім проведення детоксикації у медичній частині слідчого ізолятора відповідно до призначення лікаря-нарколога.

    4.1.6. Дані про проведення ЗПТ або детоксикації узятим під варту вносять до форми № 025/о «Медична карта амбулаторного хворого №__» ( z0669-12 ), затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 14 лютого 2012 року № 110( z0661-12 ), зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 28 квітня 2012 року за № 661/20974.

    4.1.7. При звільненні узятих під варту із слідчих ізоляторів їм видають на руки довідку про отримання ЗПТ або проведення детоксикації.

    4.2. Адміністрація виправного центру:

    4.2.1. При встановленні факту отримання ЗПТ засудженим, прибулим до виправного центру, начальник виправного центру інформує по телефону керівника найближчого за місцезнаходженням ЗОЗ згідно з Переліком закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія, наведеним у додатку 1 до цього Порядку, про перебування такої особи та листом за формою згідно з додатком 5 до цього Порядку про необхідність отримання консультації лікаря-нарколога та вирішення питання щодо отримання ЗПТ або проведення детоксикації.

    4.2.2. Сприяє ЗОЗ ЗПТ у наданні ЗПТ або ЗОЗ у проведенні детоксикації засудженим особам.

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України

    М. К. Хобзей

    Начальник управління медичного забезпечення та реабілітації МВС України

    О. В. Петраш

    Директор Департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції України

    О. В. Зеркаль

    Начальник Юридичного відділу Державної служби України з контролю за наркотиками

    В.І. Ніколаєць

    Додаток 1 до Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    ПЕРЕЛІК закладів охорони здоров’я, де впроваджена замісна підтримувальна терапія

    № з/п

    Регіони

    Заклади охорони здоров’я

    Контактна інформація

    1

    2

    3

    4

    1

    Автономна Республіка Крим

    Республіканський протитуберкульозний диспансер № 1, Сімферопольський р-н, с. Піонерське

    97577, Сімферопольський р-н, с. Піонерське, тел.: (652) 27-88-51, факс: 31-07-70, (050) 498-07-67

    Ялтинське лікарняно-поліклінічне об’єднання № 1

  5. 98607, м. Ялта, вул. Червоноармійська, 56, тел.: (0654) 31-26-28, 31-27-09, (050) 571-90-58
  6. Комунальний заклад охорони здоров’я «Міська лікарня № 2», м. Євпаторія

    97416, м. Євпаторія, вул. Гоголя, 18, тел.: (06569) 6-11-07, (050) 657-71-07, ел. пошта: tamara@evp.sf.ukrtel.net

    Керченський психоневрологічний диспансер

  7. 98310, м. Керч, вул. Паркова, 6, тел.: (06561) 3-41-20
  8. Республіканський наркологічний диспансер

    95000, м. Сімферополь, вул. Февральська, 13, тел.: (0652) 25-52-83, 25-80-76, (050) 710-23-23, факс: 25-00-82, ел. пошта: krnd@i.ua

    Міська психоневрологічна лікарня № 3

  9. 98100, м. Феодосія, вул. Десантників, 5, тел.: (06562 ) 3-09-31
  10. Центральна міська лікарня, м. Красноперекопськ

  11. 96000, м. Красноперекопськ, вул. 50-річчя Перемоги, 3, тел.: (06565) 350-00, факс: 331-20
  12. Центральна міська лікарня, м. Армянськ

  13. 96012, м. Армянськ, вул. Лікарняна, 1, тел.: (06567) 3-12-02, факс: 3-13-40
  14. Центральна районна лікарня Джанкойського району

  15. 96100, м. Джанкой, вул. Совхозна, 3, тел.: (06564) 3-22-24, факс: 3-44-30
  16. Комунальний заклад «Сакське територіальне медичне управління»

  17. 96500, м. Саки, вул. Лобозова, 22, тел./факс: (06563) 3-04-55, тел.: 2-32-89, (050) 567-70-57
  18. 2

    Вінницька область

    Вінницький обласний наркологічний диспансер «Соціотерапія»

    21000, м. Вінниця, вул. Пархоменка, 13, тел.: (0432) 27-18-35, 32-18-42, факс: 27-26-10, ел. пошта: zooz77@gmail.com

    Іллінецьке районне територіальне медичне об'єднання

    22700, м. Іллінці, вул. Енгельса, 48, тел.: (04345) 2-10-47, 2-19-47, ел. пошта: rtmo@ukrpost.ua

    Козятинська центральна районна лікарня

    22100, м. Козятин, вул. Червоноармійська, 75, тел.: (04342) 2-25-05, 2-10-08, факс: 2-06-12, (067) 729-81-29

    Барська центральна районна лікарня

  19. 23000, м. Бар, вул. Рози Люксембург, 34, тел.: (04341) 2-25-45
  20. Могилів-Подільське міське територіальне медичне об'єднання

    24000, м. Могилів-Подільський, вул. Полтавська, 89/2, тел.: (04337) 6-53-25, (067) 962-23-40, факс: 6-47-99, ел. пошта: mtmo-mogpod@mail.ru

    Томашпільське районне територіальне медичне об'єднання

    24200, смт Томашпіль, вул. Леніна, 103, тел./факс: (04348) 2-16-56, тел.: 2-21-33, (067) 765-74-89, ел. пошта: tm_rtmo@ukrpost.ua

    Хмільницька центральна районна лікарня

    22000, м. Хмільник, вул. Кірова, 71, тел./факс: (04338) 2-33-40, ел. пошта: hmcrl@rambler.ru, hm-crl@mail.ru

    Немирівська центральна районна лікарня

    22800, м. Немирів, вул. Євдокименка, 21, тел.: (04331) 2-17-82, (067) 760-93-89, факс: 2-27-48, ел. пошта: nem@vse.ukrtel.net, nem@ukrtel.net

    3

    Волинська область

    Волинський обласний наркологічний диспансер

  21. 43000, м. Луцьк, вул. Карбишева, 2, тел.: (0332) 71-02-30, (03322) 3-63-86, (068) 562-10-50
  22. Ковельське міське районне територіальне медичне об'єднання

    45000, м. Ковель, вул. Олени Пчілки, 4, тел.: (03352) 5-09-10, 5-09-09, (067) 361-10-20, факс: 5-02-56, ел. пошта: mtmo@kv.lt.ukrtel.net, mtmo_ek@ukr.net

    Володимир-Волинська центральна районна лікарня

    44700, м. Володимир-Волинський, вул. Академіка Павлова, 20, тел./факс: (03342) 2-12-67, факс: 2-16-20, (098) 026-07-04, ел. пошта: medik@vv.ukrtel.net

    Комунальний заклад «Луцька міська поліклініка № 1»

    43000, м. Луцьк, просп. Волі, 66-а, тел.: (03322) 3-40-04, 3-40-98, ел. пошта: policlinika_1@ukr.net

    Комунальний заклад «Луцька міська поліклініка № 2»

  23. 43024, Луцьк, просп. Вiдродження, 13, тел.: (03322) 3-42-66, 3-40-98
  24. Комунальний заклад «Луцька міська поліклініка № 3»

  25. 43001, м. Луцьк, вул. Стефаника, 3-а, тел.: (0332) 72-53-32
  26. Волинський обласний протитуберкульозний диспансер

    43000, м. Луцьк, вул. Львівська, 50, тел.: (03322) 6-09-00, 6-34-29, факс: 263-429, ел. пошта: tub@mail.lutsk.ua

    4

    Дніпропетровська область

    Комунальний заклад «Центральна міська лікарня м. Орджонікідзе»

    53300, м. Орджонікідзе, вул. Пальміро Тольятті, 19, тел.: (05667) 4-35-70, 4-10-01, (067) 636-22-95

    Комунальний заклад «Дніпропетровський обласний наркологічний диспансер»

    49054, м. Дніпропетровськ, вул. Новосільна, 1, тел.: (056) 373-84-81, факс: 376-50-21, 373-84-79

    Дніпропетровське обласне комунальне клінічне лікувально-профілактичне об’єднання «Фтизіатрія»

    49115, м. Дніпропетровськ, вул. Бехтерева, 2, тел.: (056) 753-49-50, 753-35-78, 753-42-33, 753-49-50, (050) 592-23-72

    Комунальна установа охорони здоров’я «Нікопольська міська психоневрологічна лікарня»

  27. 53200, м. Нікополь, вул. Нікітіна, 24, тел.: (5662) 9-18-74, 9-15-53, (050) 612-82-34
  28. Обласний комунальний заклад «Павлоградський наркологічний диспансер»

    51405, м. Павлоград, вул. Дніпровська, 241, тел.: (05632) 6-25-58, (050) 617-24-05, факс: 6-33-00

    Комунальний заклад «Центральна міська лікарня», м. Тернівка

  29. 51502, м. Тернівка, вул. Маяковського, 22, тел.: (05636) 7-25-55, 7-10-42, 7-19-98
  30. 1-а міська лікарня, м. Дніпродзержинськ
  31. 51925, м. Дніпродзержинськ, вул. Коваленка, 1, тел.: (05692) 3-69-70, 3-80-69, (067) 733-11-28, (096) 217-80-69

    Першотравенська міська лікарня

  32. 52800, м. Першотравневськ, вул. Леніна, 1, тел.: (05633) 7-24-70, 7-12-35, 7-12-36
  33. Спеціалізована медико-санітарна частина № 9 Міністерства охорони здоров’я України, м. Жовті Води

  34. 52200, м. Жовті Води, пров. Капітальний, 1, тел.: (05652) 3-27-63
  35. Дніпропетровська міська поліклініка № 5 (міське наркологічне диспансерне відділення)

  36. 49006, м. Дніпропетровськ, вул. Свердлова, 65, тел.: (056)-370-30-04
  37. Комунальний заклад «Міська клінічна лікарня № 21 ім. проф. Попкової»

    49006, м. Дніпропетровськ, вул. Канатна, 17, тел.: 770-64-72, 371-41-45, (056) 770-69-58, факс: 377-79-40

    Обласний комунальний заклад «Психоневрологічний диспансер», м. Кривий Ріг

    50012, м. Кривий Ріг, вул. Дишинського, 27, тел/факс: (0564) 66-10-23, ел. пошта: opno@ukrtel.dp.ua

    Обласний комунальний заклад «Криворізький протитуберкульозний диспансер № 2»

  38. 50000, м. Кривий Ріг, вул. Кемеровська, 35, тел.: (0564) 51-25-61, 36-80-27
  39. Обласний комунальний заклад «Криворізький міський центр профілактики та боротьби зі СНІДом»

  40. 50051, м. Кривий Ріг, Нікопольське шосе, 4, тел.: (0564) 23-31-83, 23-30-53, 90-61-70
  41. Обласний комунальний заклад «Павлоградський протитуберкульозний диспансер»

  42. 51400, м. Павлоград, вул. Зелена, 10, тел.: (0563) 21-25-18, 21-24-10, 21-15-36
  43. Комунальний заклад «Верхньодніпровська центральна районна лікарня»

    51600, Верхньодніпровський район, м. Верхньодніпровськ, вул. Гагаріна, 16, тел.: (05658) 3-21-19

    Комунальний заклад «Центральна міська лікарня м. Новомосковська»

  44. 51208, м. Новомосковськ, вул. Радянська, буд. 238, тел.: (05693) 2-61-74
  45. 5

    Донецька область

    Міський наркологічний диспансер, м. Донецьк

    83017, м. Донецьк, вул. Лазаренка, 61, тел.: (067) 620-57-29, (067) 235-60-50, факс: (0622) 95-55-85, 95-66-97 , ел. адреса: gnd@ukrpost.ua

    Обласний наркологічний диспансер, м. Донецьк

    83000, м. Донецьк, вул. Лівобережна, 37, тел.: (050) 578-27-85, (062) 312-55-09, 306-25-13, факс: 306-21-30, ел. адреса: narco@online.ua

    Комунальна лікувально-профілактична установа «Міський наркологічний диспансер м. Горлівки»

    84600, м. Горлівка, вул. Павла Безпощадного, 45, тел.: (050) 518-03-98, (06242) 2-30-72, факс: 2-21-15, ел. адреса: narkologia@all.net.ua

    Комунальна лікувально-профілактична установа «Міський наркологічний диспансер м. Макіївки»

    86100, м. Макіївка, вул. Ковалевської, 5, тел.: (050) 900-76-34, тел./факс: (0623) 28-50-40, ел. адреса: gnd-makeevka@ukr.net

    Комунальна лікувально-профілактична установа «Міський наркологічний диспансер м. Маріуполя»

    87502, м. Маріуполь, вул. Пашковського, 51, тел.: (0629) 23-22-91, (063) 753-67-24, факс: 23-20-45, ел. адреса: gnd-mariupol@ukr.net

    Комунальна лікувально-профілактична установа «Міський наркологічний диспансер м. Красноармійська»

    85300, м. Красноармійськ, мікрорайон Гірник, 1, тел.: (050) 666-26-45, (06239) 2-44-80, ел. пошта: dreamm2007@yandex.ru

    Комунальна лікувально-профілактична установа «Міський наркологічний диспансер м. Слов'янська»

    84122, м. Слов'янськ, вул. 1 Травня, 4, тел.: (06262) 3-88-67, 3-88-94, ел. пошта: narcoslav@mail.ru

    Комунальна лікувально-профілактична установа «Міський наркологічний диспансер м. Краматорська»

  46. 84307, м. Краматорськ, вул. Орджонікідзе, 7, тел.: 41-82-88
  47. Обласна клінічна туберкульозна лікарня

  48. 83059, м. Донецьк, пр. Ілліча, 104-а
  49. 6

    Житомирська область

    Обласний наркологічний диспансер Житомирської обласної ради

    12440, Житомирський р-н, с. Зарічани, тел.: (067) 410-35-94, тел/факс: (0412) 34-55-09, ел. пошта: narkozt@gala.net

    Бердичівська центральна міська лікарня

    13300, м. Бердичів, вул. Сестер Сломницьких, 1, тел.: (067) 4121685, (067) 9002421, (04143) 4-19-30, факс: 2-13-95, 4-23-85, ел. пошта: tmo@brd.zt.ukrtel.net

    Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об'єднання

    11700, м. Новоград-Волинський, вул. Медведєва, 13, тел. (050) 505-11-71, (04141) 3-50-70, 5-20-73, ел. пошта: novogradtmo@rambler.ru

    Коростенська центральна міська лікарня

    11500, м. Коростень, вул. Семашка, 8, тел.: (067) 411-27-23, (04142) 4-31-39, факс: 4-12-04, (04142) 4-23-54, ел. адреса: tmo@brd.zt.ukrtel.net, kcgb@kor.zt.ukrtel.net

    7

    Закарпатська область

    Мукачівська центральна районна лікарня

  50. 89600, м. Мукачево, вул. Пирогова, 4-а, тел.: (03131) 55-028
  51. Хустська районна лікарня

  52. 90400, м. Хуст, вул. І. Франка, 113
  53. Закарпатський обласний наркологічний диспансер

    88011, м. Ужгород, вул. Паризької Комуни, 4-а, тел.: (0312) 66-11-13, 66-07-05, (050) 270-40-00, ел. адреса: narkodispanser@mail.ru

    8

    Запорізька область

    Комунальна установа «Обласний клінічний наркологічний диспансер», м. Запоріжжя

    69000, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 31, тел.: (068) 450-89-87, (0612) 33-40-23, факс: 33-24-46, ел. адреса: ond@med.zp

    Комунальна установа «Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом», м. Запоріжжя

    69035, м. Запоріжжя, вул. Добролюбова, 23, тел.: (097) 365-41-21, тел./факс: (0612) 36-88-65, ел. пошта: posmaster@aids.zp.ua

    Мелітопольський наркологічний диспансер

  54. 73312, м. Мелітополь, вул. Карла Маркса, 41-а, тел.: (06192) 6-93-82, факс: 6-73-63
  55. Комунальна установа «Бердянський психоневрологічний диспансер»

  56. 71100, м. Бердянськ, вул. Військове містечко, 2, тел./факс: (06153) 5-05-86
  57. Комунальна установа «Запорізький обласний протитуберкульозний клінічний диспансер»

  58. 69106, м. Запоріжжя, вул. Перспективна, 2, тел.: (061) 236-64-70, факс: 236-64-80
  59. 9

    Івано-Франківська область

    Івано-Франківський обласний наркологічний диспансер

    76000, м. Івано-Франківськ, вул. Млинарська, 21, тел.: (050) 338-78-52, (0342) 57-23-72, факс: 57-23-73, ел. пошта: narko@pz.net.ua

    Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня

    76000, м. Івано-Франківськ, вул. Сагайдачного, 66, тел.: (050) 176-22-46, (0342) 50-49-06, 26-69-28

    Бурштинська міська лікарня, Галицький район

    77111, м. Бурштин, вул. Шухевича, 18, тел.: (03438) 4-21-01, (067) 343-45-20, факс: (03438) 4-24-44, ел. пошта: galmed@br.if.ua

    Комунальний заклад «Центральна районна лікарня Калуської міської і районної рад Івано-Франківської області»

    77300, м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 32, тел./факс: (03472) 6-24-74, (050) 540-35-65, ел. пошта: myhailo.gav@mail.ru

    Долинська центральна районна лікарня

    77500, м. Долина, вул. Грицей, 15, факс: (03477) 2-54-37, тел.: (067) 273-30-72, ел. пошта: iav-dcrl@mail.ru

    Обласний фтизіопульмонологічний центр

  60. 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Матейка, 53, тел.: (03422) 55-38-38, 2-23-13, 3-24-33
  61. Коломийська центральна районна лікарня

  62. 78200, м. Коломия, вул. Родини Крушельницьких, 26, тел.: (03433) 2-05-90, 2-44-92
  63. 10
  64. Київська область

    Білоцерківське психонаркологічне територіальне медичне об’єднання

    09100, м. Біла Церква, вул. Славіна, 41, тел.: (04463) 2-24-06, 2-24-05, 5-12-00, факс: (04563) 5-32-85, 6-03-21

    Фастівська центральна районна лікарня

    08500, м. Фастів, вул. Льва Толстого, 17, (04465) 6-21-38, факс: 5-45-08, ел. пошта: fastivcrl@ukrpost.ua

  65. 11
  66. Кіровоградська область

    Кіровоградський обласний наркологічний диспансер

    25030, м. Кіровоград, вул. Академіка Корольова, 34/19, факс: (0522) 56-91-35, 56-92-22, 56-96-15, 56-92-19, ел. адреса: ond_kr@ukrpost.ua

    Знам'янська центральна районна лікарня

  67. 27400, м. Знам'янка, вул. Гагаріна, 27, тел: (05233) 2-26-89, 2-26-89
  68. Олександрійский наркологічний диспансер

    28006, м. Олександрія, пров. Банний, 4, тел.: (096) 572-38-67, (05235) 6-89-11, факс: 6-91-71, ел. адреса: narkodispanser@ukrpost.ua

    Світловодська центральна районна лікарня

    27500, м. Світловодськ, вул. Павлова, 16, тел.: (05236) 2-53-55, 2-87-70, (067) 520-86-40, ел. адреса: cbsrl@sveti.kw.ukrtel.net

  69. 12
  70. Луганська область

    Луганський обласний наркологічний диспансер

    91000, м. Луганськ, вул. Сосюри, 2, тел.: (0642) 93-26-00, (067) 640-40-61, факс: 52-05-66, ел. адреса: londc@mail.ru

    Краснодонська міська лікарня № 1

  71. 94405, м. Краснодон, вул. Больнична колона, 1, тел.: (06435) 6-34-29, 6-33-74
  72. Лисичанська комунальна лікуавально-профілактична установа «Центральна міська лікарня ім. Титова»

    93100, м. Лисичанськ, просп. Леніна, 134, тел.: (06451) 7-50-26, 7-50-23, 7-14-64, (050) 860-43-63, факс: (06451) 7-06-59, ел. пошта: natasha@korona.lg.ua

    Антрацитівський обласний наркологічний диспансер

    94600, м. Антрацит, пров. Перемоги, 1, тел.: (050) 774-12-55, (06431) 3-61-41, факс: 2-40-90, ел. пошта: sg-lolenko@yandex.ru, narkolog@ukrpost.ua

    Стаханівська обласна психіатрична лікарня

    94000, м. Стаханов, вул. Бурбело, 6, тел.: (06444) 4-25-27, факс: 5-00-46, ел. пошта: truniakov@ukr.net

    Перевальська обласна психоневрологічна лікарня

    94300, м. Перевальськ, вул. Перемоги, 46, тел.: (06441) 3-36-11, 3-30-14, (050) 587-24-46, факс: 4-21-93, ел. пошта: pop_hos03lk@ukrpost.ua

    Комунальний заклад «Свердловська центральна міська лікарня № 1»

    94801, м. Свердловськ, вул. Пирогова, буд. 2, тел.: (050) 141-69-60, (06434) 2-20-02, факс: (06434) 2-20-04, ел. пошта: uzo@svk.lg.ukrtel.net

    Багатопрофільна лікарня міста Сєверодонецька

    93400, м. Сєверодонецьк, вул. Єгорова, 2-б, тел.: (050) 428-50-88, (06452) 4-05-51, факс: 70-24-05, ел. пошта: uzo@ukrpost.ua, sbl@ukrpost.ua

  73. 13
  74. Львівська область

    Обласний комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний державний клінічний наркологічний диспансер»

    79007, м. Львів, вул. Б. Лепкого, 8, тел.: (0322) 255-00-90, 72-76-18, 72-48-94, ел. адреса: lodknd.lviv@rambler.ru

    Червоноградська центральна міська лікарня

    80100, м. Червоноград, вул. Івасюка, 2, тел.: (03249) 2-25-85, (050) 371-28-51, факс: (03249) 3-82-29

    Комунальний заклад «Львівський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом»

  75. 79008, м. Львів, вул. Лисенка, 45, тел.: (0322) 75-19-23, факс: (0322) 75-25-96
  76. Львівський регіональний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр

    79000, м. Львів, вул. Зелена, 477, тел.: (067) 351-06-05, тел./факс: (0322) 70-31-66, 70-90-47, ел. пошта: lrfkldc@gmail.com

    Дрогобицька міська лікарня №1

  77. 82100, м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, тел./факс: (03244) 3-71-05, 3-83-36
  78. Стрийська центральна міська лікарня

  79. 29350, м. Стрий, вул. Дрогобицька, 50, тел.: (067) 985-01-34, (03245) 5-24-70, факс: 5-25-02
  80. Самбірська центральна районна лікарня

  81. 81400, м. Самбір, вул. Шпитальна, 14, тел.: (097) 24-49-631
  82. 14
  83. Миколаївська область

    Миколаївський обласний наркологічний диспансер — заклад комунальної власності області

    54003, м. Миколаїв, вул. Володарського, 4-б, тел.: (0512) 24-10-67, 24-02-18, (067) 514-77-59, факс: (0512) 24-63-08, ел. адреса: ond_nk@mail.ru, ond_nk@ukr.net

    Державний заклад «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2», м. Южноукраїнськ

    55000, м. Южноукраїнськ, вул. Миру, 3, тел.: (05136) 514-09, факс: 2-42-17, ел. адреса: smsh2@ukrpost.net

    Миколаївський обласний протитуберкульозний диспансер

  84. 54000, Миколаївський р-н, с. Надбузьке, вул. Веселинівська, 4, тел.: (0512) 51-05-22
  85. Миколаївська центральна районна лікарня

    54000, м. Миколаїв, вул. Поштова, 118, тел.: (0512) 48-08-19, (067) 960-72-20, факс: (0512) 48-08-16

    Жовтнева центральна районна лікарня, м. Миколаїв

    54051, м. Миколаїв, просп.. Жовтневий, 336, тел.: (0512) 64-10-01, 64-10-02, 64-05-93, факс: (0512) 64-06-26, ел. адреса: jcrl-1@ukr.net.ua

    Первомайський міжрайонний наркологічний диспансер

    55214, м. Первомайськ, вул. Кам'яномостівська, 5-в, тел./факс: (05161) 4-46-77, (097) 980-97-69, ел. адреса: pervonarkologiya@rambler.ru

    Комунальна установа «Вознесенська центральна районна лікарня»

    56500, м. Вознесенськ, вул. 228 стрілкової дивізії, 26, тел.: (05134) 3-22-31, (095) 288-57-05, факс: (05134) 3-26-47, ел. адреса: crb1@voz.mk.ua

    Новоодеська центральна районна лікарня

    56600, м. Нова Одеса, вул. Шкільна, 38, тел.: (05167) 9-17-35, (050) 542-15-92, факс: (05167) 9-16-61, ел. адреса: crb@nod.mk.ua

    Комунальне підприємство «Снігурівська центральна районна лікарня»

    54000, м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 1, тел.: (05162) 2-13-04, (098) 506-01-06, ел. адреса: snigcrb@yandex.ru

    Казанківська центральна районна лікарня

    56000, м. Казанка, вул. Аненка, 42, тел.: (05164) 9-18-64, факс: (05164) 9-15-38, ел. адреса:kazanbolnica@kzn.mk.ua

  86. 15
  87. Одеська область

    Одеський обласний наркологічний диспансер

    65000, м. Одеса, вул. Л. Толстого, 2, тел.: (096) 932-04-66, (0482) 26-79-59, 26-69-87, факс: (048) 711-79-39, ел. адреса: narcodispanser@inbox.ru

    Іллічівська басейнова лікарня на водному транспорті

  88. 68004, м. Іллічівськ, вул. Карла Маркса, 6-б, тел.: (04868) 6-01-24
  89. Одеський обласний протитуберкульозний диспансер

    65000, м. Одеса, вул. Белінського, 9/11, тел.: (0487) 22-05-05, 22-96-33, факс: (0487) 25-86-10

    Ізмаїльська міська лікарня № 1

  90. 68600, м. Ізмаїл, просп. Суворова, 68, тел.: (066) 251-34-49, (04841) 2-50-51
  91. 16
  92. Полтавська область

    Полтавський обласний наркологічний диспансер

    36003, м. Полтава, вул. Сковороди, 35, тел./факс: (05322) 7-35-05, 2-24-34, 2-09-20, (050) 573-20-67, ел. адреса: poltawanarko@mail.ru

    Полтавський обласний протитуберкульозний диспансер

  93. 36000, м. Полтава, вул. Володарського, 7, тел.: (05322) 4-25-60
  94. Кременчуцький міський наркологічний диспансер

    39611, м. Кременчук, вул. Ціолковського, 76, тел.: (067) 989-82-82, (05366) 5-14-03, 5-96-73, факс: (05367) 7-26-46

    Лубенський обласний наркологічний диспансер

  95. 37500, м. Лубни, вул. Миру, 1, тел.: (050) 708-52-81, тел./факс: (05361) 6-11-21
  96. Гадяцька центральна районна лікарня

    37300, м. Гадяч, вул. Лохвицька, 1, тел.: (05354) 2-20-27, (050) 346-58-73, факс: 2-14-86, ел. адреса: gadyach-crb@yandex.ru

    Комсомольська станція швидкої медичної допомоги

    39800, м. Комсомольськ, вул. Строна, 2-а, тел./факс: (05348) 2-21-87, 2-59-39, 2-26-94, 2-21-85, (066) 283-29-01, ел. адреса: koms-hosp@yandex.ru, ambulance@km.pl.ua

    Миргородська центральна районна лікарня

  97. 37600, м. Миргород, вул. Гоголя, 172, тел.: (05355) 4-69-05, 4-69-00
  98. Пирятинська центральна районна лікарня

  99. 37000, м. Пирятин, вул. Визволення, 54, тел.: (05358) 20-120, 32-261
  100. 17
  101. Рівненська область

    Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення

    33028, м. Рівне, вул. Князя Володимира, 17, тел.: (0362) 63-30-82; 33-31-65, 62-94-49, факс: (0362) 22-21-65, ел. адреса: narkod@rivne.com, mantra90@mail.ru

    Дубенський диспансер психосоціальної реабілітації

    35600, м. Дубно, вул. Тараса Бульби, 3, факс: (03656) 4-95-25, тел.: (03656) 4-22-54, (095) 105-42-11, ел. адреса: ddpsr@ukr.net

    Здолбунівська центральна районна лікарня

  102. 35700, м. Здолбунів, вул. Степана Бандери, 1, тел.: 2-53-61, 2-59-98
  103. Спеціалізована медична частина № 3, м. Кузнецовськ

    34400, м. Кузнецовськ, вул. Енергетиків, 23, тел.: (03636) 2-13-03, 2-23-03, ел. адреса: nachmsch@ukrpost.ua

  104. 18
  105. Сумська область

    Комунальний заклад Сумської обласної ради «Обласний наркологічний диспансер»

    40030, м. Суми, вул. Куликівська, 43, тел.: (050) 307-01-30, (0542) 22-23-95, тел./факс: (0542) 22-00-79, ел. адреса: sumynarko@mail.ru

    Шосткінський лікувально-профілактичний заклад «Поліклініка № 5»

    41100, м. Шостка, вул. Київська, 12-а, тел./факс: (05449) 4-79-29, тел.: (067) 421-21-03, ел. адреса: shostka_narko@inbox.ru

    Конотопська центральна районна лікарня

    41615, м. Конотоп, вул. Семашка, 5, тел.: (05447) 2-55-25, (097) 216-04-43, факс: 2-50-08, ел. адреса: crb@konotop.net

  106. 19
  107. Тернопільська область

    Тернопільський обласний комунальний наркологічний диспансер

    46000, м. Тернопіль, вул. Тролейбусна, 14, тел.: (050) 967-91-49, (0352) 43-61-46, факс: 43-57-03, ел. адреса: narco_st@ukr.net

    Тернопільський обласний комунальний протитуберкульозний диспансер

    47722, Тернопільський р-н, с. Великі Гаї, вул. Підлісна, 26-а, тел./факс: (0352) 25-15-29, ел. адреса: toktd@tr.ukrtel.net

    Тернопільське районне територіальне медичне об'єднання

  108. 46000, м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 9, тел.: (0352) 52-77-85
  109. 20
  110. Харківська область

    Комунальний заклад охорони здоров’я «Обласний наркологічний диспансер м. Харків»

  111. 61045, м. Харків, вул. Очаківська, 15, тел.: (057) 340-14-66, 340-16-63
  112. Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом

    61044, м. Харків, вул. Боротьби, 6, тел.: (067) 571-05-05, (050) 30-14-014, факс: (057) 392-09-08

    Комунальний заклад «Обласна туберкульозна лікарня № 1»

  113. 61071, м. Харьків, пр. Ілліча, 2, тел.: (057) 376-01-93, факс: 376-24-83
  114. 21
  115. Херсонська область

    Херсонський обласний наркологічний диспансер

    73000, м. Херсон, вул. Рози Люксембург, 8, тел.: (0552) 26-74-50, 26-70-91, факс: 26-70-93, ел. адреса: probud2004@ukr.net, ofranko@mail.ru

    Херсонський обласний протитуберкульозний диспансер

  116. 73034, м. Херсон, Миколаївське шосе, 82, тел.: (0552) 37-28-35
  117. Центральна міська лікарня м. Нова Каховка

    74900, м. Нова Каховка, вул. Карла Маркса, 33-а, тел.: (05549) 4-22-87, факс: 4-26-34, ел. адреса: stat_cml@meta.ua

    Скадовське районне територіально-медичне об’єднання

    75700, м. Скадовськ, вул. Радянська, 20, тел.: (05537) 5-37-45, факс: (05537) 5-44-29, ел. адреса: medtmo@yandex.ru, medtmo@ukr.net

  118. 22
  119. Хмельницька область

    Хмельницький обласний наркологічний диспансер

    29015, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 4, тел.: (0382) 23-31-24, (067) 927-56-72, ел. адреса: zdorovya@mail.ru, km-uoz@ic.km.ua

    Ярмолинецька центральна районна лікарня

  120. 32100, м. Ярмолинці, вул. Шевченка, 41, тел.: (03853) 2-13-30, 2-18-53
  121. Ізяславська центральна районна лікарня

  122. 30300, м. Ізяслав, вул. Б. Хмельницького, 47, тел.: (03852) 4-21-51, (067) 905-74-09
  123. Кам'янець-Подільська міська лікарня № 1

    32300, м. Кам'янець-Подільський, вул. Пушкінська, 31, тел.: (03849) 2-15-04, 9-19-41, факс: (03849) 9-19-30

    Старокостянтинівська центральна районна лікарня

  124. 31100, м. Старокостянтинів, вул. Пушкіна, 47, тел.: (03854) 3-22-76, 3-19-59, (067) 349-97-55
  125. Шепетівська центральна районна лікарня

  126. 30400, м. Шепетівка, вул. Валі Котика, 85, тел.: (03840) 5-11-63, факс: 5-27-13, 4-17-21
  127. Кам'янець-Подільська центральна районна лікарня

    32319, Кам'янець-Подільський р-н, с. Жовтневе, вул. Матросова, 30, тел.: (04849) 3-83-86, 91-303

    Дунаєвецька центральна районна лікарня

  128. 32400, м. Дунаївці, вул. Горького, 7, тел.: (03858) 3-16-96, факс: 3-19-70, 32-4-85, 31-5-46
  129. Хмельницька центральна районна лікарня

    31310, Хмельницький р-н, с. Чорний Острів, вул. Жовтнева, 13, тел.: (03822) 2-13-24, факс: 2-13-34

    Обласний протитуберкульозний диспансер

  130. 29013, Хмельницька обл., с. Ружичанка, тел.: (03849) 2-12-04, 9-61-65
  131. Хмельницький центр профілактики та боротьби зі СНІДом

    29008, м. Хмельницький, вул. Г. Сковороди, 17/3, тел.: (03822) 2-21-23, факс: 2-40-56, 2-21-20

    Полонська центральна районна лікарня

  132. 30500, м. Полонне, вул. Лесі Українки, 177, тел.: (03843) 3-02-77
  133. Нетішинська медико-санітарна частина

  134. 30100, м. Нетішин, вул. Лісова, 1, тел.: (03848) 4-22-66, факс: 4-11-22
  135. 23
  136. Черкаська область

    Черкаський обласний наркологічний диспансер

    18018, м. Черкаси, вул. Хіміків, 62, тел./факс: (0472) 64-40-12, 64-75-45, 64-90-17, 64-12-83, ел. адреса: cfinsight@ck.ukrtel.net, narcoclinic@insight.org.ua

    Уманська лікарня № 2

  137. 20300, м. Умань, пров. Пушкіна, 2, тел./факс: (04744) 5-20-16, 5-24-93
  138. Ватутінська міська лікарня

    20250, м. Ватутіне, вул. Чайковського, 11, тел.: (04740) 6-22-56, (050) 103-37-82, факс: 6-24-59, ел. адреса: vatutino_ml@sk.ukrtel.net

    Христинівська центральна районна лікарня

    20000, м. Христинівка, вул. Хмельницького, 2, тел. (04745)6-02-29, ел. адреса: hr_crbol@ukrpost.ua

    Черкаська обласна психіатрична лікарня № 1

    20708, м. Сміла, вул. Павлова, 46, тел./факс: (8233) 4-02-74, ел. адреса: psih_sm@ck.ukrtel.net

    Катеринопільська центральна районна лікарня

  139. 20500, м. Катеринопіль, вул. Комарова, 1, тел.: (04742) 2-34-08
  140. Городищинське районне територіальне медичне об'єднання

  141. 19500, м. Городище, вул. Героїв Чорнобиля, 19, тел.: (04734) 2-27-20
  142. Звенигородська центральна районна лікарня

  143. 20207, м. Звенигородка, вул. Піонерська, 79, тел.: (04740) 2-17-02, 2-45-01
  144. 24
  145. Чернівецька область

    Комунальна медична установа «Чернівецький обласний наркологічний диспансер»

    58000, м. Чернівці, вул. Федьковича, 29, тел./факс: (03722) 3-32-24, (050) 374-72-07, ел. адреса: chond@inbox.ru

  146. 25
  147. Чернгівська область

    Обласний комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ніжинський наркологічний диспансер»

  148. 16600, м. Ніжин, вул. Подвойського, 18, тел.: (04631) 54-740, (04631) 2-43-32
  149. Прилуцький наркологічний диспансер

  150. 17500, м. Прилуки, вул. Київська, 56, тел.: 4-23-18
  151. Чернігівський обласний наркологічний диспансер обласної комунальної власності

    14005, м. Чернігів, вул. Щорса, 3, тел.: (0462) 67-27-80, 16-65-92, 77-42-29, 77-99-17, (050) 954-83-80, ел. адреса: ndispanser@golsi.net, ndispanser@mail.ru

  152. 26
  153. м. Київ

    Київська міська наркологічна клінічна лікарня «Соціотерапія»

    03039, м. Київ, пров. Деміївський, 5-а, тел./факс: 259-90-39, 258-68-91, тел.: 258-71-64, 259-90-39, 524-34-93, (067) 693-93-95, ел. адреса: common@socio.kiev.ua, common@k106.kiev.ua

    Київська міська клінічна лікарня № 5

  154. 03115, м. Київ, вул. Відпочинку, 11, тел.: 451-28-77, факс: 424-10-09
  155. 27
  156. м. Севастополь

    Севастопольська міська психіатрична лікарня

    99000, м. Севастополь, шосе Фіолентовське, 15, тел.: (0692) 24-10-03, (067) 999-63-03, факс: (0692) 24-66-09, ел. адреса: sgpb92@sv3.net.ua

    Додаток 2 до Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    ЖУРНАЛ обстеження адмінарештованих і реєстрації надання їм медичної допомоги (з фіксацією факту необхідності надання замісної підтримувальної терапії)

    № з/п

    П.І. Б., дата народження

    Місце проживання

    Дата, час поміщення

    Скарги

    Під час обстеження виявлено

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    Час виклику та прибуття медпрацівників

    Характер наданої медичної допомоги

    Рекомендації лікарів

    Ужиті заходи

    Підпис лікаря-нарколога

    7

    8

    9

  157. 10
  158. 11
  159. Додаток 3 до Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    _______________________________ (найменування закладу охорони здоров’я)

    ІНФОРМАЦІЯ про осіб, які отримали замісну підтримувальну терапію

    № з/п

    П.І. Б.

    Дата народження

    Місце проживання

    Дата та місце утримання

    Місце отримання препаратів ЗПТ

    Назва, доза та дата останнього прийому препарату ЗПТ

    Примітка

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    Керівник

    _________________________________ (найменування органу внутрішніх справ, виправного центру, слідчого ізолятора)

    __________ (підпис)

    ________________ (прізвище, ініціали)

    Додаток 4 до Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    _______________________________ (найменування закладу охорони здоров’я)

    ІНФОРМАЦІЯ про осіб, які отримали замісну підтримувальну терапію

    № з/п

    П.І. Б.

    Дата народження

    Місце проживання

    Дата та місце утримання

    Місце отримання препаратів ЗПТ

    Назва, доза та дата останнього прийому препарату ЗПТ

    Примітка

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    Керівник

    _________________________________ (найменування органу внутрішніх справ, виправного центру, слідчого ізолятора)

    __________ (підпис)

    ________________ (прізвище, ініціали)

    Додаток 5 до Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, органів внутрішніх справ, слідчих ізоляторів і виправних центрів щодо забезпечення безперервності лікування препаратами замісної підтримувальної терапії

    ІНФОРМАЦІЯ про необхідність отримання замісної підтримувальної терапії (проведення детоксикації) узятим під варту та засудженим

    № з/п

    П.І. Б.

    Дата народження

    Місце проживання

    Дата та місце утримання

    Місце отримання ЗПТ

    Назва, доза та дата останнього прийому препарату ЗПТ

    Примітка

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    Керівник

    _________________________________ (найменування виправного центру, слідчого ізолятора)

    __________ (підпис)

    ________________ (прізвище, ініціали)

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    В Ужгороді журналісти та працівники ДАІ нагадали водіям правила паркування

    Тема порушень Правил дорожнього руху у частині зупинки та стоянки транспортних засобів у місті Ужгород є досить актуальною для мешканців міста. Досить часто звучать нарікання на діяльність (чи ...

    Европейский Союз разочарован изменениями в украинский Закон «О прокуратуре»

    Европейский Союз разочарован изменениями, внесенными в Закон Украины «О прокуратуре» без согласования с Европейской комиссией «За демократию через право» («Венецианская комиссия») и Советом Европы, ...

    Прем’єр-міністр Норвегії на один день став таксистом

    З премєрського крісла за кермо таксі пересів на один день норвезький голова уряду Йенс Столтенберґ, аби дізнатися, що думають люди напередодні виборів.

    У листопаді спецзагін ДПС здійснює нагляд за дорожнім рухом на Волині, Київщині, Одещині та у Севастополі

    Для активізації профілактичної роботи, спрямованої на попередження аварійності та зниження тяжкості наслідків дорожньо-транспортних пригод, протидії протиправним проявам, повязаним з використанням ...

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Чувствуется неподдельная забота о ближних. Благодаря столь занимательному интернет сайту, наконец, решился.

    Спасибо Вам за этот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас. Умнички!!!
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0