Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Військовим збільшать грошове утримання

    Військовим збільшать грошове утримання

    На Житомирщині Президент пообіцяв підвищити видатки на армію і флот

    Перебуваючи з робочою поїздкою на Житомирщині, Президент Віктор Янукович відвідав 240-й центр підготовки підрозділів 8-го армійського корпусу ЗСУ в с. Головенка. Там він переглянув експериментальне тактико-спеціальне навчання зі зведеною тактичною групою (відбулося в рамках навчань «Перспектива-2012»), ознайомився із системою контролю управління і новітніми зразками озброєння та вручив нагороди кращим військовослужбовцям — учасникам навчань.

    На переконання Віктора Януковича, Збройним силам потрібна сучасне техніка. Фото Андрія МОСІЄНКА

    Глава держави сказав присутнім, що забезпечення належних умов служби та життя військовим залишатиметься серед пріоритетів влади під час реалізації реформи ЗСУ. Ці зміни мають забезпечити військових та їхні сім’ї гідними побутовими умовами, пристойною зарплатою, якісним медичним обслуговуванням. «Програма, спрямована на соціальний захист військовослужбовців, передбачає поступове збільшення грошового утримання в усіх родах військ, — сказав Президент. — Це першочергова справа всіх державних органів: від уряду до місцевої ради». Позитивним зрушенням на цьому шляху він назвав збільшення вдвічі грошового забезпечення для військовослужбовців льотного складу та ВМС.

    «Ми рухаємося далі. Наступний крок буде щодо десантних військ, — сказав Президент, звернувши увагу й на питання збільшення військових пенсій (їх підвищення триватиме до кінця цього року та становитиме понад 30%). — Готовий разом з вами робити все, щоб Україна була в числі держав, обороноздатність яких гарантує своїм народам мир та спокій, без чого неможливі соціально-економічний прогрес і процвітання».

    Окрім цього, Віктор Янукович розповів, що обсяги бюджетного фінансування для успішного реформування української армії зростатимуть. «Для реалізації таких амбітних планів передбачається і в подальшому збільшувати обсяги видатків держбюджету на потреби реформи Збройних сил», — передає слова Президента його прес-служба.

    За словами глави держави, зміни вже відбуваються: скорочуються зайві органи управління та забезпечення, зміцнюються бойові частини, проводяться модернізація і ремонт військової техніки.

    Уже спілкуючись із керівниками підприємств вітчизняного військово-промислового комплексу, глава держави сказав: «Нам потрібно правильно підійти, подивитися на структуру нашого виробництва, зрозуміти, що заважає розвитку ВПК. Переконаний, що нам треба його модернізувати», — сказав він.

    Не менш актуальними, на думку Президента, є формування концепції роботи ВПК та створення всіх умов для його розвитку. Ці питання він планує порушити на нараді за участю керівників військово-промислових підприємств.

    А представникам засобів масової інформації Віктор Янукович розповів про активізацію в найближчій перспективі роботи з розробки та виробництва нових систем озброєння. «Це широкий спектр зброї — починаючи від стрілецької і закінчуючи зразками бронетанкової техніки. Над її вдосконаленням ми працюємо постійно, — акцентував глава держави, відзначивши попит, який має у світі українська військова техніка, особливо авіаційна. — Прикладом цього є Ан-70, який, ми в цьому впевнені, буде конкурентоспроможним на світовому ринку військово-транспортної техніки».

    За словами Віктора Януковича, українські фахівці працюють над розробкою сучасних зразків військово-морської техніки (починаючи від невеликих маневрених катерів). Наша країна має досвід і в будівництві ракетних комплексів, тож працюватиме в цій сфері й надалі.

    У зв’язку з цим Президент звернув увагу на активну реалізацію Державної цільової оборонної програми будівництва кораблів класу «корвет»: «Рік у рік передбачається збільшення фінансування. Наприклад, на цей рік бюджетом передбачено понад 300 млн грн, на наступний — 400 млн».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Консультации Адвоката
    Рекомендовано адвокатом

    Это Вас точно заинтересует

    Мужчина в Кувейте приговорен к 5 годам лишения свободы за оскорбление эмира в соцсети

    Суд в Кувейте приговорил Мохаммада Эйд аль-Аджми к пяти годам лишения свободы за оскорбление эмира в сети микроблогов Twitter, сообщает агентство «Рейтер» со ссылкой на местные СМИ.

    Адреналін… під лавиною

    У січні підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини було здійснено понад 80 виїздів і виходів у гори, врятовано майже таку саму кількість людей, які опинилися в небезпеці. Ще понад 70 ...

    Полтавщина і Чорне море дають країні газ

    Президент Віктор Янукович дав старт подачі промислового газу із самопідйомної плавучої бурової установки Петро Годованець на Одеському родовищі та пуску газу з пошукової свердловини на Руновщинській ...

    Резолюція 2078 (2012), 28 листопада 2012 року, Організація Об'єднаних НаційРЕЗОЛЮЦИЯ 2078 (2012),

    Совет Безопасности, вновь подтверждая свою твердую приверженность суверенитету, независимости, единству и территориальной целостности и политической независимости ДРК, а также всех государств региона и подчеркивая необходимость полного соблюдения принципов невмешательства, добрососедства и регионального сотрудничества,

    Адвокат по уголовным делам
    Об адвокате
    Как много нужной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Благодарим всех за качественную работу. Этот портал - сейчас - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные интернет проекты. Этот портал достаточно удобен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.
    Статьи по уголовному праву
    Как выжить в тюремных условиях

    Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

    Сайт для заключённых

    Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

    Новости Адвоката
    Как уберечься от рейдеров

    Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

    Мошенники воруют деньги на свадьбах

    Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

    Свидание с интернета закончилось похищением...

    Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

    41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0