Досудебное следствие:

  • - обжалование постановления о возбуждении уголовного дела; защита подозреваемого течение досудебного следствия, при проведении допросов, очных ставок, следственных экспериментов и иных следственных действий;
  • - посещение подозреваемого, обвиняемого в изоляторе временного содержания и в следственном изоляторе;
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - обжалование избранной меры пресечения в отношении подозреваемого, обвиняемого;
  • - выработка линии и тактики защиты на стадии предварительного следствия;
  • - сбор материала, характеризующего личность обвиняемого; ознакомление с материалами уголовного дела и др..
Защита интересов в суде:

  • - защита подсудимого в суде во время всех судебных заседаний;
  • - заявление ходатайств в суде о постановлении приговора без проведения судебного разбирательства (особый порядок);
  • - подготовка и заявление различных ходатайств, жалоб и заявлений;
  • - выработка определенной линии и тактики защиты на стадии судебного разбирательства;
  • - посещение подсудимого во время нахождения в следственном изоляторе;
  • - изучение материалов уголовного дела и др..;
  • - ознакомление с протоколом судебного заседания и подача замечаний к его содержанию.
Защита на любой стадии:

  • - защита интересов потерпевшего на стадии предварительного следствия и дознания;
  • - защита интересов потерпевшего в суде любой инстанции, подробное изучение материалов уголовного дела;
  • - подготовка и заявление ходатайств;
  • - заявления гражданского иска;
  • - составление кассационной жалобы и подача его в суд кассационной инстанции;
  • - участие в судебном заседании, назначенном по кассационной жалобе потерпевшего или представлению прокурора.

Про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - Дніпропетровський апеляційний господарський суд - Герасименко Ірина Миколаївна

  1. ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ
  2. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  3. УХВАЛА

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

УХВАЛА

09.12.2014 Справа № 904/7783/14

Дніпропетровський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючого судді Герасименко І.М. (доповідач),

суддів: Кузнецова І.Л., Сизько І.А.

розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКСПО-ТРАНС", м.Миколаїв, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції,

по апеляційній скарзі Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРО-КАПІТАЛ", м.Кривий Ріг,

на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 10.11.2014 р. у справі № 904/7783/14

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКСПО-ТРАНС", м. Миколаїв,

до Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРО-КАПІТАЛ", м. Кривий Ріг,

про стягнення 84 639,16 грн.

ВСТАНОВИВ:

Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 10.11.2014р. по справі №904/7783/14 (суддя -Мартинюк С.В.) позов задоволено. Стягнуто з товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Капітал" на користь товариства з обмеженою відповідальністю "Експо-Транс" 75 968,00грн. основного боргу, 6000,20 грн. пені, 779,37грн. 3% річних, інфляційних в розмірі 1891,59 грн., 5000 грн. послуги адвоката та судовий збір в розмірі 1827грн.

Не погодившись з рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 10.11.2014р. у справі № 904/7783/14, відповідач звернувся з апеляційною скаргою, в якій зазначає, що рішення суду першої інстанції винесено з порушенням норм процесуального права. Просить скасувати рішення господарського суду Дніпропетровської області по справі №904/7783/14 від 10.11.2014р.

Ухвалою Дніпропетровського апеляційного господарського суду від 27.11.2014р., апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО - КАПІТАЛ» на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 10.11.2014 р. у справі №904/7783/14 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКСПО-ТРАНС", м.Миколаїв, до Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРО-КАПІТАЛ", м. Кривий Ріг, про стягнення 84 639,16 грн. прийнято до розгляду колегією суддів у складі: головуючий суддя (доповідач) - Герасименко І.М., суддів: Кузнецова І.Л., Сизько І.А. Розгляд справи призначено на 16.12.2014р. об 11 год.20 хв.

08.12.2014р. на адресу Дніпропетровського апеляційного господарського суду надійшло клопотання від позивача про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції із забезпеченням її проведення в господарському суді Миколаївської області (54001 м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22).

Відповідно до частини 1 статті 74-1 Господарського процесуального кодексу України господарський суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони, третьої особи, прокурора, іншого учасника судового процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи вищевикладене, а також те, що представник позивача знаходиться в м.Миколаїв, суд приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки для забезпечення оперативності судового провадження необхідно забезпечити участь представника позивача у справі.

Керуючись ст. ст. 74-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Судове засідання по справі №904/7783/14 провести в режимі відеоконференції.

Доручити господарському суду Миколаївської області забезпечити проведення відеоконференції з участю представника позивача з Дніпропетровським апеляційним господарським судом 16.12.2014р. о 11 год. 20 хв.

Представнику позивача з'явитися до господарського суду Миколаївської області за адресою:54001 м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22, для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 16.12.2014 року на 11 год. 20 хв.

Дніпропетровський апеляційний господарський суд доручає відповідній службовій особі господарського суду Миколаївської області, перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя І.М. Герасименко

Судді І.Л. Кузнецова

І.А. Сизько

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
Консультации Адвоката
Рекомендовано адвокатом

Это Вас точно заинтересует

Про видачу ліцензії з виробництва електричної енергії ТОВ „ТЕПЛОДАР ПІВІ”, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

Про видачу ліцензії з виробництва електричної енергії ТОВ „ТЕПЛОДАР ПІВІ" Згідно з повноваженнями, наданими Законом України „Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), Указом Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

Госпредпринимательства предлагает реформировать нормативно-правовое регулирование работы автошкол

13 августа Госкомпредпринимательства совместно с ВОО «Общественный комитет транспортной безопасности» провели круглый стол с целью обсуждения путей совершенствования нормативно-правового регулирования работы учреждений, осуществляющих подготовку водителей транспортных средств. Об этом сообщает пресс-служба ведомства.

На нові вагони грошей немає

Більшість пасажирських вагонів, які використовують на залізницях України, нині морально та фізично застаріли. На їх кардинальне оновлення потрібно майже 2 млрд доларів США, однак таких коштів ...

Адвокат по уголовным делам
Об адвокате
Этот сайт отличный! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами почаще!

Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас вне всякого сомнения- очень важно!!!
Статьи по уголовному праву
Как выжить в тюремных условиях

Как выжить в тюремных условиях В каждой тюрьме прописка индивидуальна, и организовывается по-своему. Зачастую старшины тюремных бараков задают вопросы с ...

Сайт для заключённых

Сайт для заключённых Что можно, а чего нельзя на сайтах для заключённых?!

Новости Адвоката
Как уберечься от рейдеров

Как уберечься от рейдеров Потенциальный захватчик обращается в суд для истребования задолженности. А суд отсылает уведомления по юридическому адресу, с которого ему никто не подает признаков жизни ...

Мошенники воруют деньги на свадьбах

Мошенники воруют деньги на свадьбах На одной из вечеринок поймали группу мошенников, которые под видом гостей шмонали сумки и куртки сидящих в зале. ...

Свидание с интернета закончилось похищением...

Свидание с интернета закончилось похищением Сотрудниками отдела полиции был задержали молодой человек в возрасте 26 лет в подозрении на похищение девушки. .

41ebf10dce7534d25f6b070acb6e9de0